Cum se utilizează listele de redare Spotify Blend cu prietenii

Cum se utilizează listele de redare Spotify Blend cu prietenii
⏱️ 10 min read

Spotify a adăugat o nouă funcție numită „Blend”, care vă permite să creați o listă de redare colaborativă cu un prieten sau un membru al familiei. Este un mod foarte personal de a împărtăși muzică cu alții, care ar trebui să fie destul de la îndemână în timpul următoarei tale călătorii. Dacă sunteți curios cum să creați o listă de redare Spotify Blend, continuați să citiți mai jos.

Ce este Spotify Blend?

Spotify a lansat recent Blend alături de „Only You” – o nouă experiență în aplicație cu statistici de ascultare și liste de redare personalizate. Funcția afișează statistici individuale, cum ar fi „Perechile dvs. de artiști”, care evidențiază gama intereselor dvs. de ascultare sau „Genurile / subiectele dvs.”, care aduce acasă combinația unică de muzică și genuri de podcast care definesc experiența dvs. de ascultare.

Blend, pe de altă parte, atinge dorința prea umană de a împărtăși melodiile noastre preferate celor mai apropiați prieteni și familie. Funcția permite două persoane să-și îmbine gusturile muzicale într-un playlist curat care le „amestecă” preferințele. Odată creată, lista de redare Blend va fi actualizată zilnic, fiind influențată de modul în care obiceiurile de ascultare ale utilizatorilor se schimbă în timp.

Blend este accesibil prin noul hub „Made for You”, care este acum disponibil în aplicația Spotify. Funcția este în prezent în versiune beta.

Cine poate crea liste de redare Spotify Blend

Funcția este disponibilă în prezent numai pentru utilizatorii de telefonie mobilă (cu un cod Android sau iOS dispozitiv) care au un cont gratuit sau Premium pe Spotify. Deoarece funcția tocmai a început să fie lansată la începutul acestei veri, este posibil să nu apară încă pentru toți.

Dacă nu o puteți găsi în Spotify, asigurați-vă că actualizați aplicația la cea mai recentă versiune și încercați din nou. Dacă tot nu îl puteți vedea, atunci va trebui să așteptați un timp pentru ca acesta să devină disponibil în regiunea dvs.

Cum să creați prima dvs. listă de redare Spotify Blend

Crearea unei liste de redare Blend este destul de simplă. Doar urmați acești pași așa cum este descris mai jos pentru a începe. Rețineți că prietenul cu care doriți să vă amestecați muzica trebuie să aibă și aplicația Spotify instalată pe dispozitivul său pentru ca aceasta să funcționeze așa cum ar trebui.

1. Deschideți aplicația Spotify de pe dispozitivul dvs. mobil.

2. Apăsați pe butonul „Căutare” din partea de jos a ecranului.

Cum să creați Spotify Blend Butonul de căutare a listei de redare

3. Căutați și atingeți butonul „Made for You”.

Cum să creați Spotify Blend Playlist făcut pentru dvs. Hub

4. În partea de sus, ar trebui să vedeți opțiunea „Creați un amestec”. Atingeți butonul verde „+” pentru a începe.

Cum să creați o listă de redare Spotify Blend Creați un amestec

5. În ecranul următor, atingeți butonul „Invită”.

Cum să creați Spotify Blend Playlist Apăsați Invitați

6. Va apărea un meniu de partajare. Puteți să trimiteți invitația prin intermediul uneia dintre aplicațiile sociale pe care le utilizați sau să copiați linkul pentru a o distribui.

Cum să creați Spotify Blend Link de partajare a listei de redare

7. Rețineți că linkurile de invitație sunt bune pentru o singură utilizare. Când cineva dă clic pe link, acesta expiră automat.

8. Odată ce ați trimis invitația, tot ce trebuie să faceți este să așteptați. Când cealaltă persoană se alătură Blend, veți primi o notificare pe telefonul dvs.

Cum să creați Spotify Blend Notificare listă de redare

9. Întoarceți-vă și verificați Spotify și ar trebui să vedeți că noua listă de redare a fost creată.

Cum să creați Spotify Blend Playlist Playlisturi noi

10. Apăsați pe ea pentru a o răsfoi. Lista include o colecție cu unele dintre cele mai redate melodii ale participanților.

Cum să creați Spotify Blend Playlist Răsfoiți lista de redare

11. Puteți descărca melodiile dacă doriți să puteți accesa lista de redare în timp ce sunteți offline.

Cum se creează Spoty Blend Playlist Descărcare

12. În plus, atingeți cele trei puncte de deasupra pentru a afișa un meniu care vă permite să faceți mai multe lucruri. Puteți părăsi Blend, ceea ce va face ca lista de redare să fie ștearsă. Sau îl puteți adăuga la profilul dvs. și chiar puteți crea o comandă rapidă pentru acesta pe ecranul de pornire.

Cum să creați Spotify Blend Playlist Mai multe opțiuni

Rețineți că puteți configura și rula simultan mai multe liste de redare Blend (cu persoane diferite). Dacă doriți să începeți un nou Blend, pur și simplu reveniți la fila „Made for You” și atingeți butonul „+” pentru a crea unul nou.

Cum să începeți o petrecere de ascultare de grup pe Spotify

Dacă împărtășirea experienței dvs. muzicale cu cei dragi este importantă pentru dvs., vă poate fi util să știți cum să creați o sesiune de grup pe Spotify. Acest lucru vă permite să ascultați aceeași muzică cu până la cinci prieteni.

1. Deschideți aplicația Spotify de pe dispozitivul dvs. mobil.

2. Redați o melodie la alegere.

3. Apăsați pe bara de redare a melodiilor din partea de jos a ecranului pentru a afișa pagina melodiei.

Cum să creați Spotify Blend Playlist Grup de sesiune Atingeți melodia

4. Atingeți butonul dispozitivului din colțul din stânga jos al afișajului.

Cum să creați Spotify Blend Playlist grup sesiune pictogramă dispozitiv

5. Derulați în jos până găsiți opțiunea „Începeți o sesiune de grup” și faceți clic pe butonul „Începeți sesiunea”.

Cum să creați Spotify Blend Playlist Sesiune de grup Începeți ascultarea

6. Trimiteți o invitație prietenilor dvs., care poate fi un cod Spotify sau un mesaj text. Puneți-i să scaneze codul sau să atingă adresa URL pentru a se alătura sesiunii.

Cum să creați Spotify Blend Playlist Sesiune de grup Trimiteți invitații

7. Odată ce prietenii tăi se alătură sesiunii, vei putea asculta muzică împreună.

Cum să creați Spotify Blend Playlist Sesiune de grup Cine ascultă

8. Când ați terminat de ascultat, atingeți butonul „Încheiați sesiunea” din partea de jos.

Cum să creați Spotify Blend Playlist Play Play Group Session End Session

Spotify este un instrument cu adevărat excelent pentru cei cărora le place să asculte împreună în timp ce sunt în afară sau în același loc. Cu aceste instrumente pe care le-am descris mai sus, veți putea împărtăși cele mai bune melodii cu oamenii dvs. preferați.

întrebări frecvente

1. Cum pot remedia legăturile de invitație care se blochează?

Aveți un link de invitație buggy sau trimiteți unul prietenului dvs.? Rețineți că Blend este încă în versiune beta, așa că astfel de bug-uri trebuie să se întâmple din când în când. Ieșiți din Spotify, deschideți-l din nou și încercați din nou. Generați un link și trimiteți-l. Ar trebui să aibă grijă de problemă.

2. De ce nu pot distribui o listă de redare Blend cu altcineva?

Deși există opțiunea de a partaja lista de redare Blend, aceasta nu pare să fie funcțională. O puteți găsi atingând cele trei puncte de sub miniatura listei de redare Blend și selectând Partajare. Cu toate acestea, în probele noastre, destinatarul linkului nu a putut accesa lista de redare. Deoarece Blend este în versiune beta, este posibil ca această caracteristică să fie încă în curs de dezvoltare, deci poate deveni funcțională ulterior.

3. Cum pot accesa Blend pe clientul desktop Spotify?

Din păcate, nu, nu puteți crea o listă de redare Blend din playerul web. Cu toate acestea, puteți accesa listele de redare Blend pe care le-ați configurat anterior în aplicația mobilă. Este sigur să presupunem că Spotify va adăuga opțiunea de a crea liste de redare Blend de la clientul său web în viitorul apropiat.

Cum să creați Spotify Amestecarea listei de redare Vizualizarea desktop a listelor de redare
Cum se utilizează listele de redare Spotify Blend cu prietenii

Nu puteți obține suficient Spotify? Aplicația este pur și simplu un must-have pentru orice iubitor de muzică. Dacă doriți să știți ce altceva puteți face cu aplicația, consultați articolele noastre care explică modul în care puteți conecta Spotify la contul dvs. Discord și remediați playerul web Spotify care nu funcționează.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x