Dacă aceste 5 ceasuri de alarmă enervante nu te trezesc, nimic nu va mai fi

Dacă aceste 5 ceasuri de alarmă enervante nu te trezesc, nimic nu va mai fi
⏱️ 5 min read

Deșteptarea dimineața este ceva cu care se luptă aproape toată lumea. Încercarea de a obține zece minute în plus în patul tău confortabil se transformă într-o oră și îți încurcă programul zilei. Dacă te trezești greu la timp și ceasul tău deșteptător obișnuit nu îl taie, ar putea fi necesar să ridici lucrurile la un nivel.

Există multe ceasuri cu alarmă care sunt suficient de enervante pentru a vă trezi, chiar dacă sunteți un dormitor foarte greu. Dacă un sunet de 120 DB nu te trezește, atunci alergarea în spatele unui ceas cu alarmă puternic care rulează în jurul camerei tale ca o găină necinstită ar trebui să te ajute să te trezești. Mai jos am enumerat cinci ceasuri de alarmă enervante care folosesc diferite metode iritante pentru a vă trezi.

1. Ceas cu alarmă Creatov Gun

Înainte de a merge pentru ceva mai nervos, să începem cu ceva distractiv și puțin supărător. Ceas cu alarmă Gun Gun Creatov este un ceas cu alarmă țintă care vine cu un pistol cu ​​infraroșu și un receptor pe ceasul cu alarmă. Când alarma se declanșează, va trebui să doborâți obrazul ceasului pentru ao pune în modul de amânare. În primul din cele două jocuri de tragere trebuie să dai cu ochiul de cinci ori pentru a cumpăra cinci minute de timp de amânare, iar celălalt îți cere să îl dai de trei ori într-o perioadă limitată.

Pistolul în sine vine cu o acțiune de retragere și un sunet de glonț pentru a vă oferi acea senzație reală, iar obrazul vă cere să aliniați cel puțin arma în direcția sa pentru a o lovi (apăsarea orbești a trăgaciului nu va ajuta). Sunetul de alarmă poate fi înregistrat de dvs.; poți înregistra un mesaj motivațional sau chiar melodia ta preferată. Această mică activitate ar trebui să vă ajute să deschideți ochii și să vă împrospătați; în caz contrar, bucurați-vă de sunetul de alarmă iritant continuu.

Preț: 29,99 USD

2. Clocky

Clocky este o mică amenințare drăguță care vă va alerga în jurul camerei și va face sunete drăguțe, totuși enervante, R2D2 (din Star Wars), care să vă trezească. Va aștepta doar o singură amânare și, după aceea, se va rostogoli de pe masa laterală (poate supraviețui cu ușurință o picătură de 3 metri) și va începe să alerge în jurul camerei dvs. în timp ce emite sunete puternice. Va trebui să te ridici din pat și să-l prinzi pe micul ticălos pentru al opri.

Alarm-Clocks-Clocky

Mai mult decât atât, nu este atât de ușor să îl prinzi datorită vitezei sale mari și a mișcării aleatorii. Ceasul cu alarmă este, de asemenea, destul de robust și ar trebui să poată supraviețui prin toate denivelările (cu excepția cazului în care îl loviți în perete).

Preț: 50 USD

3. Meanie urlând

Dacă sunetul lui Clocky nu a fost suficient de puternic și bateria sa a murit în timp ce se lovea de pereți ore întregi, atunci aveți nevoie Strigând Meanie. Așa cum sugerează și numele, Screaming Meanie este capabil să vă arunce cu un sunet de alarmă de incendiu de 120 DB (egal cu o ferăstrău cu lanț la accelerație maximă). Are trei niveluri sonore: 70 DB, 90 DB și 120 DB. Pentru majoritatea oamenilor, alarma de 70 sau 90 de baze de date ar trebui să funcționeze bine, dar dacă sunteți un dormitor foarte greu, alegeți 120 de baze de date.

Alarm-Clocks-Screaming-Meanie

De asemenea, alarma nu este ușor de oprit, deoarece trebuie să vă folosiți ambele mâini și să apăsați simultan trei butoane pentru ao opri. Dacă nu vă deranjează să vă treziți cu inima bătând ca toba lui Neil Peart, atunci încercați Screaming Meanie.

Notă: Expunerea zilnică la 120 DB sau mai mult de sunet poate duce la probleme de auz în viitor. Folosiți un sunet de alarmă atât de mare numai dacă vă este imposibil să vă treziți cu sunete mai mici (cu deficiențe de auz?). De asemenea, asigurați-vă că îl ascultați timp de maximum zece minute pe zi și nu mai mult decât atât.

Preț: 31 USD

4. Ceas cu alarmă Sonic Bomb

Dacă te atrag ceasurile cu alarmă puternice, atunci Bombă sonică merită, de asemenea, o încercare. Sonic Bomb vine cu o alarmă sonoră de 113DB cu volum reglabil. În plus, are lumini intermitente roșii și o unitate de agitare a patului de 12 volți care vă poate trezi chiar și fără sunetul de alarmă care provoacă un atac de cord. Afișajul său roșu și luminile sunt ușor de citit și suficient de înspăimântătoare pentru a vă trezi creierul. Dacă doriți o combinație de sunet, vibrații și lumini, atunci Sonic Bomb este perfect.

Alarm-Clocks-Sonic-Bomb-Alarm-Clock

Preț: 33 USD

5. Ceas cu alarmă cu halteră

Căutați un antrenament imediat ce vă treziți? Ceas cu alarmă cu gantere se va opri numai până când faceți treizeci de bucle bicep în timp ce țineți ceasul deșteptător. Forma sa este ca o halteră și cântărește 1,5 kilograme (nu prea mult, dar suficient de bună pentru a vă trezi), iar senzorii săi încorporați vă asigură că faceți cele treizeci de bucle fără a înșela. În plus, dacă lăsați buclele pe jumătate, contorul va reporni. În general, ceasul cu alarmă cu gantere te obligă să faci suficient exercițiu pentru a te trezi.

Ceasuri cu alarmă-Haltere-Ceas cu alarmă

Preț: 21 USD

Concluzie

Mai sus sunt câteva ceasuri cu alarmă la îndemână, care ar trebui să poată trezi chiar și cele mai grele dormitoare. Pentru o persoană obișnuită, cred că Clocky va funcționa bine datorită conceptului său catch-me-if-you-can și alarmei enervante. Deși, dacă dormi foarte greu, încearcă Sonic Bomb, deoarece agitatorul puternic al patului și combinația puternică de alarmă pot trezi pe oricine. Rețineți că aceste ceasuri cu alarmă vă pot afecta negativ starea de spirit.

Cum te trezești în fiecare dimineață? Există ceasuri cu alarmă reci sau enervante pe care le folosiți pentru a vă trezi sau o aplicație pentru ceas cu alarmă funcționează bine pentru dvs.? Distribuiți cu noi în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x