1632737061 840 560

Dark Quest 2, RPG-ul pe ture bazat pe Hero Quest care emulează jocuri de societate

⌛ Reading Time: 3 minutes

Ecosistemul jocurilor mobile disponibile pe Android este în creștereși are sens dacă observăm acest lucru chiar telefoanele mobile se specializează în valorificarea la maximum a puterii sale și punerea ei în slujba jocurilor. Titlurile vin în continuare, uneori înfometate de echipamente și memorie RAM, iar alteori cu o abordare mai puțin solicitantă.

Acesta este cazul titlului pe care îl găsim pe Android (și iOS) de la birourile Brain Seal. Un titlu de rol care ajunge la a doua generație și face acest lucru, menținându-și esența și originile. Dark Quest 2 este aici, RPG-ul pe rând inspirat din universul Hero Quest, legendarul joc de societate.

Un joc de rol de modă veche

Dark quest 2

În Dark Quest 2 găsim clasicul, dar nu mai puțin distractiv, joc pe ture cu perspectivă izometrică. În stilul jocurilor din seria GO, precum Hitman sau Lara Croft, avem placa împărțită în diferite cutii prin care putem să ne mișcăm și să ne executăm atacurile și vrăjile.

Cu această ocazie, jocul are o campanie solo care devine oarecum scurtă și care poate fi considerată un tutorial pentru a ne pregăti pentru marea atracție a titlului: multiplayer. Cu Dark Quest 2 ne putem juca cu încă doi prieteni în modul cooperativ, și cu un sistem „drop in / drop out” care ne va permite să intrăm și să ieșim din joc oricând dorim.

Ca în toate jocurile de acest stil, deciziile pot fi luate cu calm, deoarece vorbim despre un titlu pe rând, iar acestea pot fi cheltuite pur și simplu cu o acțiune, nu vom putea, de exemplu, să ne mișcăm și să efectuăm o acțiune sau invers. Astfel, va fi mai bine să fim clari despre ceea ce vom face în permanență, astfel încât să nu ne găsim prinși în pericol înainte de a conta.

În Dark Quest 2 nu vom juca cu un personaj solo, ci mai degrabă putem controla un grup de personaje, fiecare dintre ei specializați și cu abilitățile lor distinctive, ca orice joc de rol care merită sarea sa. Vor fi aceste personaje care, la un moment dat, pot fi controlate de prietenii noștri dacă jucăm o fază în modul cooperativ.

Orasul

În plus față de toate acestea, vom avea orașul, „Satul”, unde putem învăța noi puteri și trucuri, putem construi noi arme sau le putem îmbunătăți pe cele actuale și chiar să ne facem personajele să evolueze. Toate acestea și multe altele sunt Dark Quest 2, noul joc Brail Steal, care este acum disponibil pentru Android de către un preț de 4,69 euro și fără achiziții în interior.

Dark quest 2

Dark quest 2

  • Preț: 4,69 euro
  • Dezvoltator :: Brain Seal LTD
  • Categorie: Jocuri de rol
  • Descărcați-l de la:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *