Dados do sono do telefone ajudam a condenar homem pela morte de sua esposa

Datele de somn ale telefonului îl ajută pe omul condamnat în moarte de soție

Deși este util să avem telefoanele cu noi în orice moment, înregistrând fiecare moment din viața noastră, trebuie să ținem cont de faptul că sunt mereu acolo … urmărind … ascultând. În funcție de perspectiva dvs., acest lucru poate fi bun sau rău. Un bărbat din Alabama a uitat că era observat. Datele despre somn de pe smartphone-ul său l-au ajutat să îl condamne pentru omor în moartea soției sale. A spus că doarme, dar telefonul său arată altceva.

Datele de telefon se discută pe soț

Jeff West le-a spus autorităților că s-a culcat în jurul orei 10:30 în noaptea în care soția sa a murit pe 12 ianuarie 2018. Kat West a murit din cauza unei lovituri la cap dintr-o sticlă de Absint Lucid, a decis juriul.

Judecătorul din caz i-a spus lui Jeff West condamnându-l la 16 ani de închisoare, „cred cu juriul că faptele tale nesăbuite au cauzat moartea ei”.

Corpul lui Kat West a fost găsit în afara casei sale în jurul orei 5 dimineața, de o vecină adolescentă. Nu era complet îmbrăcată și o sticlă a fost găsită în apropiere, cu smartphone-ul întins deasupra.

Jeff West este un investigator instruit la locul crimei. Se crede că a pus în scenă sticla pentru a fi deasupra telefonului. Soția lui fusese cunoscută ca fiind băutură și conducea un site web pentru adulți. Dovezile au arătat că a fost mutată afară la jgheab. Anchetatorii au crezut că dezgustul său față de băutura soției sale și utilizarea ei pe rețelele de socializare l-au determinat să o omoare.

Aplicația de sănătate de pe telefonul lui Kat West a arătat că telefonul a fost mutat ultima dată la 00:45 când a înregistrat 87 de pași. Sistemul de alarmă al casei arată că ușa din față a fost deschisă la 22:53. S-a deschis din nou la 1:31 AM și a rămas deschis până la 5:12 AM când a fost închis.

ad-banner
Sleep Datat Condamnați scena criminalității

Jeff West a spus că a adormit în jurul orei 22:30 și s-a trezit în jurul orei 05:15, lătrând câini și vehicule de poliție în afara casei sale.

Dar era aplicația sa de sănătate care arăta adevărata imagine. S-a arătat că a făcut 18 pași de la 23:03, folosind 23:10.

Alte date despre sănătate au subliniat cazul

Datele de sănătate de pe telefoanele lui Jeff și Kat West nu au fost prima dată când datele de sănătate au fost utilizate în dosare penale.

Datele Apple Watch de pe telefonul unei femei arătau o poveste diferită de ceea ce spunea suspectul din caz într-un caz. Datele Fitbit au fost folosite pentru a arăta ce s-a întâmplat în moartea altei soții. Datele aplicațiilor de sănătate Apple au ajutat într-un caz german de crimă.

Sleep Data Condamna Fitbit

Datele GPS sunt utilizate și pentru rezolvarea infracțiunilor. Telefonul nu va spune că ați fost undeva unde nu ați fost, cu excepția cazului în care a fost acolo fără dvs. Doi tineri frați dispăruți au fost găsiți îngropați în curtea bărbatului care s-a căsătorit mai târziu cu mama lor. Pings pe telefonul fratelui său i-au dat jos.

Jeff West era suficient de inteligent pentru a pune în scenă scena crimei, dar nu era la fel de inteligent ca telefonul său. Aduce o întrebare dacă vom vedea mai des acest tip de lucruri. Datele despre sănătate devin tot mai inteligente.

Citiți mai departe pentru a descoperi cum datele Fitbit au ajutat la condamnarea unui om în vârstă de 90 de ani de crimă.

Scroll to Top