Cum se utilizează Google Messages pe desktop

Cum se utilizează Google Messages pe desktop
⌛ Reading Time: 4 minutes

Google Messages este aplicația implicită de mesaje text și SMS pe multe telefoane Android în zilele noastre. Este un instrument puternic care are multe trucuri în mânecă și permite utilizatorilor să răspundă la mesajele text ale telefonului de pe computer.

Sigur, aplicații precum WhatsApp, Signal și Telegram oferă aceeași funcționalitate, dar dacă preferați să utilizați Google Messages pentru nevoile dvs. de mesaje text, acest articol demonstrează modul în care puteți utiliza Mesaje pe computerul dvs. desktop.

Înainte de a începe

Ar trebui să notăm un lucru înainte de a ne apuca de treabă. Nu veți putea folosi Google Messages pe computerul dvs. fără a avea aplicația Google Messages instalată pe dispozitivul dvs. Android.

Dacă telefonul dvs. nu vine cu aplicația, nicio problemă. Poti Descarca din Magazin Play, apoi setați-o ca aplicație implicită de mesagerie pe dispozitiv.

Cum să începeți să utilizați Google Messages pe desktop

Pentru a începe să utilizați Google Messages pe computerul dvs., va trebui să accesați această pagină în browserul dvs.

Odată ce pagina web Google Messages este încărcată în browserul dvs., veți vedea câteva instrucțiuni care apar pe ecran.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă întoarceți la telefon și să deschideți aplicația Google Messages. Atingeți cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus și selectați opțiunea „Mesaje pentru web”. Atingeți butonul albastru „Scanner de cod QR” pentru a continua.

Accesați Google Messages Desktop Activați mesaje pentru web de pe telefon

Aceasta va deschide un scaner de cod QR pe ​​telefon. Îndreptați dispozitivul mobil către ecranul computerului pentru a scana codul afișat acolo. Mesajele pentru web trebuie încărcate imediat în fereastra dvs.

Accesați codul Qr de scanare desktop Google Messages

Mesajele vă vor întreba dacă să vă amintiți acest computer pentru a vă putea conecta instantaneu la contul dvs. după ce ați vizitat pagina web Mesaje Google din browserul dvs. Puteți face acest lucru dacă doriți, deși nu este o idee atât de bună dacă partajați computerul cu altcineva.

Accesați Google Messages Desktop Rețineți computerul

Acum puteți accesa mesajele Google de pe computer și puteți trimite și răspunde la mesaje text în timp ce sunteți ocupat să lucrați pe computer, fără să ridicați telefonul.

Accesați dispozitivul Google Messages Desktop Unpair

Când este timpul să despărțiți cele două dispozitive, pur și simplu faceți clic pe meniul cu trei puncte din partea dreaptă a afișajului și selectați „Anulați asocierea”. Confirmați selecția și ați terminat.

Ce poate și nu poate face Mesaje Google pentru web

Evident, Google Messages pentru web nu oferă toate funcțiile pe care le oferă versiunea sa mobilă. Pentru început, nu puteți plasa formularul de apeluri telefonice în cadrul clientului web, așa cum puteți face de pe telefon. Cu toate acestea, puteți efectua apeluri video utilizând ambele versiuni, deoarece Google Messages va reveni la Google Duo pentru a oferi această capacitate.

Alte funcții sunt, de asemenea, inaccesibile. De exemplu, nu vă veți putea baza pe Asistentul Google pentru a face lucruri pentru dvs. atunci când utilizați serviciul de pe desktop. Nu puteți programa mesaje nici așa cum puteți face cu aplicația mobilă.

Cu toate acestea, alte caracteristici, cum ar fi modul întunecat, mesageria de grup, capacitatea de a trimite emoji, GIF-uri și autocolante și multe altele, sunt încă la bord.

Încheierea

Dacă vă place să discutați cu oamenii care utilizează Google Messages, dar nu sunteți un mare fan al tastării mesajelor folosind o tastatură virtuală minusculă, puteți muta cu ușurință toate mesajele text pe computer. Este extrem de ușor și convenabil să faceți acest lucru.

Apropo de tastaturile virtuale, poate că este timpul să vă actualizați. Consultați lista noastră cu cele mai bune șapte alternative Gboard pentru utilizatorii Android. De asemenea ;, aflați cum să remediați problemele cu un telefon Android care nu primește mesaje text.

Legate de:

  • 6 moduri de a trimite cu ușurință mesaje text (SMS) de pe computer
  • Cum să faceți o copie de rezervă a mesajelor SMS în Android
  • 4 dintre cele mai bune aplicații de programare WhatsApp, e-mail și SMS pentru Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.