Cum se utilizează aplicațiile rădăcină pe dispozitive Android fără rădăcină cu VMOS

⏱️ 6 min read

Utilizați aplicații rădăcină pe dispozitive Android fără rădăcină cu VMOS: După cum știm cu toții că orice smartphone Android poate fi înrădăcinat. Cu toate acestea, tendința dispozitivelor de înrădăcinare dispare încet, pe măsură ce prețurile telefoanelor emblematice au crescut. Motivul principal pentru o astfel de decolorare este orice garanție care se aplică dispozitivului nu se va aplica dacă este un dispozitiv înrădăcinat.

Citește și: Descărcare instrument Realme Flash; Cum să Flash Flash Firmware pe Realme

Deci, nu vă puteți solicita garanția dacă ceva nu merge bine. Dar, în cazul în care nu sunteți dispus să riscați, dar totuși doriți să încercați aplicațiile care necesită acces root atunci există și o cale pentru asta. Puteți testa aplicațiile root pe un dispozitiv Android neînrădăcinat cu o aplicație numită VMOS, care vă permite să vă bucurați de accesul virtual root pe dispozitivul dvs. Așadar, înainte de a intra în procesul de testare a acestor aplicații pe telefoane neînrădăcinate cu VMOS, permiteți-ne să ne facem mai întâi o idee despre ce este un VMOS și cum puteți utiliza aplicațiile Root pe dispozitivele Android non-rooted cu VMOS.

Ce este VMOS?

VMOS este un excelent emulator Android care poate rula orice smartphone Android. Aplicația vă permite să rulați un sistem de operare Android virtual complet pe telefonul dvs. smartphone. Mai mult, trebuie remarcat faptul că sistemul Android de pe VMOS nu este conectat sau controlat cu sistemul de operare al telefonului. În termeni mai simpli, puteți face orice în aplicația VMOS fără ca aceasta să afecteze sistemul de pe smartphone.

Așadar, acum venim la subiectul discuției. Deoarece sistemul de operare Android din VMOS rulează independent, puteți activa root pe sistemul de operare Android cu un singur clic, permițându-vă astfel să rulați aplicații care necesită acces root. Din păcate, Android 5.1.1 Lollipop la bord este acum datat și câteva aplicații care ar putea necesita cea mai recentă versiune de Android nu vor funcționa.

Cum se configurează VMOS?

Cea mai bună parte a VMOS este că utilizarea acestei aplicații este destul de ușoară și procesul de configurare nu durează mai mult de câteva minute. Urmați pașii de mai jos pentru a începe cu VMOS. Trebuie remarcat, de asemenea, că aplicația VMOS vine cu o dimensiune de descărcare de peste 300 MB. Cu toate acestea, după ce ați terminat configurarea aplicației, ar necesita aproximativ 2 GB de spațiu de stocare. Deci, înainte de a începe procesul, trebuie să vă asigurați că aveți suficient spațiu de stocare pentru a evita orice alte probleme.

Pasul 1: Mai întâi trebuie să descărcați și să instalați aplicația VMOS de la site-ul oficial VMOS.

Pasul 2: Apoi, trebuie să lansați aplicația pe dispozitivul dvs. și apoi trebuie să glisați la stânga până la detaliile funcției aplicației până când vedeți Introduceți VMOS opțiune.

Pasul 3: Odată ce ați terminat de făcut, trebuie Introduceți VMOS și apoi selectați opțiunea Pornit pentru a activa funcția de fereastră plutitoare. Amintiți-vă că puteți dezactiva același lucru în orice moment.

Pasul 4: Apoi, pentru ca aplicația să funcționeze corect, trebuie să îi acordați câteva permisiuni, acceptând pur și simplu permisiunile pe care le cere atunci când o deschideți.

Citește și: Cum se remediază VPN-ul care nu se conectează pe Android

Pasul 5: După ce ați terminat acordarea permisiunilor, VMOS ar începe acum să instaleze automat sistemul de operare Android.

Pasul 6: Rețineți că procesul de instalare ar dura câteva minute. Deci, nu ar trebui să schimbați aplicațiile sau să puneți VMOS în fundal în această perioadă.

Cum se utilizează aplicațiile rădăcină pe dispozitive Android fără rădăcină cu VMOS

Deci, faceți o notă că, pentru a testa aplicațiile rădăcină pe Android folosind VMOS, va trebui mai întâi să activați accesul ROOT pe sistemul de operare Android virtual.

Pasul 1: În primul rând trebuie să mergi la Setări pagină disponibilă în sistemul de operare virtual Android.

Pasul 2: Acum trebuie să selectați Setarile sistemului și apoi trebuie să selectați Despre telefon acolo.

Pasul 3: Deci acum, pentru a Numărul construcției De 7 ori continuu, pentru a debloca opțiuni pentru dezvoltatori.

Pasul 4: Odată ce ați terminat, trebuie să vă întoarceți la Setarile sistemului și acolo trebuie să derulați pagina până când găsiți Opțiuni pentru dezvoltatori setări. Odată găsit, selectați-l.

Pasul 5: Acum sub Depanare secțiunea pe care ar trebui să o puteți vedea RĂDĂCINĂ comutare. Trebuie să activați această opțiune pentru a activa accesul root pe sistemul de operare Android virtual. În cele mai recente versiuni de VMOS, îl puteți găsi în ecranul principal de setări.

Pasul 6: După ce ați terminat de activat accesul root, trebuie să reporniți VMOS. Apoi apăsați pe VMOS plutitoare pictogramă și apoi trebuie să o întoarceți OPRIT.

Pasul 7: Acum trebuie să lansați din nou VMOS și de data aceasta sistemul virtual de operare Android s-ar fi înrădăcinat. Trebuie să glisați în sus pentru a accesa aplicațiile instalate și acum veți putea vedea Superutilizator din lista respectivă.

Pasul 8: Acum, singurul lucru care vă mai rămâne de făcut este să testați aplicațiile rădăcină pe acest sistem de operare virtual. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați orice aplicație care necesită acces root din Google Play Store sau, dacă nu este posibil, cel puțin fișierul apk de pe web și testați același lucru.

Urmăriți videoclipul nostru despre Cum se utilizează aplicațiile Root pe dispozitive Android fără root cu VMOS

Acum, odată ce utilizați orice aplicație și dacă funcționează bine, ați terminat. Acum puteți descărca aplicații root pe VMOS fără a fi nevoie să vă conectați propriul dispozitiv. Există unele limitări și este posibil să întâlniți câteva probleme atunci când testați aplicațiile rădăcină pe VMOS. Cu toate acestea, majoritatea funcțiilor ar trebui să funcționeze perfect.

Dacă această postare v-a ajutat cu Cum să utilizați aplicațiile Root pe dispozitive Android non-rooted, arătați-ne un pic de dragoste împărtășind acest ghid prietenilor și colegilor dvs. de joc. La Routech.ro ne străduim să vă oferim în fiecare zi soluții tehnice și sfaturi de acest gen. Așadar, asigurați-vă că ne urmăriți pe Google News și Twitter, pentru a primi o notificare ori de câte ori o postare este publicată. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x