Cunoaște totul despre firele Snapchat – Noțiuni esențiale pentru utilizatori

What Are Snapchat Streaks
⏱️ 10 min read

Firele Snapchat sunt echivalentul conversațiilor tradiționale prin mesaje, dar sunt specifice aplicației Snapchat. Acestea se referă la conversațiile dintre utilizatori și sunt ilustrate prin mici emoji-uri alături de numele prietenilor. Aceste emoji-uri variază în funcție de interacțiunea cu prietenii, cum ar fi frecvența conversațiilor sau tipul de conținut partajat. De exemplu, o pictogramă în formă de inimă indică un prieten bun, în timp ce o pictogramă cu două fețe zâmbind indică conversații reciproce frecvente. În general, firele Snapchat sunt folosite pentru a urmări prietenii și pentru a menține contactul cu aceștia prin intermediul aplicației, ceea ce poate fi o modalitate distractivă și eficienta pentru a rămâne în legătură cu cei dragi.

Snapchat Streaks este unul dintre aspectele cruciale ale Snapchat și îi ține pe utilizatori atrași de această platformă de mesaje și rețele sociale de scurtă durată. Prin gamificarea procesului de trimitere și primire a Snaps-urilor prin Snapchat Streaks, compania a reușit să-și construiască o bază de fani loiali. În cazul în care sunteți un nou utilizator Snapchat și vă întrebați despre ce este această funcție, citiți mai departe pentru tot ce trebuie să știți despre Snapchat Streaks.

Străinele Snapchat explicate (2022)

Ce este o serie Snapchat?

Snapchat Streaks, Snapstreaks sau doar Streaks sunt o măsură a activității tale cu un utilizator Snapchat. Cand tu trimiteți sau primiți Snaps-uri de la o persoană cel puțin o dată timp de 3 zile consecutive, începeți un Snapstreak. Puteți identifica un Snapstreak activ căutând emoji-ul foc (🔥) sau emoji-ul flacără de lângă numele persoanei de contact pe ecranul de chat.

Numărul de lângă emoji-ul de foc continuă să crească pentru a indica numărul de zile în care a fost activ un Snapstreak. Pentru a menține un Snapstreak, aplicația vă cere să trimiteți și să primiți fotografii și clipuri video prietenilor dvs. cel puțin o dată într-o perioadă de 24 de ore. Dacă nu, Snapstreak va fi pierdut. Deci, pentru a menține o serie lungă, va trebui să vă asigurați că dvs. și prietenul dvs. faceți schimburi în fiecare zi.

Ce contează pentru Snapstreaks?

În acest moment, s-ar putea să vă întrebați ce contribuie la un Snapstreak și ce nu. Bun, Snapchat a precizat că doar două activități contează pentru Snapstreaks. Acestea sunt următoarele:

  • trimiteți și primiți instantanee foto
  • trimiteți și primiți instantanee video

E la fel de simplu. Nu veți primi un Snapstreak dacă trimiteți un mesaj text persoanei, postați Povestiri (chiar dacă este o poveste privată) sau pentru Snaps-urile trimise la conversații de grup. De asemenea, este de remarcat faptul că trebuie să trimiteți instantaneul direct din interfața camerei Snapchat. Trimiterea Snap-ului din camera foto sau din fila Amintiri nu va fi luată în considerare pentru Snapstreak. Dacă utilizați Snapchat Spectacles, nicio clipă pe care le distribuiți prin intermediul lor nu va fi luată în considerare pentru succesul dvs.

Ce înseamnă emoji-urile Snapchat?

Snapchat face evident pentru utilizatori să știe dacă au un Snapstreak activ. Cu toate acestea, semnificația emoji-urilor de lângă un Snapstreak poate fi confuz pentru un utilizator nou. Pentru Snapstreaks, există în principal 3 emoji: emoji de foc/flacără (🔥), 100 de emoji (💯) și emoji de clepsidră (⌛).

Ce înseamnă emoji-ul flacără 🔥 pe Snapchat?

De îndată ce emoji-ul de foc apare lângă numele unui utilizator Snapchat, puteți fi sigur că Snapstreak a început. După cum am menționat mai sus, va trebui să trimiteți și să primiți Snaps timp de trei zile consecutive pentru ca Snapstreak să înceapă.

Ce înseamnă emoji-ul 100 💯 pe Snapchat?

Dacă ți-ai ținut constant Snapstreak timp de 100 de zile, vei vedea 100 de emoji lângă numele prietenului tău în loc de emoji-ul de foc. Aplicația va reveni la emoji-ul lamă în ziua 101.

Ce înseamnă clepsidra ⌛ Emoji pe Snapchat?

Emoji-ul clepsidră vă ajută să identificați un Snapstreak care este pe cale să expire. Dispare la scurt timp după trimiterea unui nou Snap pentru a menține Snapstreak-ul activ. Dacă vezi un emoji de clepsidră lângă numele cuiva pe Snapchat, înseamnă că mai ai aproximativ 4 ore pentru a trimite sau a primi un Snap (imagine sau videoclip) pentru a salva Snapstreak.

Distribuiți o serie de snapchat la poveste

Snapchat obișnuia să aibă un filtru dedicat cu numărul de zile Snapstreak. Deși nu mai este disponibil, încă mai aveți o modalitate de a-ți etala Snapstreak prietenului tău prin Charms. Iată cum să o faci:

1. Deschide Snapchat și accesați pagina de profil a persoanei cu care ai o serie. Puteți accesa pagina de profil atingând numele afișat al unui utilizator din fereastra de chat.

deschide ecranul profilului

2. Derulați în jos la secțiunea „Accesorii” și găsiți farmecul Snapstreak. Acum, atingeți pentru extinde farmecul snapstreak și fă-ți captura de ecran. Vă rugăm să rețineți că Snapchat vă va anunța prietenul atunci când faceți o captură de ecran a profilului prietenului.

captură de ecran snapchat strie farmec

3. Tot ce trebuie să faci acum este postați captura de ecran în povestea dvs. pe snapchat. Deschideți interfața de creare a poveștii Snapchat și alegeți captura de ecran din camera foto. Puteți alege să menționați persoana din poveste. După ce ați terminat, alegeți „Povestea mea” și apăsați butonul albastru „Trimite” pentru a afișa Snapstreak-ul pe povestea dvs. Snapchat.

împărtășește strie de snapchat în poveste

5 sfaturi simple pentru a crește Snapstreak

  • Trimiteți instantanee foto

Cel mai simplu mod de a crește Snapstreak este să trimiți Photo Snaps către cealaltă persoană. Dacă rămâneți fără idei pentru a trimite fotografii, puteți trimite un Snap gol pentru a vă menține succesul. Majoritatea Snapstreak-urilor pe termen lung sunt de obicei goale, cu excepția cazului în care ambii participanți sunt activi din punct de vedere social și extroverti.

  • Trimiteți instantanee video

Dacă considerați că trimiterea de imagini statice este redundantă sau plictisitoare, puteți alege și să trimiteți instantanee video. Înregistrați un videoclip în fiecare zi și trimiteți-l persoanei respective. Instantaneele video par, de asemenea, mai personale și ajută la întărirea legăturii cu prietenul tău.

  • Fii consistent

Întrucât streakurile expiră după 24 de ore, este important să rămâneți consecvenți și să vă trimiteți Snaps-uri unul altuia în mod regulat. Dacă uitați adesea să trimiteți Snaps, puteți seta un memento ca măsură extremă. Există mai multe aplicații de memento pentru iPhone și aplicații de memento Android pentru a vă reaminti să nu pierdeți din nou un alt Snapstreak.

  • Depanați Snapchat dacă aplicația nu funcționează

Dacă aplicația dvs. Snapchat nu funcționează corect, nu veți putea trimite Snap-ul zilnic pentru a vă păstra Snapstreak. În astfel de cazuri, va trebui să acționați rapid pentru a vă repara aplicația Snapchat. Există mai multe modalități de a remedia problema care nu funcționează aplicația Snapchat și puteți consulta ghidul nostru detaliat legat aici pentru instrucțiuni detaliate care să vă ajute în acest sens.

  • Solicitare de restabilire a Snapstreak pierdut

În cazul în care v-ați pierdut Snapstreak din cauza unei probleme tehnice, cum ar fi o întrerupere a serverului, vă rugăm să contactați echipa de asistență Snapchat și să le cereți să vă restaureze Snapstreak. Avem un ghid dedicat la care vă puteți consulta pentru a recupera Snapstreak.

Întrebări frecvente

Î: Ce înseamnă numărul de lângă 🔥 pe Snapchat?

Numărul de lângă emoji-ul de foc 🔥 se referă la contorul de linii. În esență, indică numărul de zile în care ai fost într-un Snapstreak cu persoana respectivă. Numărul continuă să crească atâta timp cât Snapstreak este activ.

Î: Poate o persoană să păstreze o serie în viață?

Nu, Snapchat solicită ambilor participanți să trimită Snaps-uri cel puțin o dată la 24 de ore pentru a menține Snapstreak-ul în viață.

Î: Ce pot face pentru a crește Snapstreak?

Trebuie să trimiteți o fotografie sau un videoclip Snaps pentru a crește Snapstreak. Trimiterea mesajelor pe Snapchat nu contează pentru Snapstreak.

Î: Pot trimite o serie de la camera mea foto?

Nu, trebuie să trimiteți o poză sau un videoclip de la camera Snapchat pentru a păstra Snapchat Streak. Trimiterea de capturi de ecran sau fotografii din galeria dvs. nu va menține Snapstreak activ.

Î: Cum să recuperezi Snapstreak pierdut?

Dacă ați pierdut Snapstreak din cauza unei defecțiuni tehnice, puteți contacta echipa Snapchat pentru a restabili Snapstreak.

Î. Pot trimite o serie de la Snapchat Spectacles?

Din nefericire nu. Fotografiile și videoclipurile realizate de Shows nu vor fi luate în considerare pentru succesele dvs. Snapchat.

Începeți Snapstreak cu prietenii de pe Snapchat

Tinerii utilizatori Snapchat consideră adesea că Snapstreak-urile pe termen lung sunt drepturi de lăudare. Dacă ești tu, sperăm că ai găsit acest ghid util. În cazul în care aveți întrebări legate de Snapstreak, vă rugăm să ne anunțați în comentarii. Între timp, ați putea fi, de asemenea, interesat să aflați cum să creați sondaje Snapchat, să găsiți scorul Snapchat și să salvați videoclipuri Snapchat. Consultați ghidurile legate și spuneți-ne dacă doriți să aflați mai multe despre Snapchat în comentariile de mai jos.

Snapchat Streaks este o caracteristică crucială a platformei Snapchat și determină utilizatorii să se angajeze într-un joc interactiv prin care trebuie să-și trimită și să-și primească snap-uri în fiecare zi pentru a menține seria activă. Această gamificare a platformei a dus la construirea unei baze de fani loiali care își doresc să mențină Snapstreak-urile active. Pentru a menține o serii de snapchat lungi, utilizatorii trebuie să trimită și să primească Snaps-uri în mod regulat și să fie consecvenți în proces. Cu toate acestea, doar trimiterea de Snap-uri foto și video se ia în considerare pentru succesul seriei, iar utilizatorii trebuie să trimită un instantaneu direct din interfața camerei Snapchat pentru a contribui la Snapstreak.
Mulțumesc că ați petrecut timp alături de mine pentru a vă informa și a explora lumea tehnologiei. Sper că ați găsit postările mele utile și interesante și vă invit să reveniți pentru mai multe noutăți și opinii. În lumea tehnologiei, zi de zi apare ceva nou de învățat și nu pot să aștept să împărtășesc asta cu voi. Până la următoarea postare, păstrați curiozitatea vie și jucați-vă în siguranță cu tehnologiile din jurul nostru.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x