Cum ștergeți memoria cache și datele Google Play Store

⏱️ 3 min read

Ștergeți memoria cache și datele Google Play Store: – Unul dintre cele mai bune mijloace de utilizare completă a dispozitivelor Android este utilizarea serviciilor Google Play Store. Prin gama largă de aplicații disponibile în Magazin Play pentru Android, cu greu s-ar putea rezista să o folosiți. Android este utilizat pe scară largă pe tot globul datorită funcționării sale fără probleme și „politicii fără erori”. Cu toate acestea, uneori, s-ar putea confrunta cu un fel de probleme în sufletul Android – Google Play Store. Dar, deoarece vorbim despre Android, este la fel de ușor să rezolvăm această problemă utilizând metode simple, cum ar fi – Ștergeți memoria cache Google Play și datele.

Despre asta este vorba în articolul de astăzi. Soluția universală pentru erorile Google Play Store – Ștergeți memoria cache și datele Google Play Store. În acest articol, vă împărtășim ghidul pas cu pas despre modul în care puteți efectua ștergerea memoriei cache și a datelor din Magazinul Google Play.

Într-o serie de erori din Magazinul Google Play cum ar fi Eroarea 910 a Magazinului Google Play, Google Play Store Cod de eroare DF-DFERH-01: Eroare la preluarea informațiilor de pe serverȘi așa mai departe, ștergerea memoriei cache și a datelor Google Play Store se dovedește a fi cea mai utilă metodă de remediere a acestor probleme.

Pentru erori Play Store cum ar fi Google Play Store Cod de eroare 0, Autentificarea Google Play este necesară Eroare, de asemenea, puteți utiliza această metodă de ștergere a memoriei cache și a datelor din Google Play Store pentru a rezolva problemele.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum se șterge memoria cache și datele Google Play Store?

Nu este nicio știință a rachetei să ștergeți memoria cache a Google Play Store și datele. Puteți efectua această sarcină cu ușurință. Tot ce trebuie să faceți este să urmați cu atenție pașii dați. Am menționat și capturi de ecran pentru o mai bună înțelegere a modului de ștergere a memoriei cache și a datelor din Google Play Store. Deci, să începem

Pasul 1:- În primul rând, mergi la Setări a dispozitivului dvs. Android.

Pasul 2:- Apoi îndreptați-vă spre Aplicații și notificări sau Aplicații sau Manager de aplicatii sau Manager aplicații (conform dispozitivului dvs. de nume, acesta variază) secțiune.

Pasul 3:- Veți vedea acum o listă de aplicații pe dispozitivul dvs. Android. Acolo, caută Magazin Google Play. Faceți clic pe același.

Pasul 4: – Apoi faceți clic pe opțiunea de Depozitare.

Pasul 5: – În submeniul Stocare, veți găsi- Ștergeți memoria cache și Ștergeți datele de stocare.

Pasul 6: – În cele din urmă, faceți clic pe amândouă unul după altul.

Ai terminat aici! Ați reușit să ștergeți memoria cache și datele Google Play Store. Acum puteți încerca să descărcați sau să actualizați oricare dintre aplicațiile dvs. și nu vă veți confrunta cu niciun fel de probleme.

Citeste mai mult: Cele mai bune aplicații Game Hacker pentru telefonul Android

Înfășurarea cuvintelor: –

A fost vorba despre cum să ștergeți memoria cache și datele Google Store Store. Îmi doresc să fi găsit cu toții acest articol de utilizare. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în căsuța de comentarii de mai jos.
Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări actualizate ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x