De ce doresc oamenii să ruleze aplicații mobile pe computerele lor?

De ce doresc oamenii să ruleze aplicații mobile pe computerele lor?
⏱️ 3 min read

La începutul lunii august, în 2012, Microsoft a lansat Windows 8, care avea o interfață specială numită „Metro”. În afară de a fi o mișcare foarte controversată, interfața trebuia să unească atât mediul desktop mobil, cât și cel tradițional dezvoltat de Microsoft. Aplicațiile care ar funcționa pe tablete ar fi, de asemenea, accesibile pe un computer personal. Deși nu a fost cea mai populară decizie luată de companie, produse precum „Andy”Arată clar că există o cerere clară cu unele persoane pentru emularea sistemelor de operare mobile (sau cel puțin anumite caracteristici ale acestora) pe desktopurile lor.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Fiasco-ul Windows 8

Ca Benjamin de la KitGuru scrie, „mulți oameni nu doresc să facă față schimbărilor radicale ale interfeței între sistemele de operare din aceeași familie.”Tocmai asta a făcut din Windows 8 un sistem de operare foarte nepopular, în special în rândul pasionaților de computere. Interfața sa de tip mobil a fost adesea tratată doar ca un obstacol în calea modelului incontestabil de desktop încercat și adevărat. Bine, așa că oamenilor nu le place să aibă interfețe mobile împinse în fața lor de fiecare dată când încearcă să le acceseze desktop calculatoare. Dar ce facem cu oamenii care doresc să ruleze aplicații de pe tabletele lor pe computerele lor?

Răspunsul evident la această întrebare este „orice, cu excepția a ceea ce a făcut Microsoft”. Lansarea Windows 10 a trimis mesajul că Microsoft a observat eșecul acestui model și s-a retrogradat în totalitate într-o structură mai tradițională. Deși s-ar putea admira că au acceptat înfrângerea, va dura mult timp până când compania va scutura umbra pe care Windows 8 o aruncase asupra lor. Acum este clar pentru noi că nu toată lumea vrea să ruleze „aplicații” pe computerele lor și mulți dintre cei care doresc încă o experiență tradițională pe desktop. Poate că cel mai bun mod de abordare a subiectului ar fi dintr-un program al unei terțe părți.

De ce să nu folosim dispozitivul singur?

appspc-windowsphone

Pentru persoanele care nu consideră că este important să ruleze aplicații mobile pe desktop-urile lor, este destul de dificil să simpatizeze cu necesitatea acestui tip de lucruri. „Aveți o tabletă sau un smartphone, nu? Puteți să îl atingeți și să îl utilizați de fiecare dată când aveți nevoie de mediul său. De aceea ai cumpărat unul. ”

După ce m-am gândit puțin, mi-am dat seama că există, probabil, mai multe motive pentru care cineva ar putea dori să își folosească aplicațiile pe computer. Iată câteva dintre ele:

  • Sunteți miop sau aveți alte probleme vizuale care vă împiedică să vedeți detaliile fine pe ecrane mai mici.
  • Nu aveți o tabletă care oferă un ecran puțin mai mare.
  • Aveți o preferință pentru ecrane uriașe, așa că de ce nu?
  • Telefonul sau tableta dvs. s-au rupt, dar doriți totuși accesul la toate acele aplicații suculente.
  • Nu aveți un telefon sau o tabletă și ați prefera să vă folosiți computerul decât să vindeți toți banii necesari pentru a cumpăra aceste dispozitive.

În orice caz, ar putea exista un număr de motive pentru care cineva ar dori să ruleze o aplicație mobilă pe computerul său desktop. Este evident că există un grup mic de oameni care ar putea beneficia de acest lucru. Totuși, ceea ce am învățat cu toții din acest lucru este că nu este neapărat o idee bună să facem din această funcție o parte integrantă a mediului desktop. Mai degrabă, există emulatoare acolo (cum ar fi iPadian pentru iOS și Andy pentru Android) care pot oferi o experiență similară sau identică cu omologii lor.

Dacă aveți alte gânduri cu privire la acest subiect, cum ar fi un alt motiv pentru care oamenii ar putea dori să folosească „aplicații” pe computerele lor, împărtășiți-le cu noi într-un comentariu!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x