Cum se utilizează comenzile rapide Siri pe Apple Watch

Cum se utilizează comenzile rapide Siri pe Apple Watch

⌛ Reading Time: 5 minutes

Datorită watchOS 7, aplicația Comenzi rapide este acum disponibilă în cele din urmă pe o gamă largă de modele Apple Watch. Cu toate acestea, puteți rula comenzile rapide preferate de la încheietura mâinii în loc să deblocați iPhone-ul. Cu toate acestea, înainte de a putea face acest lucru, trebuie să învățați cum să utilizați comenzile rapide Siri pe Apple Watch – și asta vă învățăm aici.

Cum să adăugați comenzi rapide la Apple Watch

Înainte de a putea utiliza comenzile rapide Siri pe Apple Watch, trebuie mai întâi să le transferați de pe iPhone sau iPad. Acest lucru se face prin intermediul aplicației Comenzi rapide de pe orice dispozitiv iOS sau iPadOS.

1. Pe iPhone sau iPad, lansați aplicația Comenzi rapide. Dacă nu utilizați această aplicație des și nu o puteți găsi, puteți glisa în jos dintr-o porțiune centrală a ecranului dispozitivului pentru a activa interfața de căutare Spotlight. Tastați „Comenzi rapide” și lansați aplicația atingând pictograma sa.

2. Asigurați-vă că fila „Comenzile mele rapide” este activă. (Puteți vedea acea filă în partea de jos a ecranului dispozitivului dvs.) Selectați „Toate comenzile rapide” pentru a previzualiza ofertele. După ce ați găsit comanda rapidă Siri pe care doriți să o transferați la ceasul inteligent, atingeți meniul cu trei puncte (în colțul din dreapta sus al pictogramei de comenzi rapide alese).

3. Introduceți editorul de comenzi rapide alese. Din nou, atingeți meniul cu trei puncte, de data aceasta aflat în colțul din dreapta sus al ecranului dispozitivului.

Comenzi rapide Siri Comandă rapidă de editare Apple Watch pe iPhone

4. Pentru a sincroniza comanda rapidă aleasă cu Apple Watch, atingeți comutatorul de lângă „Afișați pe Apple Watch”. Atingeți Terminat pentru a vă confirma decizia, apoi apăsați din nou Terminat pentru a salva modificările pe care le-ați făcut.

Comenzi rapide Siri Apple Watch Adăugarea unei fotografii la Smartwatch

După câteva clipe, comanda rapidă pe care ați trimis-o la Apple Watch ar trebui transferată. Acest lucru se întâmplă prin iCloud, deci nu ar trebui să treacă mult timp până când puteți încerca această nouă opțiune pe ceasul dvs. inteligent.

Cum se execută comenzile rapide Siri pe Apple Watch

Acum, că știți cum să adăugați comenzi rapide la ceasul inteligent, să vă arătăm cum să interacționați cu acestea. Parcurgeți pașii următori pentru a rula o comandă rapidă pe Apple Watch.

1. Pe ceasul dvs. inteligent, apăsați Digital Crown (în partea dreaptă). Veți intra în ecranul de aplicații, afișându-vă fie o grilă, fie o listă a aplicațiilor dvs. Găsiți aplicația Comenzi rapide și atingeți pictograma acesteia.

Comenzi rapide Siri Comandă rapidă de activare Apple Watch

2. Ar trebui să vedeți acum o listă de comenzi rapide disponibile pe Apple Watch. Dacă aveți mai multe opțiuni disponibile, puteți utiliza Coroana digitală pentru a vă deplasa în sus sau în jos. Desigur, puteți face același lucru glisând cu degetul în sus sau în jos.

3. Pentru a rula o comandă rapidă, atingeți pictograma acesteia. Ceasul dvs. va declanșa acum seria corespunzătoare de comenzi și ar trebui să simțiți o vibrație ușoară la încheietura mâinii odată ce ați terminat. Asta este!

Comenzi rapide Siri Comandă rapidă pentru Apple Watch pe Watchos

Amintiți-vă că unele comenzi rapide pot fi foarte simple și, de obicei, acestea nu necesită nicio intrare. Cu toate acestea, dacă aveți o comandă rapidă care necesită un fel de intrare, veți vedea o casetă de dialog pe ecranul ceasului.

Cum să eliminați comenzile rapide de pe Apple Watch

Odată ce începeți să utilizați comenzile rapide Siri pe Apple Watch, suntem siguri că veți încerca o grămadă de acestea. Este posibil ca unele să nu vă satisfacă nevoile sau așteptările, așa că este întotdeauna bine să știți cum să eliminați comenzile rapide de pe Apple Watch. Iată ce trebuie să faceți.

1. Lansați aplicația Comenzi rapide de pe iPhone sau iPad, apoi apăsați pe fila „Comenzile mele rapide” și ar trebui să vedeți mai multe categorii de comenzi rapide. Asigurați-vă că selectați folderul „Apple Watch”.

2. În acest moment, ar trebui să vedeți comenzile rapide care sunt disponibile pe Apple Watch. Începeți atingând Selectați, vizibil în colțul din dreapta sus al ecranului dispozitivului.

Comenzi rapide Siri Secțiunea Apple Watch din aplicația de comenzi rapide de pe iPhone

3. Selectați comenzile rapide pe care doriți să le eliminați. Pe măsură ce le selectați, ar trebui să vedeți o mică bifă care să indice starea lor. După ce ați selectat comenzile rapide pe care doriți să le eliminați, atingeți „Eliminați” în partea de jos.

Comenzi rapide Siri Pași Apple Watch pentru eliminare

4. În cele din urmă, salvați modificările atingând butonul Terminat din colțul din dreapta sus. După câteva secunde, comenzile rapide alese vor dispărea de pe Apple Watch.

Concluzie

Sperăm că v-am ajutat să învățați cum să utilizați comenzile rapide Siri pe Apple Watch. Dacă doriți să continuați să explorați acest subiect, puteți afla cum să creați comenzi rapide Siri pe iPhone. De asemenea, veți dori să știți cum să instalați comenzile rapide de la terți.

Legate de:

  • 5 dintre cele mai bune aplicații Apple Watch pentru față
  • Cum să măriți dimensiunea textului pe Apple Watch
  • Cum să despărțiți și să ștergeți Apple Watch

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.