De cât spațiu de stocare aveți nevoie pe telefonul dvs.?

De cât spațiu de stocare aveți nevoie pe telefonul dvs.?

⌛ Reading Time: 3 minutes

Orice dispozitiv sau mașină pe care o cumpărăm pare să aibă întotdeauna mult mai mult spațiu decât ultimul. Acum 30 de ani nimeni nu s-a gândit să cumpere computere cu gigaocteți. Asta ar fi părut o risipă prostească.

Uită-te la spațiul de stocare al telefonului. Fără să ne întoarcem până atunci când telefoanele mobile au început să devină ceva pe care l-am ținut cu toții deoparte, când iPhone-urile au ieșit pentru prima oară în 2007, erau cu 4 GB sau 8 GB. În 2018, cel mai mare iPhone al lor a oferit 64 GB, 256 GB sau 512 GB. Este un salt uriaș în doar 11 ani.

Dar este nevoie de toate acestea? De cât spațiu de stocare aveți nevoie pe telefon?

Opinia noastră

Damien raportează că telefonul său actual are 64 GB stocare și abia îl poate termina. Fotografiile sale ocupă cea mai mare cantitate de spațiu, așa că a setat să se încarce automat pe Google Photos și apoi să șteargă copiile din spațiul de stocare local. El are întotdeauna cel puțin 50% spațiu liber pe telefon.

Ryan are și un telefon cu 64 GB de stocare internă, dar folosește și un card microSD de 128 GB. De asemenea, face multe fotografii și videoclipuri și are „O colecție extinsă de muzică”, întrucât el nu este interesat de streaming muzical. Îi place să-și ia toată muzica cu el când călătorește, precum și câteva emisiuni TV și filme pentru a ajuta la trecerea timpului. El va opta întotdeauna pentru cea mai mare capacitate de card microSD compatibil cu telefonul său, iar spațiul de stocare extensibil este unul dintre motivele pentru care alege Android peste iOS.

Alex rapoarte, „Îmi păsa de capacitatea de stocare a telefonului meu, dar nu mai”, deoarece aproape totul este în cloud, indiferent dacă este vorba de videoclipuri, muzică sau fotografii. Aproape nimic nu este stocat pe dispozitivul său, în afară de o arhivă mare de podcasturi. El consideră că cel puțin 64 GB oferit de Apple este suficient. Cu toate acestea, minimul anterior de 16 GB era prea mic. El găsește 64 GB “încăpător.”

Fabio simte “cu cât mai mult, cu atât mai bine.” Chiar dacă nu există nicio modalitate de a le folosi vreodată pe toate, totuși îi este bine să știe că poate.

Simon spune că telefonul său are doar 16 GB, dar este atât de ușor cu datele de stocare, încât de multe ori nu atinge capacul. Nu face multe fotografii, își transmite fluxul media și șterge orice podcast după ce au fost ascultate. El adauga, „Cu siguranță nu mi-ar deranja mai mult spațiu, dar nici nu sunt strâns pentru spațiu!”

scriitori-opinie-stocare-telefon-iphone

Sayak rapoartele de stocare a telefonului au încetat să mai fie o preocupare pentru el în ultimii trei sau patru ani. „Datorită aplicațiilor de stocare în cloud rapide și eficiente și a planurilor de internet mai ieftine, nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la aceasta.” El crede „64 GB sunt suficienți pentru nevoile dvs. zilnice, chiar dacă realizați o mulțime de fotografii și videoclipuri.” A avut o experiență proastă cu cardurile SD și le vede ca pe un pasiv. Când a primit un Blackberry Bold acum câțiva ani, „Acele carduri microSD ieftine au stricat experiența.”

Am avut iPhone-ul meu de patru ani și mi-a rămas fără memorie, chiar dacă folosesc iCloud pentru tot ce pot. Am rămas fără memorie și pe iPad. Deci iPhone-ul meu 7, pe care îl am de mai bine de doi ani este de 128 GB, dar am 86 GB disponibili. Dar Apple oferă niveluri ciudate de spațiu, așa că a trebuit să fac un salt mare la asta sau să iau un GB foarte mic. IPad-ul meu are aceeași capacitate și aproape de aceeași disponibilitate.

Opinia ta

Telefonul tău rămâne fără spațiu? Sau puteți auzi ecouri prin tot GB suplimentar? Te descurci adăugând carduri SD pentru a te asigura că poți stoca toate fotografiile? De cât spațiu de stocare aveți nevoie pe telefon? Salt în conversația din comentarii și anunțați-ne.