Neue iPhone-Benutzer werden nach dem Ersetzen von Bildschirmen anderer Hersteller gewarnt

Cum se utilizează biblioteca de aplicații în iOS 14

Introducerea iOS 14 a adăugat multe funcții noi și interesante sistemului de operare Apple. Aplicațiile implicite, Clipurile de aplicații și Biblioteca de aplicații sunt doar câteva dintre cele mai bune adăugiri. Biblioteca de aplicații, în special, va fi probabil una dintre cele mai populare incluziuni, permițând utilizatorilor un mod complet nou de a-și organiza iPhone-urile. Cu câteva glisări spre stânga pe ecranul de pornire, noua structură de dosare a bibliotecii de aplicații vă va ajuta să regândiți modul în care utilizați și organizați telefonul. Să aruncăm o privire la modul de utilizare a acestei noi funcții excelente.

Organizația bibliotecii de aplicații

La finalizarea instalării iOS 14, Biblioteca de aplicații se află în dreapta ultimului ecran de pornire. Nu contează dacă aveți unul sau zece ecrane de pornire, este întotdeauna în dreapta. Ce trebuie să știți imediat despre organizarea bibliotecii de aplicații este că nu există. Mai bine, nu există nicio organizație pe care să o poți face. De fapt, Biblioteca de aplicații organizează automat toate aplicațiile dvs. în dosare într-o varietate de categorii. Veți găsi Utilități, Finanțe, Divertisment, Social, Știri etc. pe baza tipurilor de aplicații pe care le-ați instalat.

Când vă uitați la Biblioteca de aplicații, veți vedea o multitudine de foldere cu patru aplicații care ocupă un spațiu în fiecare folder. Dacă acel folder conține mai mult de 4 aplicații, pictogramele mai mici apar în partea dreaptă jos a fiecărui folder, indicând ce altceva se află în dosar. Atingeți acele patru aplicații, iar restul dosarului se va deschide. Doriți să utilizați una dintre cele trei sau patru aplicații vizibile? Doar apăsați pe ele. Dacă doriți să ștergeți orice aplicație din biblioteca de aplicații, apăsați lung pe aplicație și găsiți opțiunea Ștergeți aplicația din meniul pop-up.

Căutarea bibliotecii de aplicații

Cum se folosește aplicația Căutare bibliotecă

Dacă nu puteți găsi o aplicație în biblioteca de aplicații, Apple are o soluție. Derulați până în partea de sus a ecranului și găsiți câmpul de căutare. Acum puteți să tastați numele aplicației și să lăsați Apple să înceapă popularea pe baza datelor introduse sau să derulați alfabetic până când localizați și deschideți aplicația. Această parte a utilizării bibliotecii de aplicații nu ar putea fi mai ușoară.

Adăugarea de aplicații pe ecranul de pornire

Cum se folosește aplicația Biblioteca de aplicații Adăugați la ecranul de pornire

Să presupunem că aveți o aplicație care se află în biblioteca de aplicații, dar doriți să o mutați pe unul dintre ecranele dvs. de pornire existente. Acesta este un alt pas super simplu. Localizați aplicația pe care doriți să o mutați și țineți apăsată pictograma aplicației până când vedeți meniul pop-up. Selectați „Adăugați la ecranul de pornire” și atât. Rețineți că adăugarea oricărei aplicații din Biblioteca de aplicații pe ecranul de pornire nu o elimină din Biblioteca de aplicații. Este întotdeauna disponibil pe acel ecran.

Mutați aplicațiile în biblioteca de aplicații

Cum să utilizați aplicația App Library Mutați în biblioteca App

Dacă ecranul de pornire începe să devină puțin dezorganizat și doriți să curățați lucrurile, mutarea aplicațiilor neutilizate în Biblioteca de aplicații are mult sens. Pentru aceasta, localizați aplicația pe care doriți să o mutați pe ecranul de pornire. Țineți apăsată pictograma până când apare meniul pop-up și atingeți „Eliminați aplicația”. Acum vi se afișează un meniu pop-up pe ecran, care vă va permite fie să ștergeți aplicația, fie să o mutați în biblioteca de aplicații. Selectați ultima opțiune. Aplicația va fi acum disponibilă în biblioteca dvs. de aplicații și nu va mai fi pe ecranul de pornire.

Eliminarea paginilor de pe ecranul de pornire

Cum se utilizează biblioteca de aplicații Eliminați ecranele de pornire

Te găsești cu prea multe pagini pline de aplicații pe care nu le folosești, dar pe care încă nu le-ai organizat pe telefon? Pentru a elimina paginile nedorite, începeți ținând apăsat un spațiu gol pe ecranul de pornire până când toate pictogramele de pe acea pagină se mișcă. În partea de jos a ecranului sunt „punctele” care arată numărul curent de pagini pe care le utilizați. Apăsați pe butonul respectiv și veți fi adus la ecranul „Editați paginile”. Aici puteți deselecta una sau mai multe pagini, astfel încât acestea să nu mai apară pe ecranul de pornire. Doriți să readuceți acele pagini? Repetați aceiași pași și faceți clic din nou pe pagină, astfel încât să apară o bifă care o face vizibilă. Indiferent de ceea ce este pe paginile pe care le faceți invizibile, toate aplicațiile sunt disponibile în biblioteca dvs. de aplicații.

Descărcarea aplicațiilor în biblioteca de aplicații

Cum se utilizează biblioteca de aplicații Descărcați biblioteca de aplicații

Când aveți ecranele de pornire configurate exact așa cum doriți, această nouă opțiune este pentru dvs. În loc să descărcați aplicații noi sau să re-descărcați cele vechi și să le faceți să apară pe ecranul de pornire, le puteți descărca direct în Biblioteca de aplicații. Accesați „Setări -> Ecran de pornire” și atingeți „Numai biblioteca de aplicații”.

Biblioteca de aplicații din iOS 14 este un pas pozitiv în ceea ce privește posibilitatea de a vă personaliza și personaliza iPhone-ul. De asemenea, puteți încerca alte funcții în iOS 14, cum ar fi aplicația Traducere sau puteți adăuga subtitrări fotografiilor și videoclipurilor dvs.

Legate de:

Scroll to Top