Cum se utilizează completarea automată pe iPhone ca un utilizator avansat

So verwenden Sie die automatische Füllung auf dem iPhone wie ein Power-User
⏱️ 5 min read

Ori de câte ori trebuie să completați un formular de înregistrare online, vi se cere să adăugați detalii personale precum numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. Dacă trebuie să faceți acest lucru adesea, poate deveni plictisitor și deranjant foarte repede. Acesta este ceea ce face funcția de completare automată a iOS atât de incredibilă la îndemână. Dacă ați dorit vreodată să fiți un utilizator puternic de completare automată, acest ghid conține ceea ce trebuie să știți pentru a realiza acest lucru.

Activați Completarea automată cu informații de contact

Pentru a începe, trebuie mai întâi să activați Completarea automată în setările iOS.

1. Începeți deschizând aplicația Setări și derulați în jos până găsiți Safari.

2. După ce vă aflați în setările Safari, faceți clic pe Completare automată.

3. Dacă Completarea automată nu este activată sau activată, puteți face acest lucru asigurându-vă că comutatorul de lângă „Utilizați informațiile de contact” este verde.

4. Pentru a vă asigura că informațiile de completare automată sunt corecte, apăsați pe „Informațiile mele” și selectați informațiile de contact. Este important să rețineți că informațiile dvs. de contact ar trebui să conțină tot ce aveți nevoie pentru completarea automată.

Actualizarea informațiilor dvs. personale

Activarea completării automate este foarte ușoară, dar chiar funcționează numai dacă informațiile sunt corecte. Pentru a vă asigura că este cazul, urmați pașii următori:

1. Deschideți aplicația „Contacte” de pe telefon și atingeți „Editați”.

Cum se utilizează informațiile de contact pentru completarea automată a Iphone-ului

2. Parcurgeți toate opțiunile disponibile și asigurați-vă că tot ce doriți să completați automat este listat corect. Aceasta va include adresa de e-mail, numărul de telefon, numele complet, adresa de acasă sau de la serviciu etc. Desigur, puteți avea mai multe adrese și mai multe numere disponibile. Pe măsură ce completați automat, veți putea selecta ce informații să includeți.

3. De îndată ce ați inclus tot ce vă doriți pentru completarea automată, apăsați pe „Efectuat” și ieșiți din contactele dvs.

Adăugarea unui card de credit

Deși ați putea crede că Completarea automată se referă în principal la nume și adrese de domiciliu, cardurile de credit pot fi adăugate ca opțiune.

1. Începeți prin deschiderea aplicației Setări de pe iPhone și accesați aplicația Safari.

2. Pe măsură ce deschideți setările pentru aplicația Safari, veți reveni din nou la Completarea automată și veți localiza „Carduri de credit”.

Cum se folosește cardul de credit Iphone de completare automată

3. Asigurați-vă că puteți umple automat cardurile de credit activând opțiunea astfel încât să apară verde.

4. Dacă doriți să adăugați un card pentru prima dată sau să editați cardurile existente, selectați „Carduri de credit salvate” și accesați acest meniu, fie introducând codul de acces al dispozitivului, fie permițând Face ID.

5. Odată ce vă aflați în meniul salvat, continuați și efectuați orice modificări, inclusiv numere de card actualizate, data de expirare, cod de securitate etc. Puteți adăuga, de asemenea, o descriere în cazul în care aveți mai multe carduri pentru diferite nevoi de cumpărături.

6. Când ați terminat toate modificările, atingeți „Terminat” și ieșiți din meniul de setări Safari.

Cum se completează automat parolele

În același mod în care vă puteți completa numele, adresa și cardurile de credit, puteți face același lucru cu parolele. Indiferent dacă utilizați Keychain iCloud sau manageri de parole terți, cum ar fi 1Password sau LastPass, Completarea automată poate funcționa pentru dvs.

1. Deschideți Setări pe iPhone și derulați până când apăsați „Parole”. Va trebui să introduceți parola telefonului sau să accesați acest meniu prin FaceID sau Touch ID.

Cum se utilizează parolele iPhone pentru completarea automată

2. După ce găsiți „Parole de completare automată” chiar în partea de sus a ecranului, atingeți.

3. Aveți acum opțiunea de a activa nu numai parolele de completare automată, comutând comutatorul pe activat sau verde, ci și alegând ce aplicații pot folosi AutoFill. Este în regulă să aveți mai mult de un manager de parole disponibil și activ, deoarece puteți alege pe care să îl utilizați cu Completare automată de fiecare dată când trebuie să introduceți o parolă. După una sau două utilizări, devine un proces continuu, indiferent dacă completați parole în aplicații sau în Safari sau browsere terțe, cum ar fi Chrome și Firefox.

Gânduri finale

După ce ați configurat fiecare dintre opțiunile de mai sus, acum puteți utiliza AutoFill ca un utilizator puternic. Chiar nu mai există trucuri dincolo de ceea ce ați citit mai sus. Completarea automată „doar funcționează” adăugând automat numele, adresa, numărul de telefon etc. Dacă doriți vreodată să o dezactivați, puteți reveni la fiecare dintre opțiunile de meniu de mai sus și puteți dezactiva funcția.

Dacă preferați să utilizați Google Chrome peste Safari, consultați aici ghidul de completare automată pentru Chrome.

Legate de:

  • 4 dintre cele mai bune alternative LastPass
  • Cum să vedeți o parolă în browserul dvs. în loc de puncte
  • Cum se completează automat parola în Android

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x