Un număr mare de site-uri web – aproape 135.000 – au fost construite pe Laravel, mai degrabă decât pe alte cadre PHP. Deci, de ce este cazul? Să aflăm.

Regulile Laravel

De ce Laravel este cel mai bun cadru PHP de

Laravel obține rezultate mai bune decât alte cadre web, datorită caracteristicilor sale avansate și instrumentelor de dezvoltare care facilitează dezvoltarea rapidă a aplicațiilor web.

Laravel ajută, de asemenea, dezvoltatorii de site-uri web să își simplifice procesul de dezvoltare cu cod curat și reutilizabil. Este unul dintre puținele cadre care are flexibilitatea și caracteristicile bogate care îl fac o platformă perfectă pentru crearea de site-uri web și aplicații online.

Cota de piață a lui Laravel

VxLy6K0w3Ex0wYehb0rDvzYiphFBNuWWTZmRcgP89khW7mGFNV1CXfW7xl0Xo3F6PgQuH4 EF 4W2NESzPmoDod8ZBRcFtorbSMGkJymbWiZAXchsYL
Sursa imaginii: Dev.to

Companiile care utilizează Laravel sunt cel mai adesea în serviciile tehnologiei informației, imobiliare și industria de retail.

Acum, să învățăm câteva dintre avantajele tehnice ale Laravel și de ce este în continuare cel mai bun framework PHP de utilizat în 2020 pentru dezvoltatorii de software.

1. Arhitectura MVC pentru suport și performanță excepționale

siWXdOxwEfDoJ7vxeUwUW143KAzdJKkwx6 q6wkQfLRbuQKVqtJ954h3hp0y5T7tPKaQ6xGrva0rEqZBfX6HMQoMgmOoIXoc 0Rt8fF0JYV3XhsdKDh8uC1lN2olbORE9HmD5178HWASnPcXw

Laravel vine cu modelul arhitectural model-view-controller (MVC). Este ușor de utilizat și oferă astfel o modalitate extrem de convenabilă de a construi aplicații pentru întreprinderi mari sau mici. Cu acesta, meșteșugarii web pot organiza proiecte mari cu mai mult de cinci fișiere pentru o mai bună întreținere.

Când trebuie să lucrați la un proiect mare, trebuie să vă ocupați de o mulțime de cod nestructurat. Utilizarea MVC vă poate simplifica structura de codificare și vă poate ușura lucrul.

Suportul MVC facilitează, de asemenea, găsirea fișierelor în directoarele lor logice atunci când lucrați la proiecte mari. Cu aceasta, puteți controla procesul de afișare a aplicației dvs. în lumea reală, astfel încât să puteți îmbunătăți aplicația în scopuri de branding.

2. Motor șablon pentru machete remarcabile

QI0hDtukUAYj58wianulYvUjx1Zkrf52R5Ib5lOg 5oAlyytlMbutsK6yVGyRhMmGdoCp54H5T Kpo2rh692QVmI5H1DPJcLwLHl7VtPSbAwL9qbJ npZHBCDNPX0 SH2b4qb4OgrAtp3Q3e4A

Sarcinile de programare implică adesea utilizarea unui motor de șabloane care funcționează ca un instrument pentru manipularea multor date textuale în aplicațiile web. Pe scurt, motorul șablonului conectează modelul de date, procesează codul dat în șabloanele sursă și direcționează ieșirea către un anumit fișier text sau flux.

Laravel vine cu motorul de șablonare Blade. Este un motor de șabloane puternic, ușor și preinstalat, care ajută dezvoltatorii web să facă procesul de dezvoltare ușor și ușor cu aspectele sale remarcabile.

Motorul șablon Blade permite afișarea datelor și extinderea aspectelor fără a afecta performanța și viteza aplicației. Vă ajută să creați machete inovatoare și uimitoare utilizând funcția de însămânțare a conținutului.

În plus, oferă o structură proprie pentru a crea și vizualiza un fișier care include instrucțiuni condiționale și bucle. De asemenea, puteți utiliza șablonul principal pentru a crea un aspect simplu care poate fi extins cu alte fișiere.

3. CLI Artisan pentru comenzi complet simple și rapide

4hcetdaoEXlGElndw Enz1qATVqMQ6asUzM6ZQIrtBGwR6L N26pPfHxO 5EGjtUAxJ7wGX1kukL jcp4nPNl5zpDEYspBKKDYyJT27FyYmiuvvf pz2P5m2Gpp1ZFkYyEveFg7j8QLNXIyZyQ

Laravel are propria sa interfață de linie de comandă Artisan (CLI) care vă permite să vă simplificați procesul de dezvoltare, ușor și rapid. Folosește o componentă puternică Symfony Console pentru construirea de aplicații. Instrumentul ajută și la migrarea datelor, la gestionarea bazelor de date și puteți crea codul scheletului, modele, controlere și multe altele.

Instrumentul Artisan al lui Laravel elimină acele sarcini de codare plictisitoare și repetitive pe care dezvoltatorii trebuiau să le execute anterior manual. În plus, poate fi folosit pentru a genera fișiere MVC și pentru a gestiona configurațiile de date prin crearea propriilor comenzi.

Este unul dintre puținele tipuri artizanale care este alcătuit din toate elementele documentate care sunt necesare pentru serviciile de autentificare a aplicațiilor.

4. ORM elocvent pentru interacțiune ușoară cu baza de date a aplicațiilor

C3rGB3pDyMSd6W74laVP g 20tdKflUt Xymsx 2FBVrVMJ4NOUl1AaLtviJHfpU 5KwOEnjWvLCiSA1bffW5ScylbXXFX493waSQm0V1Ju VzUhcmFoNPmahLgVaq9pJUHL9Th P G3ntVv0A

Puteți îmbunătăți cu ușurință performanța oricărei aplicații de afaceri folosind Modele în Laravel. Este singurul cadru PHP care oferă o modalitate ușoară de a construi și personaliza aceste modele utilizând ORO Elocvent.

ORM înseamnă cartograf relațional obiect, iar ORM Elocvent al lui Laravel este minunat. După cum sugerează și numele, vă permite să mențineți o interacțiune ușoară cu obiectele bazei de date ale aplicației dvs. utilizând o sintaxă elocventă sau expresivă.

Este unul dintre cele mai bune instrumente ORM pentru dezvoltatorii web, deoarece le permite să efectueze interogări de baze de date cu sintaxă PHP simplă. Deci, nu este nevoie să petreceți mult timp scriind cod complex în SQL, ceea ce vă va economisi mult timp.

5. Caracteristici adecvate de testare a aplicațiilor

Laravel vine cu un set specific de caracteristici pentru efectuarea testelor unitare pe aplicațiile dvs. web / aplicații mobile prin PHPUnit. Acesta configurează automat fișierul phpunit.xml pentru efectuarea testării unitare în dezvoltarea web.

Rulează teste pe două directoare, inclusiv Feature și Unit. Primele, testele unitare, sunt pentru porțiuni mici de codificare. Testele de caracteristici sunt pentru baze de cod mai mari cu mai multe obiecte.

Laravel poate efectua mai multe teste unitare în același timp pentru a vă asigura că toate noile modificări sunt testate corect. Deci, atunci când vine vorba de testarea aplicației dvs., testele unitare sunt mai bune, deoarece le facilitează dezvoltatorilor să efectueze testarea aplicațiilor.

Dacă sunt utilizate corect, funcțiile de testare ale Laravel vă fac aplicația fără erori și extrem de performantă.

Laravel costă mai puțin comparativ cu alte cadre PHP, datorită arhitecturii sale MVC și a caracteristicilor de testare a unității. Acestea permit dezvoltatorilor web să construiască aplicații de afaceri scalabile și într-un buget limitat.

Încheierea

Puteți încerca mai multe funcții noi ale Laravel 7.12 cum ar fi Truehosts Middleware, funcția de fundație, metoda de rebinding și utilizarea URL-urilor implicite în Routing. Truehosts Middleware, de exemplu, vă permite să creați o mulțime de logici. De asemenea, puteți remedia erorile de codare utilizând metoda de rebinding și adresele URL implicite în rutare.

Acestea sunt câteva dintre noile caracteristici ale Laravel 7.12 care vor îmbunătăți performanța, funcționalitatea, scalabilitatea și securitatea aplicației dvs. web. Deci, acum sper că intenționați să creați o aplicație web Laravel în 2020!

Doriți să angajați un dezvoltator calificat Laravel? Echipa mea la Syncrasy Tech are unele dintre cele mai bune servicii pentru a vă oferi pentru dezvoltarea web.

Sper că ați găsit util acest articol și ați reușit să creați astăzi o aplicație web minunată. Dacă v-a plăcut cu adevărat această postare, vă rugăm să o distribuiți pe toate platformele de socializare.

Mulțumesc pentru lectură!