Giganții din industria tehnologiei de top folosesc tehnologia AI în mai multe moduri. Companii precum Amazon, Microsoft, Facebook, Google și Apple au achiziționat agresiv această tehnologie.

Cum si de ce sa incorporam AI in dezvoltarea web
Sursa imaginii-https://www.cbinsights.com/research/top-acquirers-ai-startups-ma-timeline/

Deci, ce anume face AI atât de popular în industria tehnologiei?

Știți rolul AI în dezvoltarea web?

Care este viitorul AI?

Cum are impact procesul de dezvoltare web? Crește generarea de venituri?

Sunt destul de sigur că toate aceste întrebări îți trec prin minte chiar acum. Pentru a răspunde la ele, am prezentat toate avantajele importante ale IA în acest articol. Deci, citiți cu atenție acest blog și veți cunoaște importanța și rolul AI în 2020.

Rolul AI în societate

AI a fost prezentat în filme care au captivat spectatorii. Modul în care descrie viitorul lumii noastre s-a transformat adesea în realitate astăzi. Impactul AI a redefinit, în esență, viața modernă.

Învățarea automată și inteligența artificială se răspândesc în întreaga lume a tehnologiei și vor continua să o facă în următorii ani. Acest lucru are un impact direct asupra dezvoltării și proiectării web. Mai jos, am declarat pe scurt rolul AI.

Rolul AI poate fi rezumat după cum urmează:

 • Este o tehnologie esențială în lumea modernă, care se bazează pe presupunerea că puteți „lăsa mașina să vă joace rolul”. De exemplu, producția, reciclarea, dezvoltarea, proiectarea, transportul, producția de infrastructură și multe altele pot fi controlate de mașini în loc de oameni.
 • Accentuează dezvoltarea de mașini inteligente și inteligente care acționează ca oamenii. De exemplu, o mașină compatibilă cu AI poate ajuta medicul să identifice bolile dintr-o imagine, poate controla atât traficul aerian, cât și cel terestru etc.
 • Sporește experiența utilizatorului prin crearea de conexiuni umane puternice, îmbunătățind ascultarea socială, analiza datelor și recunoașterea facială. Acest lucru permite companiilor să cunoască comportamentul clienților lor la un nivel avansat și intim.
 • Este încorporat cu roboți virtuali și tehnologie inovatoare pentru a oferi o funcționare eficientă la fel ca oamenii. De exemplu, Amazon Echo, denumit popular Alexa, un asistent virtual dezvoltat de Amazon.

Cunoașteți viitorul inteligenței artificiale

AI este cea mai tare tehnologie din lume în acest moment. Potrivit experților tehnologici, AI va avea impact asupra a aproape 90% din comunicarea cu clienții în următorii câțiva ani.

Mai jos sunt enumerate câteva puncte care susțin viitorul roz al AI:

 • Adoptarea AI va schimba natura muncii în toate industriile de afaceri. De exemplu, din Flippy bucătarul-robot hamburger la Bingo Box – ambii au complet fără operațiuni în China. Și, desigur, există Amazon Go, supermarketul fără casieri. Potrivit IBM, 85% din comerțul cu amănuntul și 79% din produsele de consum își propun să utilizeze AI pentru planificarea lanțurilor de aprovizionare până în 2021.
 • Când o afacere și clienții săi interacționează, AI va începe să ajute în moduri diferite și mai avansate. Acesta va finaliza analiza predictivă a datelor asamblate din social media, matrice web și matrice sistem. Toate acestea pot ajuta la crearea de produse și servicii de calitate.
 • Tot mai multe întreprinderi vor folosi AI pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor de pe site-urile lor. Funcțiile UX pot îmbunătăți experiența utilizatorului cu site-uri web și aplicații.

AI în dezvoltarea web

Astăzi, existența unui site web este obligatorie pentru toate nișele de afaceri de pe piață. Iar AI joacă un rol vital în remodelarea designului și dezvoltării web.

Potrivit unui raport Statista, se așteaptă ca generarea de venituri din AI să ajungă 126 miliarde dolari în 2025.

De la asistență medicală, producție și hoteluri la fiecare serviciu digital, AI guvernează peste tot. Acest lucru se datorează faptului că mulți companii de dezvoltare web au început să dezvolte site-uri compatibile cu AI.

1612142767 206 Cum si de ce sa incorporam AI in dezvoltarea web

Fapte esențiale despre internet, care sunt vitale pentru fiecare antreprenor online

 1. Există 4,54 miliarde de utilizatori globali în 2020, ceea ce înseamnă o penetrare de 50%.
 2. 38% dintre oameni părăsesc un site web dacă conținutul sau aspectul nu sunt atractive.
 3. 75% dintre clienți decid credibilitatea unei companii pe baza designului site-ului său web.
 4. Utilizatorii iau 0,5 secunde pentru a-și forma o opinie despre un site web.
 5. 88% dintre clienții online au mai puține șanse să revină din cauza unei experiențe de utilizare proaste.

Toți acești factori sugerează că miliarde de clienți decid credibilitatea unei companii pe baza designului web și a interfețelor site-ului ușor de utilizat.

AI a devenit chiar o parte indispensabilă a lumii dezvoltării web. Vrei să știi cum și de ce? Apoi, să aruncăm o privire mai atentă la contribuțiile sale semnificative la platforma de dezvoltare web de mai jos.

Cum contribuie AI la dezvoltarea web

Cum si de ce sa incorporam AI in dezvoltarea web

Chatbots – Predicții de răspuns mai bune

Utilizarea principală a IA în chatbots este creșterea vânzărilor de afaceri cu predicții mai bune de răspuns. După cum știm, chatbot-urile prezic reacțiile și răspunsurile corecte la întrebările utilizatorilor.

Tehnicile AI, cum ar fi criptarea datelor, analiza comportamentului și autentificarea cu mai mulți factori, asigură comunicarea chatbot cu cea mai mare securitate. În mod similar, tehnologia poate fi utilizată pentru a dezvolta site-uri web avansate sau dispozitive compatibile cu web pentru a conecta comportamentul uman cu tehnologia într-un mod puternic.

Experiență mai mare a utilizatorului

În era digitalizată, industriile urmează o abordare centrată pe client pentru a genera profit și pentru a obține avantaje competitive. Experiența clientului a devenit epicentrul lumii moderne a afacerilor.

În timp ce progresele tehnologice determină comportamentul consumatorilor, inteligența artificială a adus un impuls unic și a devenit campionul transformării.

Are câteva funcții UX avansate pe care un dezvoltator le poate implementa și îmbunătăți experiența UX / UI a unui site.

Site-urile alimentate cu AI pot identifica nevoile clientului într-un mod mai bun. Atât analiza cognitivă, cât și mediile sunt cel mai bun mod de a dezvolta un site influent. Oferă o mai bună înțelegere a clienților potențiali și a modului în care aceștia se simt cu privire la produsele și serviciile dvs.

În plus, puteți efectua analize statistice pentru a prezice experiența utilizatorului pe site-ul dvs. În acest fel, erorile sunt reduse și veți obține valoarea dorită și experiența utilizatorului de pe piață.

Cel mai important, site-urile web compatibile cu AI pot procesa informații și date pe orice scară pentru a servi utilizatorii finali în funcție de interesele lor în mod corect.

După lansarea Asistentului Google în 2016, căutarea vocală a predominat pe piață. Meritul revine tehnologiei AI care funcționează la comanda vocală.

Exemple din lumea reală de asistenți virtuali precum Siri, Alexa, Google Home și Cortana folosesc AI pentru a recunoaște și a răspunde la comenzile vocale.

Ideea de bază din spatele implementării sale este facilitarea experienței clienților. Le este mai convenabil să vorbească și să caute pe web.

În calitate de dezvoltator web, adaptabilitatea căutării vocale este un accesoriu esențial pentru trusa dvs. de instrumente dacă doriți să conduceți piața viitoare. Și dacă verificăm statisticile atunci 58% dintre consumatori folosesc deja funcții de căutare vocală pentru a găsi informații despre companiile locale.

Aici, AI se transformă într-un element critic al dezvoltării web prin furnizarea de comunicații vocale consistente între client și site-uri web. În viitorul apropiat, fiecare afacere va investi în ea.

Marketing

Acesta este locul în care AI aplică învățarea automată și ambele colaborează pentru a face predicții de marketing. Aceste predicții oferă următoarele informații:

 1. Ce intenționează să cumpere clienții în continuare?
 2. Ce produse nu le plac clienților?
 3. Care sunt suporturile și dispozitivele pe care clienții le utilizează pentru a naviga pe site-ul dvs.?
 4. Care este momentul ideal al clientului pentru a cumpăra produsele dvs.?
1612142768 719 Cum si de ce sa incorporam AI in dezvoltarea web

Datorită punctelor de mai sus, putem spune că AI reduce legătura dintre clienți și companii. Tehnologia AI este ceva pe care specialiștii în marketing trebuie să îl adopte în tehnicile lor de analiză de marketing pentru a obține rezultate mai bune și, eventual, crește rentabilitatea investiției companiei.

Linia de fund

După cum puteți vedea, AI ar trebui să fie utilizat frecvent în dezvoltarea web pentru rezultate mai bune. Programele de învățare automată activate cu AI vă ajută să dezvoltați un site excelent care servește mai multe scopuri pentru compania dvs. și vă ajută să câștigați aderență cu utilizatorii.

Aceasta înseamnă că dezvoltatorii trebuie să depună eforturi mari, deoarece AI a devenit o tehnologie foarte solicitată în întreaga lume web. Angajați un dezvoltator web și obțineți un site avansat activat cu AI – afacerea dvs. vă va mulțumi.