Sindromul Impostor este real și afectează noii dezvoltatori. Trecem până la capăt printr-un tutorial, bootcamp sau chiar o diplomă, totuși ne ferim să ne împărtășim codul. Ne temem de feedback-ul negativ asupra calității codului nostru. Nimeni nu suferă mai mult de acest lucru decât dezvoltatorii autodidacti. Deoarece nu avem experiență sau instruire „reală” sau „oficială”, considerăm că codul nostru este secundar.

Am fost acolo acum câteva luni. Am lucrat Al lui Harry Percival Dezvoltare testată cu Python. EDeși am urmat corect împreună cu tutorialul, am fost conștient de partajarea codului meu. Chiar dacă aplicația mea funcționa așa cum era de așteptat, nu am vrut să împărtășesc progresul meu. Nu am vrut ca cineva să mă strige cu privire la vreo greșeală evidentă de care eram ignorant. Am vrut ca alte persoane să se bucure de produsul meu, dar nu am vrut să vadă cât de sărac sunt un dezvoltator.

După ce a luat o pauză de la propriul meu proiectAm început să mă uit la alte proiecte pe GitHub. Am găsit câteva care aveau o mică imagine pe paginile lor README.

Cum se utilizeaza ecusoanele GitHub pentru a inceta sa te

Acum, fiind noobul care eram, am crezut că aceasta este pur și simplu o imagine pe care Linus Torvalds ți-a predat-o pe o unitate flash când ai absolvit școala „Real Developer”. Niciodată nu mi-a trecut prin cap să dau clic pe ea. Am crezut că este o imagine statică găzduită undeva în depozit. Mai târziu, am dat peste un proiect care arăta că construcția eșua.

1611258667 527 Cum se utilizeaza ecusoanele GitHub pentru a inceta sa te

De ce ar lua cineva timp să adauge o imagine care să spună că construcția nu trece? De ce să depunem efortul de a elimina cealaltă imagine, să o punem pe aceasta? O imagine care spune că proiectul tău este stricat și îl afișează pentru ca lumea să o vadă? Din pură curiozitate, am tras formatul brut pentru README. Am văzut acest cod:

[![Build Status](https://travis-ci.com/username/projectname.svg?branch=master)](https://travis-ci.com/username/projectname)

Am fost suficient de priceput cu reducere pentru a recunoaște că acesta a fost un link pe care se poate da clic. Așa că am dat clic pe buton și m-a dus la Travis-CI. Dintr-o dată a avut sens pentru mine. Acest buton nu a fost actualizat de dezvoltatorul proiectului, Travis-CI l-a actualizat. Este un buton dinamic.

Prima mea insignă

Așadar, odată ce am aflat despre insigna de construcție de la Travis-CI, a trebuit să o am pentru proiectul meu. La urma urmei, întregul meu proiect a fost despre scrierea și utilizarea testelor. Deci, de ce să nu ai ceva care să le ruleze automat?

Deci eu înființat Travis-CI pentru a-mi rula testele unitare când am introdus modificări la GitHub. Chiar în partea de sus a paginii unde Travis-CI le rulează, se află insigna. Am făcut clic pe el și am obținut reducerea. L-am adăugat la README. Am navigat la pagina proiectului pe GitHub și VOILA! A fost prima mea insignă. Am fost prins!

Vânătoarea

1611258667 669 Cum se utilizeaza ecusoanele GitHub pentru a inceta sa te

Mi-a plăcut că insigna era un semn clar al stării actuale a proiectului meu. Am vrut să aflu mai multe, așa că am plecat la vânătoare de alte ecusoane. O altă insignă obișnuită pe care am găsit-o a fost acoperirea codului. Raportul de acoperire ar putea fi trimis de Travis-CI la un instrument numit CodeCov. Ați putea obține o insignă care să indice acoperirea testelor dvs., care se corelează cu cât de bine este testată aplicația dvs.

1611258667 178 Cum se utilizeaza ecusoanele GitHub pentru a inceta sa te

De asemenea, am găsit ecusoane de licență și avea sens să am o insignă de licență numai dacă aveam o licență. Deci eu a ales o licență și l-a adăugat la repo. Obținerea insignei pentru aceasta a necesitat o căutare Google rapidă și am găsit acest esențial cu toate insignele comune de licență.

1611258668 869 Cum se utilizeaza ecusoanele GitHub pentru a inceta sa te

Provenind dintr-un mediu de securitate în armată, știu că majoritatea vulnerabilităților provin din software-ul învechit. Ca nou dezvoltator, știu că acest lucru este valabil și pentru software-ul de care depinde software-ul dvs. Am auzit de PyUp prin Michael Kennedy‘s Vorbește-mi Python podcast. Când am navigat la Site-ul, Am văzut cuvintele pe care începusem să le plăc să văd, „Gratuit pentru Open Source”. Fiind în căutarea unor ecusoane noi, am avut noroc. Destul de sigur, oferă o insignă, așa că, desigur, o adaug la README.

1611258668 421 Cum se utilizeaza ecusoanele GitHub pentru a inceta sa te

În cele din urmă, am descoperit că poți avea o insignă pentru stil. M-am încurcat Negru înainte și am găsit un exemplu al insignei de stil și știam că trebuie să o am. Din motive de integritate, am vrut să mă asigur că codul meu respectă întotdeauna stilul lui Black. Am aflat despre pre-comitere, pe care l-aș putea folosi pentru a-mi formata codul înainte de a-l comanda. După scufundare în gaura pre-commit iepure (care, de asemenea, rulează codul meu împotriva bandit pentru securitate și îmi sortează importurile și cerințele), m-am simțit încrezător adăugând insigna neagră la README.

Rezultatul final

Primul rezultat al insignelor de vânătoare este că Am un proiect de calitate mai bună. Am adăugat o licență la proiectul meu, m-am asigurat că dependențele mele au rămas la zi și mi-am păstrat stilul de proiect conform pentru că doream insignele.

Mai ales, Sunt mai încrezător în proiectul meu. Pot vorbi despre asta știind că nu există găuri deschise în ea. Știu că sunt mult mai puțin probabil să primesc feedback cu privire la iresponsabilitatea mea în ceea ce privește securitatea sau lipsa mea de conformitate cu stilul.

Mai simplu spus, mă simt mai bine în legătură cu codul meu, deoarece am acele ecusoane GitHub.