De ce iubesc noua vizualizare de activități Windows 10

De ce iubesc noua vizualizare de activități Windows 10
⏱️ 4 min read

În cea mai mare parte, actualizările Windows vin și pleacă și accept schimbările lor ridicând din umeri (sau chiar cu o sprânceană ridicată dacă mă simt deosebit de beligerant). Nu am niciun folos pentru Paint 3D, am eliminat progresele persistente ale OneDrive și abia am făcut clic stânga pe butonul Start, din moment ce meniul Start, atât de laudat, a fost reintrodus în Windows 10.

Dar vizualizarea de sarcini reproiectată, actualizată în timpul actualizării mari din aprilie a Windows-ului, este o caracteristică care mi-a îmbunătățit în mod tangibil experiența mea de lucru de zi cu zi. Este un mare și voi predica despre ce este atât de bine.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Imaginea de ansamblu

Mai întâi, încorporați comanda rapidă de la tastatură Victorie + Tab în memoria ta. Aceasta este comanda rapidă către noul ecran care combină vizualizarea sarcinilor, desktop-urile virtuale și noua „Cronologie”. (Alternativ, puteți face clic pe pictograma Vizualizare sarcini în jos lângă butonul Start.)

Aruncați o privire în imaginea de mai jos.

Este posibil ca funcțiile desktopului virtual din partea de sus să vă fie deja familiare: faceți clic pe pictograma „+” din partea de sus a ecranului pentru a crea permanent un desktop suplimentar (pe care îl puteți închide folosind pictograma „X” sau apăsând Victorie + Ctrl + F4). De asemenea, puteți trage și plasa ferestrele deschise între desktopurile virtuale după cum doriți. Oriunde vă aflați în Windows, puteți crea oricând un nou desktop virtual apăsând Victorie + Ctrl + D. Până acum, atât de familiar.

Cronologia

Funcția stea a noii vizualizări de activități este, evident, Cronologia, pe care o puteți vedea derulând în jos de vizualizarea activității. Acest lucru vă arată toate documentele, suporturile media, imaginile și software-ul de lucru pe care le-ați deschis astăzi, ieri sau (teoretic) cât de departe doriți.

În partea dreaptă puteți utiliza bara de derulare pentru a derula în jos date specifice din cronologia dvs. și, mai sus, puteți utiliza lupa „Căutare” pentru a căuta în documente din cronologia dvs.

de ce-iubesc-new-windows-10-task-view-timeline

Cel mai bun aspect este că toate informațiile de aici sunt sincronizate cu contul dvs. Microsoft, astfel încât să îl puteți accesa dacă vă conectați la alt computer. Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai mari mișcări pe care Microsoft le-a făcut în oferirea unui mediu de lucru fără probleme între computere și, din testele mele, funcționează destul de bine.

Totuși, un lucru pe care aș dori să-l văd adăugat aici este abilitatea de a vă încărca Windows-ul exact așa cum l-ați lăsat înainte, de ex. Pentru ferestrele deschise și deschise pe care le-am deschis pentru a apărea exact în același loc pe noul computer sincronizat. .

Pentru a activa sincronizarea între dispozitive, accesați „Setări aplicație -> Confidențialitate”, apoi faceți clic pe „Istoricul activităților” în panoul din stânga și bifați caseta „Permiteți Windows să sincronizeze activitățile mele de pe acest PC în cloud”.

Dacă din orice motiv nu vă place cronologia, o puteți dezactiva și aici – debifați doar caseta „Lasă Windows să-mi colecteze activitățile de pe acest PC”.

de ce-iubesc-vizualizarea-nouă-windows-10-task

Gânduri pentru viitor

Nu am accesat o caracteristică Windows atât de repede de la marea revoluție „Aero Snap” a Windows 7. Este introdusă în fluxul meu de lucru ca un cartuș de jocuri într-o consolă.

Ar fi minunat să ai opțiunea de a extinde ceea ce include Cronologia: de exemplu, să am jocurile mele acolo, astfel încât să dai clic pe ele să pornească automat Steam urmat de joc. Și, așa cum am menționat deja, dacă ferestrele sunt deschise pe toate dispozitivele în poziția exactă pe care le-ați lăsat pe ultimul dispozitiv ar fi o vișină. Totuși, este un început minunat și salut cu bucurie noua Task View în arsenalul meu Windows destul de pretențios.

Ați fost câștigat în mod similar sau mă uit aici printr-o fereastră în nuanțe de trandafir? Să-mi dai de veste!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x