Cum se utilizează un fundal personalizat cu Zoom

1609116492 Come utilizzare uno sfondo personalizzato con lo zoom
⏱️ 5 min read

Milioane de oameni au început să utilizeze Zoom pentru videoconferințe în timpul pandemiei. Mulți au profitat de funcția personalizată de fundal care vă permite să vă schimbați fundalul video din camera din spatele dvs. cu literalmente orice doriți. Puteți alege dintr-un set de fundaluri prestabilite sau le puteți personaliza și încărca. Acest lucru poate varia de la utilizarea unei fotografii a lui Marte la un raft din spatele tău – posibilitățile sunt literalmente nelimitate.

Funcția de fundal personalizat Zoom funcționează de obicei destul de bine. Nu aveți nevoie de o configurație costisitoare a ecranului verde pentru a funcționa. Atâta timp cât poate face diferența între trăsăturile tale faciale și fundalul din spatele tău, va funcționa bine. Iată cum puteți seta un fundal personalizat în Zoom.

Cerințe

Zoom are cerințe minime de specificație pe care sistemul dvs. trebuie să le îndeplinească pentru a utiliza funcția de fundal virtual. Este necesar un procesor relativ puternic pentru ca acesta să funcționeze, mai ales atunci când nu utilizați un ecran verde. Cerințele specificațiilor sunt enumerate la Site-ul de asistență Zoom.

Setați un fundal virtual pe desktop

1. Deschideți aplicația Zoom de pe PC / Mac.

2. Faceți clic pe pictograma Setări din colțul din dreapta sus. Dacă nu îl puteți vedea, faceți clic pe profilul dvs. din colțul din dreapta sus și faceți clic pe Setări.

3. În meniul din stânga, faceți clic pe Fundal virtual.

4. Veți vedea câteva opțiuni implicite de fundal furnizate de Zoom. Aceasta include un fundal al spațiului exterior și lame de iarbă. Puteți alege una dintre acestea făcând clic pe ea, iar fundalul dvs. se va schimba automat.

Dacă doriți să utilizați o fotografie sau un videoclip personalizat de fundal, faceți clic pe pictograma „+” din colțul din dreapta sus și veți vedea două opțiuni: „Alegeți fotografia” și „Alegeți videoclipul”.

Zoom de fundal virtual Adăugați o imagine

După ce alegeți fotografia / videoclipul din sistemul dvs., veți vedea opțiunea de a o selecta alături de celelalte imagini.

Zoom de fundal virtual Setare fundal

De asemenea, puteți bifa opțiunea pentru „Am un ecran verde fizic” dacă aveți unul plasat în spatele dvs.

5. Pentru a scăpa de fotografiile / videoclipurile pe care le încărcați, atingeți X în colțul din dreapta sus al suportului media.

Setați un fundal virtual pe aplicația dvs. mobilă

Notă: trebuie să participați la o întâlnire pentru a vă seta fundalul virtual pe aplicația mobilă.

1. În aplicația Zoom, atingeți cele trei puncte din partea dreaptă jos a ecranului pentru a deschide meniul Mai multe.

Fundal virtual Zoom mai mult

2. Selectați Fundal virtual.

Fundal virtual Zoom Fundal virtual

3. Selectați din opțiunea implicită sau încărcați-o pe cea din rola / galeria camerei foto.

Adăugare zoom de fundal virtual

Asta e! Acum puteți utiliza caracteristica de fundal personalizat în timpul întâlnirilor Zoom. În timp ce utilizați un fundal personalizat, asigurați-vă că fluxul dvs. nu este întrerupt și că nu vă mișcați prea mult pe ecran. Dacă vă legănați pe scaun sau altcineva intră în cadrul camerei în timpul apelului, acest lucru poate provoca unele pauze în fundal. Deși se vor rezolva rapid, este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.

Atingeți aspectul meu

O altă caracteristică pe care o puteți utiliza alături de funcția de fundal personalizat este „Aspectul de atingere” oferit de Zoom. Cu alte cuvinte, acesta este un filtru de frumusețe oferit de Zoom. Este un filtru de înmuiere, așa cum ați găsi pe Instagram, Snapchat sau camera selfie a telefonului. Camera vă înmoaie caracteristicile, ceea ce face de obicei un aspect mai plăcut din punct de vedere estetic în timpul apelului video.

Pentru a-l activa, navigați la „Setări -> Setări video” și bifați caseta „Atingeți aspectul meu”.

Zoom de fundal virtual Retușare
Cum se utilizează un fundal personalizat cu Zoom

Ar trebui să vedeți diferența în panoul de previzualizare după ce îl porniți.

Dacă sunteți un utilizator frecvent de Zoom și doriți să utilizați platforma mai eficient, asigurați-vă că consultați lista noastră de funcții esențiale de Zoom pe care ar trebui să le cunoașteți și să le utilizați pentru întâlniri mai bune.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x