Come utilizzare la funzione di commutazione automatica di AirPods per passare da un dispositivo all'altro

Cum se utilizează caracteristica de comutare automată AirPods pentru a comuta între dispozitive

Apple a lansat recent o actualizare pentru AirPods, AirPods Pro și câteva căști marca Beats, care le permite să comute automat între diferitele dispozitive Apple. Aflați cum puteți utiliza această caracteristică de comutare automată AirPods pentru a comuta cu ușurință între iPhone, iPad și Mac, în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați pentru a asculta audio.

De exemplu, dacă aveți AirPod-urile conectate la Mac, dar primiți un apel telefonic pe iPhone, AirPod-urile dvs. vor trece automat la iPhone-ul dvs. atunci când răspundeți la un apel. Funcția este foarte utilă și, atunci când este utilizată corect, vă poate eficientiza fluxul de lucru.

Dispozitive acceptate

În prezent, doar următoarele căști de la Apple și Beats acceptă funcția de comutare audio:

  • AirPods Pro
  • AirPods (a doua generație)
  • Powerbeats
  • Powerbeats Pro
  • Solo Pro

Pe partea dispozitivului, trebuie să vă asigurați că toate dispozitivele pe care doriți să le utilizați pentru comutarea audio sunt conectate la același ID Apple ca iPhone-ul dvs. De asemenea, trebuie să vă asigurați că dispozitivele dvs. sunt actualizate la cel mai recent firmware. Asta înseamnă că ar trebui să ruleze iOS 14, iPadOS14 și macOS Big Sur sau o versiune ulterioară, precum și cel mai recent firmware pentru căști.

Ultimul firmware pentru căști

Este esențial ca căștile dvs. să ruleze cel mai recent firmware disponibil de la Apple pentru a utiliza funcția de comutare automată AirPods.

Actualizările de firmware sunt de obicei instalate over-the-air pentru AirPods, AirPods Pro și modelele Beats menționate mai sus atunci când sunt conectate la un dispozitiv iOS. În afară de aceasta, nu există altă modalitate de a actualiza firmware-ul. O modalitate rapidă de a forța upgrade-urile la AirPods / AirPods Pro este de a pune căștile în carcasă, de a conecta carcasa la o sursă de alimentare și apoi de a împerechea căștile cu dispozitivul.

Apple a prezentat actualizarea firmware-ului căștilor AirPods / AirPods Pro / Beats 3A283 care a introdus comutarea audio în septembrie 2020. Puteți verifica ce versiune rulează cu următorii pași:

1. Conectați-vă căștile AirPods / Beats la dispozitivul dvs. iOS.

2. Deschideți aplicația Setări.

3. Atingeți „General -> Despre -> AirPods”.

4. Uită-te la numărul de lângă „Versiunea firmware”.

Pentru căștile Beats:

1. Deschideți aplicația Setări.

2. Apăsați pe Bluetooth.

3. Apăsați pe pictograma Info de lângă căștile Beats.

4. Uită-te la numărul de lângă „Versiunea firmware”.

Comutați Airpods între versiunea dispozitivelor

Dacă este ceva înainte de 3A283, păstrați AirPod-urile conectate în carcasă și sperați să se actualizeze automat.

Pe de altă parte, puteți utiliza și fișierul Beats Updater pentru a vă menține căștile sau căștile Beats la curent cu ultimul firmware disponibil.

Cum se utilizează comutarea audio

1. Asigurați-vă că căștile sunt conectate la dispozitivul dvs. iOS.

2. Lansați aplicația Setări pe iPhone sau iPad.

3. Apăsați pe Bluetooth.

4. Atingeți pictograma Info de lângă căștile AirPods sau Beats.

5. Atingeți „Conectați-vă la acest iPhone / iPad”.

Comutați Airpod-urile între dispozitivele Opțiunea de conectare 2

6. Selectați automat.

Comutați Airpods între dispozitiv

Acum, ori de câte ori deschideți orice alt iPhone / iPad / Mac conectat care este sincronizat cu căștile din apropiere, căștile dvs. AirPods / Beats ar trebui să treacă automat la acesta și veți primi o notificare.

În cazul în care doriți să le păstrați conectate la dispozitivul dvs. curent, pur și simplu apăsați pe săgeata albastră de lângă notificarea „Mutat în”. Acest lucru îi va menține conectați la dispozitivul dvs. curent.

Comutați Airpods între notificarea dispozitivelor

În mod similar, o notificare va apărea pe celălalt dispozitiv la care au fost conectate căștile anterior.

Comutați Airpods între dispozitive Comutator Mac

Dacă nu vi se pare la îndemână funcția de comutare automată AirPods, o puteți dezactiva cu ușurință urmând din nou pașii și selectând „Când s-a conectat ultima dată la acest iPhone” în loc de „Automat”.

Folosiți bine această caracteristică de comutare automată AirPods? Avem multe alte sfaturi utile pentru utilizarea Airpod-urilor cu dispozitivul dvs. De exemplu, știați că vă puteți localiza cu ușurință AirPod-urile dacă sunt pierdute folosind funcția Găsește-mi Apple?

Legate de: