Optimizarea în pagină și optimizarea în afara paginii sunt doi factori majori care afectează optimizarea unui site web.

SEO on-page este o tehnică de optimizare a motorului de căutare care ajută roboții de la Google și de la alte motoare de căutare să navigheze prin site-ul dvs. web și să înțeleagă despre ce este vorba.

Optimizarea unora dintre funcțiile site-ului dvs. web, cum ar fi link-uri interne, titlu Meta, etichete de antet și descriere, vă pot ajuta să vă poziționați mai sus pe motoarele de căutare.

Pe de altă parte, optimizarea în afara paginii are legătură cu optimizarea altor semnale care nu se află pe site-ul dvs. web.

Pentru acest articol, vom lua în considerare cele mai bune tehnici SEO pe pagină pe care le puteți implementa pentru a vă ajuta site-ul să se claseze bine în motoarele de căutare.

Cum se utilizeaza tehnici SEO on page pentru a se clasa
Meta titlu

Meta Title

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune tehnici SEO pe pagină, atunci vă uitați la Meta Title. Dacă titlul dvs. este bine optimizat și atractiv, acest lucru va duce la mai multe clicuri pentru dvs. Și postarea dvs. va fi mai mare cu cât veți obține mai multe clicuri.

Începutul etichetei dvs. de titlu (H1) ar trebui să includă expresia cuvântului cheie vizat. Dar dacă nu puteți face acest lucru, ar trebui să vă asigurați că adăugați cuvântul cheie în titlu.

O greșeală pe care o fac oamenii cu aceasta este adăugarea cuvântului cheie în titlu de mai multe ori. Ei cred adesea că acest lucru îi va ajuta să se claseze mai bine, dar acest lucru nu este adevărat. Cel mai adesea, vă doare clasamentul. Deci, ar trebui să evitați să faceți această greșeală.

De asemenea, ar trebui să păstrați lungimea titlului scurtă. Ar trebui să aibă aproximativ 65 de caractere.

Folosiți corect etichetele dvs. de antet

Articolele dvs. ar trebui să includă etichete de titlu pe care le puteți utiliza pentru a evidenția puncte importante, sub-titluri și diverse titluri.

Dacă site-ul dvs. web este un site WordPress, eticheta titlu este de obicei la H1. Deci, articolele dvs. nu ar trebui să includă din nou etichete H1 nicăieri. Doar că o dată este suficient. Ar trebui să utilizați etichete H2 și H3 pentru pauzele de secțiune.

Adăugați un cuprins la articolul dvs.

Din ce în ce mai mulți, scriitorii de conținut scriu articole lungi și aprofundate. Și multe postări pe blog în aceste zile sunt destul de lungi. Unele dintre aceste postări sunt mii de cuvinte, ceea ce este foarte mult de trecut.

Pentru articole atâta timp cât este important să includeți un cuprins. Acest lucru îi va ajuta pe cititori să navigheze cu ușurință în articolul dvs. lung. De asemenea, și la fel de important, vă ajută să vă clasați mai bine în căutarea Google.

Densitatea cuvintelor cheie
Densitatea cuvintelor cheie

Urmăriți-vă densitatea cuvintelor cheie

Densitatea cuvintelor cheie din articolele dvs. ar trebui să fie aproape de 1,5% și ar trebui amestecată cu cuvinte cheie LSI (indexare semantică latentă). Cuvintele cheie LSI ajută Google să înțeleagă despre ce este pagina dvs. Acestea sunt cuvinte care au relații strânse cu cuvântul cheie pe care îl utilizați.

Cuvintele care sunt legate semantic vor avea același sens și efect în articol. Deci, puteți utiliza sinonime pentru a reduce densitatea cuvintelor cheie.

Cuvântul cheie principal ar trebui să apară o singură dată în primul și ultimul paragraf al articolului. De asemenea, ar trebui să încercați să utilizați cuvintele cheie numai în locurile în care are sens.

De asemenea, puteți căuta alte postări care au aceleași cuvinte cheie pe care le vizați și puteți vedea cum sunt folosite cuvintele cheie și de câte ori apar. Acest lucru vă va oferi o idee despre modul în care le puteți utiliza în articolele dvs.

Meta etichete

Pentru fiecare postare lungă pe care o scrieți, ar trebui să includeți o meta descriere unică, care este, de asemenea, relevantă pentru postare. Meta descrierea dvs. ar trebui să includă și cuvântul cheie vizat.

Mulți oameni susțin că meta descrierea nu este la fel de importantă, deoarece nu este folosită ca un factor pentru clasare. Dar ambele afirmații sunt neadevărate. Meta descrierile sunt importante pentru postarea dvs. pe blog și sunt un factor util și pentru clasare. Există o conexiune masivă între clasamentele Google și meta descrierile optimizate.

Ceea ce fac motoarele de căutare este să preia cuvintele cheie. Dar este, de asemenea, important ca utilizatorii Google să facă clic pe postarea dvs. Deci, aveți nevoie de meta descrieri care au legătură cu articolul și sunt, de asemenea, foarte prietenoase.

Google a șters aerul despre meta-cuvinte cheie și a susținut că nu îi pasă de ele. Dar Bing și alte motoare de căutare ar putea să aibă grijă de meta-cuvinte cheie.

Cum se utilizeaza tehnici SEO on page pentru a se clasa
Meta tegs

Motoarele de căutare preiau cuvintele cheie. Dar este, de asemenea, important ca utilizatorii Google să facă clic pe postarea dvs. Deci, aveți nevoie de meta descrieri care au legătură cu articolul și sunt, de asemenea, foarte prietenoase.

Google a șters aerul despre meta-cuvinte cheie și a susținut că nu îi pasă de ele. Dar Bing și alte motoare de căutare ar putea să aibă grijă de meta-cuvinte cheie.

Utilizați imagini cu titlu semnificativ și text alternativ

Utilizarea imaginilor în conținutul dvs. este o modalitate bună de a direcționa trafic către site-ul dvs. web prin căutări de imagini. Deci, optimizarea imaginii pentru postarea dvs. este importantă.

De exemplu, utilizarea cuvintelor cheie în textul alternativ și în titlul imaginii vă va asigura că postarea de pe blog este direcționată și mai bine concentrată. Când oamenii caută imagini legate de acest cuvânt cheie, site-ul dvs. web se va clasa și pentru acest lucru.

Deci, asigurați-vă că imaginile dvs. au nume semnificative înainte de a le încărca. După ce ați adăugat imaginea la articolul sau la site-ul web WordPress, ar trebui să adăugați și un text alternativ.

1611455109 253 Cum se utilizeaza tehnici SEO on page pentru a se clasa
Cum se adaugă text alternativ

Imaginile îl mențin și pe utilizator. Acest lucru, la rândul său, îi va face să rămână pe site-ul dvs. mai mult timp și să mărească clasamentul site-ului dvs.

Cu toate acestea, ar trebui să știți, de asemenea, că imaginile mari reduc viteza site-ului dvs. web, iar rangul dvs. pe Google va fi afectat negativ. Pentru a evita acest lucru, ar trebui:

  • Utilizați un CDN: o rețea de livrare de conținut este o rețea de servere poziționate în locații strategice din întreaga lume. Este foarte eficient pentru creșterea vitezei site-ului web.
  • Utilizați un plugin de cache: acest lucru vă ajută să reduceți timpul de încărcare și să măriți viteza site-ului web. Acesta vă convertește paginile web în pagini statice pentru utilizatorii pentru prima dată. Deci, atunci când același utilizator solicită o pagină a doua oară, acesta încarcă pagina din acest cache. Acest lucru reduce încărcarea pe serverul dvs. și îl face să funcționeze mai rapid.
  • Comprimă-ți imaginile înainte de încărcare: imaginile grele necesită mai mult timp pentru încărcare. Deci, reducerea dimensiunii imaginii este importantă pentru timpul de încărcare al site-ului dvs. web.

Verificați numărul de cuvinte

Potrivit scriitorilor de conținut de la ajutor pentru atribuire, postările de blog sau articolele care nu sunt foarte lungi sau care nu au o mulțime de cuvinte se clasează slab pe motoarele de căutare. Acest lucru se datorează faptului că lor par să le lipsească suficiente informații pentru a le face valoroase.

În general, blogurile care se bazează pe informații au un număr standard de cuvinte de cel puțin 1300 de cuvinte. De asemenea, este important ca conținutul dvs. să conțină o mulțime de informații bine cercetate, mai ales dacă cuvintele dvs. cheie sunt extrem de competitive.

Conectare internă

Adăugarea de linkuri interne la postările de pe blog vă va asigura că publicul dvs. va rămâne pe blogul dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru se datorează faptului că vor continua să citească articole pe blogul dvs. care au fost legate împreună. De asemenea, va ajuta alte pagini ale site-ului dvs. să se claseze mai bine, deoarece oferă trafic către acele pagini.

Când ești adăugarea de linkuri către celelalte pagini, puteți utiliza cuvinte cheie ca text de ancorare. Dar nu exagera. Adăugarea de legături interne către alte pagini cu informații relevante arată că oferiți informații suplimentare, iar motoarele de căutare vă clasează mai bine.

Conectare externă

Adăugarea de linkuri către site-uri web externe cu informații relevante vă ajută, de asemenea, în clasamentul dvs. Dar asigurați-vă că site-urile web la care conectați sunt autoritare în nișa sau industria dvs. și sunt de încredere. Acest lucru va crește credibilitatea site-ului dvs. web.

Desigur, dacă aveți vreun motiv să vă îndoiți de integritatea site-ului web, nu ar trebui să vă conectați la acestea pentru a evita ruinarea credibilității dvs.

Concluzie

Dacă doriți ca site-ul dvs. să se claseze pe prima pagină a căutărilor Google, ar trebui să implementați aceste tehnici SEO pe pagină. Toate aceste tehnici funcționează împreună pentru a vă ajuta să vă rang mai bine.

Sper că acest articol ți-a fost util. Codificare fericită!