de javinpaul

Cursurile mele preferate gratuite pentru a invata in profunzime structurile

Structurile de date și algoritmii sunt unele dintre cele mai esențiale teme pentru programatori, atât pentru a obține un loc de muncă, cât și pentru a se descurca bine la un loc de muncă. Cunoașterea bună a structurilor de date și a algoritmilor este fundamentul scrierii unui cod bun.

Dacă sunteți familiarizați cu structurile de date esențiale, de ex matrice, şir, listă legată, arborele, harta și structurile de date avansate, cum ar fi încercările, și arborii auto-echilibrați, cum ar fi arborii AVL etc., veți ști când să utilizați structura de date și să calculați costul procesorului și al memoriei codului dvs.

Chiar dacă nu este nevoie să scrieți propria matrice, listă legată sau hashtable, având în vedere că fiecare SDK de programare majoră le oferă, de exemplu biblioteca JDK sau C ++ STL, va trebui să le înțelegeți, astfel încât să le puteți utiliza în locul potrivit .

Utilizarea structurii de date potrivite poate îmbunătăți drastic performanța unui algoritm.

În mod ideal, ar trebui să învățăm cu toții structuri de date și algoritmi în școlile și colegiile noastre, dar rareori este acoperit vreodată. Majoritatea programatorilor, inclusiv eu, sunt introduși doar la o structură de date la cursurile noastre de informatică, dar nu am învățat cu adevărat importanța reală a acestora și de aceea nu le-am înțeles mai bine.

Pentru noi, acestea sunt doar algoritmi și structuri de date, de exemplu un concept, nu un instrument pe care îl puteți folosi pentru a scrie programe bune. Nu știam că Facebook le va folosi pentru a stoca detaliile noastre sau că Google le va folosi pentru a stoca pagini web și a face legături către interogări de căutare.

Oricum, niciodată nu este prea târziu.

Dacă credeți că cunoștințele dvs. despre structura datelor nu sunt la înălțime sau doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele despre structura datelor, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Anterior, am împărtășit câteva cărți gratuite pentru a învăța structurile de date și algoritmiși, în acest articol, veți afla despre unele dintre cele mai bune cursuri de structură a datelor și algoritmi care sunt disponibile gratuit online.

Cursuri gratuite pentru a afla structuri de date și algoritmi

Iată lista mea cu unele dintre cele mai bune cursuri pentru a învăța structuri de date și algoritmi, care sunt, de asemenea, gratuite. Mulți programatori cred că resursele gratuite nu sunt bune, ceea ce nu este adevărat.

Chiar dacă uneori nu se potrivesc cu calitatea și acoperirea resurselor plătite, ele sunt, de fapt, cele mai bune resurse pentru a începe.

Puteți utiliza aceste cursuri pentru a vă familiariza cu structurile de date esențiale și pentru a învăța câteva elemente de bază.

Unele dintre ele sunt deosebit de bune din punct de vedere al interviului, astfel încât să le puteți folosi alături de orice carte pe care o utilizați pentru a vă pregăti programarea interviului de angajare.

Cursul # 1: Conceptele structurii datelor în C

Acesta este un alt curs gratuit de formare online în algoritmi și structuri de date, care are ca scop predarea structurilor de bază de date în programarea computerizată.

Structurile de date predate în cadrul cursului includ Grămadă, Coadă, și Listă legată folosind limbajul de programare C.

Scopul principal al acestui lucru curs este de a face studenții și inginerii software să vizualizeze modul în care funcționează structurile de date diferite

1611750966 247 Cursurile mele preferate gratuite pentru a invata in profunzime structurile
Concepte de structuri de date în C

Acesta nu este un curs exhaustiv, dar veți afla despre Grămadă, Coadă și Listă legată.

Pe scurt, este un curs excelent pentru programatorii noi în structurile de date și pentru cei care tocmai au învățat un limbaj de programare și doresc să învețe noțiunile de bază despre cum funcționează structurile de date.

Cursul # 2: Algoritmi Partea 1 – Coursera

Acesta este Prima parte a unei serii din două părți de cursuri care acoperă algoritmi și structuri de date despre Courera de Robert Sedgewick.

În această parte, veți învăța structuri de date esențiale, cum ar fi liste legate, stive, cozi, copaci binari, și mese de hashși algoritmi de căutare și sortare precum căutare binară, sortare rapida, mergesort, sortare inserție etc.

1611750967 692 Cursurile mele preferate gratuite pentru a invata in profunzime structurile
Algoritmi Partea 1

De asemenea, veți afla despre structurile de date de bază și algoritmii utilizați în aplicațiile de zi cu zi și veți înțelege compromisurile implicate în alegerea fiecărei structuri de date împreună cu traversare, regăsirea și actualizarea algoritmilor.

Toate caracteristicile acestui curs sunt disponibile gratuit, dar nu oferă un certificat la finalizare.

Cursul # 3: Algoritmi – Partea 2

Acesta este spartea a doua a unei serii din două părți de cursuri online gratuite Coursera care acoperă structuri de date și algoritmi de Robert Sedgewick și Kevin Wayne, ambii sunt profesori de informatică.

Robert Sedgewick este și autorul Algoritmi Ediția a IV-a book, una dintre cele mai populare cărți despre algoritmi pentru dezvoltatorii Java.

În această parte, veți afla despre algoritmii de procesare a graficelor și șirurilor.

De asemenea, veți învăța câteva structuri avansate de date și algoritmi utilizați în dezvoltarea aplicațiilor.

Vorbind despre dovada socială, ambele Algoritmi Partea 1 și Algoritmi Partea 2 sunt cursuri foarte recomandate și au recenzii și evaluări impresionante.

1611750967 126 Cursurile mele preferate gratuite pentru a invata in profunzime structurile
Algoritmi – Partea 2

Cursul # 4. Structuri de date în Java

Aceasta este o introducere curs online privind structurile de date, algoritmi și analize de complexitate. Vă va învăța să proiectați, să implementați și să analizați structurile de date de bază folosind limbajul Java.

Cea mai bună parte din acest curs este numărul de exemple practice și că se concentrează mai degrabă pe intuiție decât pe formule și dovezi matematice.

1611750967 402 Cursurile mele preferate gratuite pentru a invata in profunzime structurile
Structura datelor în Java

curs oferă o introducere bună pentru „analiza complexității”, ceea ce face posibilă identificarea unui program performant slab (și excelent), chiar și fără a fi necesar să îl executați.

Totul este despre unele dintre cursuri gratuite de structură a datelor și algoritmi disponibil online. Puteți utiliza aceste cursuri pentru a învăța structuri de date și algoritmi în ritmul propriu.

Este posibil ca nu toate să fie cuprinzătoare, dar oferă o introducere bună. După ce parcurgeți aceste cursuri, puteți alege o carte bună ca. Introducere în algoritmi pentru a vă suplimenta cunoștințele.

Cursul # 5. Structuri de date ușor de avansat

Actualizare: acest curs nu mai este gratuit, dar este un curs minunat și poate merita pentru dvs. Acest structura datelor și cursuri de algoritmi de la Udemy este pentru toți acei oameni care doresc să învețe structuri de date de la un nivel absolut de bază la un nivel avansat.

Acest curs nu se așteaptă să aveți cunoștințe prealabile despre structurile de date, ci cunoștințe prealabile de bază despre Java este de ajutor.

Autorul @William Fiset este inginer software la Google și un fost Finalist mondial ACM-ICPC și are abilități excelente de programare și rezolvare a problemelor.

Vorbind despre dovezi sociale, curs are mai mult de 25.000 de studenți și o medie de 4,1 de la 683 de evaluări, ceea ce este impresionant.

Pe scurt, este un ghid complet pentru învățarea a tot ce trebuie știut despre structurile de date.

Cursurile mele preferate gratuite pentru a invata in profunzime structurile
Structuri de date ușor de avansat

Acesta este, de asemenea, un curs ideal pentru studenții din domeniul informaticii și profesioniștii în software care lucrează, care doresc să învețe structuri de date și algoritmi din perspectiva interviului.

Deci, dacă doriți să obțineți un loc de muncă la companii bazate pe produse, cum ar fi Amazon, Google, Microsoft, sau Facebook, puteți utiliza acest curs pentru a începe pregătirea.

Învățare ulterioară

Note de închidere

Mulțumiri. Ai ajuns la sfârșitul articolului. Noroc cu programarea Journey! Cu siguranță nu va fi ușor, dar urmând aceste cursuri, sunteți cu un pas mai aproape de stăpânirea structurii și algoritmilor de date decât altele.

Dacă vă place acest articol, vă rugăm să împărtășiți prietenilor și colegilor dvs. și nu uitați să urmați javinpaul pe Twitter!