De ce ai putea fi interzis din WhatsApp

De ce ai putea fi interzis din WhatsApp
⏱️ 4 min read

WhatsApp este folosit de milioane de oameni din întreaga lume, dar nu toată lumea îl folosește din aceleași motive. Unii îl folosesc pentru a comunica cu familia și prietenii, în timp ce alții îl folosesc din motive care le suspendă conturile.

Există diverse motive pentru care WhatsApp suspendă un cont. Dacă contul dvs. este suspendat, nu veți putea să vă accesați contul și să discutați cu persoanele de contact.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Folosirea unei aplicații neoficiale

Unul dintre motivele pentru care ați putea fi interzis este că utilizați o aplicație neoficială, cum ar fi WhatsApp Plus. Utilizatorii care au fost interziși pentru că au folosit această aplicație primesc un mesaj care spune că WhatsApp Plus este o aplicație care nu a fost dezvoltată de WhatsApp și că conține un cod sursă pe care WhatsApp nu îl poate eticheta ca fiind sigur. WhatsApp dorește, de asemenea, să utilizați aplicația lor originală și nu un duplicat neautorizat.

WhatsApp avertizează, de asemenea, că, cu WhatsApp Plus, informațiile dvs. sunt transmise unor terțe părți fără permisiunea dvs. WhatsApp nu vrea să utilizați această aplicație, deoarece nu o consideră sigură pentru dvs.

Trimiterea prea multor mesaje utilizatorilor care nu vă au ca contact

Un alt motiv pentru a fi interzis este că ați trimis prea multe mesaje altora care nu vă au în contactele lor. Pe scurt, îi spameți pe alții. Ar fi o idee bună ca oamenii cărora le trimiteți mesaje să vă pună în contactele lor.

Blocarea de către prea mulți utilizatori

Un alt motiv pentru care ai putea fi interzis de la WhatsApp este că ești blocat de prea multe ori de către alți utilizatori într-un timp scurt. Dacă nu vrei să fii interzis, joacă-te frumos și încetează să spame pe alții.

Crearea prea multor grupuri și adăugarea de persoane pe care nu le cunoașteți

Limitarea la numărul de grupuri pe care le creați este o idee bună, deoarece crearea a prea multe dintre ele și adăugarea de persoane pe care nu le cunoașteți vă pot interzice. Dacă vreodată trebuie să trimiteți același mesaj multor persoane, folosiți „Broadcast List”, deoarece dacă utilizați metoda Copiere și lipire veți fi interzis.

Cum se creează și se editează o listă de difuzare

Dacă nu sunteți familiarizați cu funcția Broadcast List, cu acest instrument la îndemână puteți trimite simultan un mesaj către mai mulți prieteni.

WhatsApp_Ban_Button_Broadcast

Pentru a crea o listă de difuzare, urmați acești pași:

  • Deschide WhatsApp
  • Atingeți butonul Meniu (în funcție de dispozitiv, acesta va fi fie în dreapta, fie în stânga butonului de pornire)
  • Selectați „Creați difuzare”
  • Creați-vă mesajul

WhatsApp_Ban_Broadcast

Dacă doriți să vă editați lista de difuzări:

  • Deschideți lista de difuzare
  • Selectați butonul (i) din lista pe care doriți să o editați
  • Odată ajuns la ecranul de informații pentru listă, alegeți dacă doriți să schimbați numele listei dvs. de difuzare sau să adăugați sau să eliminați persoane din listă atingând Editați lista.

Utilizarea WhatsApp pentru a face publicitate produsului / blogului dvs.

Dacă doriți să faceți publicitate, folosiți WhatsApp pentru a face publicitate este calea greșită. Dacă utilizați WhatsApp în scopuri publicitare, acest lucru va sfârși doar prin a fi interzis. Există o mulțime de alte modalități prin care vă puteți promova produsul sau blogul.

De îndată ce WhatsApp începe să observe o activitate neobișnuită, suspendă automat acel cont. Dacă se întâmplă să vă aflați în acea situație, continuați să citiți pentru a descoperi cum vă puteți recupera contul WhatsApp suspendat.

Recuperați-vă contul WhatsApp suspendat

Pentru a vă activa contul WhatsApp suspendat, va trebui să comunicați cu serviciul de mesagerie prin e-mail. Trimiteți e-mailul la „[email protected]” și includeți numărul dvs. de telefon și prefixul țării dvs. De exemplu, dacă locuiți în Statele Unite, va trebui să adăugați 011.

Nu uitați să includeți modelul telefonului dvs. și să explicați că credeți că nu ați făcut nimic greșit (sperăm că nu ați făcut-o, cel puțin intenționat).

Concluzie

Acum, că știi ce te poate interzice de pe WhatsApp, poți evita o astfel de activitate. Ce fel de alte lucruri ar trebui să vă interzică de pe WhatsApp? Lăsați-ne acum în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x