Cum se utilizează Instagram Reels cu Remix

Cum se utilizează Instagram Reels cu Remix
⏱️ 4 min read

În timp ce TikTok a obținut bătăi din toate direcțiile și a suferit o interdicție în mai multe țări, Instagram a introdus Reels pentru a oferi o alternativă la TikTok. Cu Reels, puteți crea videoclipuri scurte, similare cu TikTok. Recent, Instagram a adăugat încă o caracteristică asemănătoare TikTok în aplicația sa, numită Instagram Remix. Acest lucru vă permite să încărcați un videoclip lângă cel al altui utilizator, cum ar fi un videoclip de colaborare. Aici vă oferim un ghid complet despre modul de utilizare a Instagram Reels cu Remix.

Cum se remixează rolele Instagram

1. Deschideți videoclipul Instagram Reels pe care doriți să îl remixați. Îl puteți deschide fie din fila Reels, fie din profilul unui utilizator.

2. Apăsați pe meniul cu trei puncte din colțul din dreapta jos și alegeți opțiunea „Remix This Reel” din lista de opțiuni.

3. Există două opțiuni pentru a remixa un videoclip cu role: înregistrați un videoclip nou și alegeți un videoclip deja înregistrat ca răspuns.

Instagram Reels Remix 2

4. Mai mult, puteți adăuga efecte, temporizator, retuș și alte instrumente disponibile pentru utilizare în timpul înregistrării videoclipului.

5. Odată ce ați terminat remixarea rolelor, atingeți butonul Următor și partajați postarea.

În special, puteți adăuga și autocolante, aveți opțiunea de a adăuga o voce peste rolă, reglați mixul audio atât între original, cât și video etc.

Cum se activează Remixul pentru rolele mai vechi

Există un lucru pe care trebuie să-l rețină utilizatorii Instagram: nu puteți crea un remix pentru role care sunt încărcate înainte de 1 aprilie 2021. Cu toate acestea, puteți activa manual și permite oamenilor să facă un remix al videoclipurilor dvs. mai vechi.

1. Deschideți oricare dintre videoclipurile dvs. vechi pe role pe care le doriți disponibile pentru remixare.

2. Atingeți meniul cu trei puncte din colțul din dreapta jos și selectați pur și simplu „Activați remixarea”.

Activați remixarea bobinei

3. Gata!

În mod similar, puteți urma aceiași pași și dezactiva remixarea pentru role individuale. Din meniul cu trei puncte, selectați butonul „Dezactivați remixarea”.

Cum să dezactivați remixul pentru profilul dvs.

Remixarea rolelor și colaborarea cu videoclipul cuiva sună uimitor, dar dacă cineva se încurcă cu rolele tale? Pentru a evita astfel de scenarii, Instagram permite, de asemenea, opțiunea de a dezactiva permanent funcția Instagram Remix pentru profilul dvs.

1. Deschideți pagina de profil și atingeți meniul hamburger situat în colțul din dreapta sus.

2. Accesați „Setări -> Confidențialitate”.

Dezactivați Instagram Reels Remix

3. Apăsați pe role și dezactivați opțiunea „Activați remixarea”. Aceasta va dezactiva funcția de remix pentru profilul dvs. și toate rolele de pe Instagram.

Remix

Încheierea

Este posibil să găsiți Instagram Reels Remix remarcabil de asemănător cu TikTok Duet, dar există unele diferențe notabile. Nu puteți face un Remix al unui Remix pe Instagram. Cu toate acestea, puteți crea un duet TikTok al unui alt duet pe platformă. Mai mult, deși nu vă puteți întoarce la duetul original în TikTok, puteți reveni la rolele originale de pe Instagram.

Apoi, ar trebui să verificați câteva dintre aceste aplicații pentru a face ca povestirile dvs. Instagram să iasă în evidență.

Legate de:

  • Cum să-ți faci propriul filtru Instagram
  • Găsiți cel mai bun moment al zilei pentru a posta pe Instagram
  • Cum să adăugați muzică la povestea dvs. Instagram

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x