De ce personajul Gojo Satoru din Jujutsu Kaisen poartă o bandă la ochi și care este motivul din spatele acestei alegeri?

Why Does Gojo Satoru Wear a Blindfold in Jujutsu Kaisen
⏱️ 9 min read

Gojo Satoru, cel mai puternic personaj din seria Jujutsu Kaisen, poartă o bandă la ochi pentru a-și limita puterile. El este un utilizator al magiei Bleed, care îi permite să manipuleze și să controleze fluxul de energie magică. Cu toate acestea, această putere este atât de mare încât poate fi periculoasă pentru el însuși și pentru cei din jurul său.

Banda la ochi este un mod prin care Gojo își poate controla puterile, reducând fluxul de energie magică și menținând astfel nivelul acestuia la un nivel sigur. De-a lungul seriei, este dezvăluit faptul că Gojo își poate controla cu ușurință fluxul de magie Bleed, iar banda la ochi este doar o măsură precaută.

În plus, banda la ochi este o caracteristică iconică a personajului și a ajutat la crearea personalității sale cool și misterioase. Este un simbol al puterii și al auto-controlului, precum și o amintire pentru fanii seriei că Gojo este unul dintre cei mai puternici Jujutsu Sorcerer.

Când Jujutsu Kaisen a debutat în 2020, a câștigat rapid popularitate printre iubitorii de anime. Unul dintre principalele motive pentru succesul incredibil al lui Jujutsu Kaisen a fost nimeni altul decât puternicul și veneratul Gojo sensei. Fanii anime-ului au tânjit un sensei aprig de când Kakashi (din Naruto) a părăsit marele ecran și, în sfârșit, am primit „Gojo Satoru”. Ni s-a prezentat un personaj de vârf, care este extrem de puternic și iubit de toți. Sezonul 2 JJK este așteptat cu nerăbdare de fanii care doresc răspunsuri la întrebări rămase neexplicate în Sezonul 1. Dintre aceste mistere, motivul pentru care Gojo Satoru poartă întotdeauna o bandă la ochi trebuie să fie cel mai dezbătut printre fanii Jujutsu Kaisen. Așadar, citiți mai departe pentru a afla adevăratul motiv din spatele misterului legat la ochi al lui JJK Gojo Satoru.

De ce își acoperă Gojo ochii în JJK (2022)?

Avertizare spoiler: Acest articol conține spoilere despre puterile și abilitățile lui Gojo. Vă sugerăm să urmăriți anime-ul Jujutsu Kaisen și să citiți manga pentru a nu vă distruge experiența. Folosește una dintre aceste cele mai bune aplicații de citire manga pentru a prinde povestea și a nu rata acțiunea.

Cine este Gojo Satoru în Jujutsu Kaisen?

Gojo Satoru este unul dintre personajele secundare principale din anime și manga Jujutsu Kaisen. În ciuda faptului că este un personaj minor, el are mai mulți adepți decât protagonistul principal și alte personaje. Gojo este unul dintre cei patru vrăjitori de grad special din universul Jujutsu, ceea ce este o mare problemă în lumea Jujutsu. El este, de asemenea, considerat a fi cel mai puternic personaj din versetul Jujutsu (după cum el însuși afirmă: „Aceasta va fi ok. La urma urmei, sunt cel mai puternic care există.” în prima scenă a fost introdus).

Gojo Satoru este mândria familiei Gojo și este descendent dintr-unul dintre cele mai proeminente clanuri. În 400 de ani, el este primul membru al descendenței sale moștenește „nelimitat” (Tehnica Infinitului) precum și cei „Șase ochi” (Jujutsu cu ochi). Se poate vedea imediat de ce este cel mai puternic până la urmă, deoarece posedă două abilități distincte și devastatoare. În prezent, Gojo Satoru lucrează ca profesor de liceu la Tokyo Jujutsu High și îi îndrumă pe boboci Itadori Yuji, Nobara Kugisaki și Megumi Fushiguro.

Cei șase ochi ai lui Gojo Satoru.

Când și-a dezvăluit Gojo pentru prima dată ochii?

Am văzut pentru prima dată „Six Eyes” albastru-deschis absolut superb al lui Gojo Satoru în timpul luptei sale cu Jogo (unul dintre spiritele blestemate de grad special) în episodul șapte (Jujutsu Kaisen: Assault) al anime-ului.

Când l-a înfruntat pe Jogo cu extinderea sa de domeniu aprinsă, Gojo a profitat de ocazie pentru a ne arăta lui Itadori Yuji și nouă abilitățile sale. Când Gojo și-a scos pentru prima dată legarea la ochi și a folosit puterea celor șase ochi, el și-a creat-o pe a lui Extinderea domeniului: Vidul infinit pentru a contracara dominația lui Jogo în anime-ul JJK. În extinderea domeniului său, Gojo realizează un „Nu sunt în pericol, Skyler. Eu sunt pericolul” (Breaking Bad) și îl tratează pe Jogo ca și cum nu ar fi nimic.

Gojo Satoru își scoate banda la ochi pentru prima dată.

De ce poartă Gojo o legatură la ochi în Jujutsu Kaisen?

Adevăratul motiv pentru care Gojo poartă o bandă la ochi este din cauza lui „Șase ochi”. După cum spune Thanos (din universul Marvel), „Un preț mic de plătit pentru mântuire”. Totul vine cu un preț. În acest caz, vizualizarea augmentată a lui Gojo. îți epuizează cu ușurință toată energia și te obosește repede când nu este legat la ochi.

Ei bine, la fel ca orice alt jujutsu, puterea ochilor lui Gojo îi cere să o facă folosește Cursed Energy, și și-a consumat toată energia în mod inutil când nu era legat la ochi. Așa că da, poartă o legatură la ochi sau ochelari de soare tot timpul, cu excepția cazului în care trebuie să-și folosească toate puterile. Ca să fiu specific, Gojo Poartă o bandă neagră la ochi în anime și un bandaj improvizat făcute din bandaje în filmul Jujutsu Kaisen 0.

Cum poate Satoru Gojo să vadă prin legatură la ochi?

Într-un interviu cu Banda desenata, Creatorul JJK, Gege Akutami, a explicat conceptul de șase ochi și misterul din spatele legăturii lui Gojo. Potrivit unei traduceri pe Twitter a cărții oficiale de fani Jujutsu Kaisen, Akutami a explicat că cei șase ochi lasa-l sa vada blestemata de energie care emana de la alții în detaliu. Vederea lui Gojo seamănă cu termografia de înaltă rezoluție în timp ce este legat la ochi, a exclamat Akutami. Tipul legat la ochi reduce cantitatea de energie blestemată cheltuită, ceea ce este grozav și încă poate simți toate lucrurile din jurul său.

De exemplu, în episodul 20 din anime (Jujutsu Kaisen: Sorcery Fight), Gojo sare în aer în timpul unui atac asupra Tokyo Jujutsu High și este capabil să vadă energiile blestemate ale lui Yuji și Todo (confirmând că sunt în viață) în timp ce ei lupta cu un special. grad de spirit blestemat Apoi continuă să folosească tehnica sa Hollow: Purple pentru a zdrobi spiritul blestemat de grad special.

Gojo Satoru în episodul 20

Acum, trebuie să vă întrebați: cum vede Gojo lucrurile care nu au propria energie blestemată? Din fericire, Akutami a mai spus că Gojo poate vedea obiecte energetice, clădiri, uși și alte lucruri care nu sunt blestemate. prin reziduurile și curgerea energiei blestemate chiar și atunci când își poartă legarea la ochi. Practic, asta înseamnă că Gojo poate vedea clar chiar și atunci când este legat la ochi.

Akutami a subliniat în continuare semnificația legăturii la ochi spunând (tradus, prin Twitter), „Dacă nu porți legarea la ochi, vei obosi ușor, chiar dacă folosește tehnica blestemată inversă pentru a-și păstra creierul proaspăt (referință la manga, capitolul 76).” Creatorul a menționat, de asemenea, că, dacă o persoană obișnuită ar purta ochelarii de soare ai lui Gojo, ar putea vedea doar în întuneric total, permițându-ne să ne diferențiem și să înțelegem cu adevărat abilitățile lui Gojo.

Întrebări frecvente

Poate Gojo Satoru să vadă prin legarea lui la ochi?

Gojo poate vedea clar chiar și când este legat la ochi, datorită puterii lui Six Eyes (jujutsu ocular) în JJK. Această putere îi permite lui Gojo să vadă energia blestemată în detalii incredibile.

De ce poartă Gojo ochelari de soare?

Gojo trebuie să-și țină ochii acoperiți tot timpul pentru a nu consuma multă energie blestemată în timp ce își folosește cei șase ochi. Ochelarii de soare sunt pur și simplu o alternativă la bandajele tale.

De ce și-a schimbat Gojo legarea din alb în negru?

Nu există un motiv specific pentru acest lucru. Mulți fani cred că este pur și simplu o schimbare de alegere a designului pentru personajul lui Gojo. Vom afla posibil despre acest lucru în episoadele anime viitoare (fără a include spoilere manga aici).

Explicația misterului din spatele legăturii lui Gojo Satoru

Cu asta, sperăm că misterul de lungă durată care înconjoară legarea lui Gojo și motivul pentru care o poartă tot timpul a fost în sfârșit rezolvat pentru toți fanii Jujutsu Kaisen de acolo. Dacă vă întrebați și despre puterile lui Yuta și cum funcționează acestea după ce ați vizionat filmul JJK 0, rămâneți pe fază, deoarece vom împărtăși în curând o explicație a puterilor lui Okkotsu. În cele din urmă, la fel ca și tine, așteptăm cu nerăbdare următorul sezon din Jujutsu Kaisen. Între timp, împărtășește momentele tale preferate JJK Gojo Satoru în comentariile de mai jos.


În concluzie, Jujutsu Kaiser a câștigat popularitatea rapid datorită personajului puternic și iubit de toți, Gojo Satoru. El este considerat cel mai puternic personaj din versetul Jujutsu și este descendent dintr-unul dintre cele mai proeminente clanuri. În ceea ce privește misterul legat la ochi al lui Gojo, este dezvăluit că acesta își acoperă ochii datorită puterii sale Six Eyes, care îi permite să vadă energia blestemată în detalii incredibile și consumă multă energie blestemată atunci când nu își acoperă ochii. În plus, puterile ochilor săi îi permit să vadă chiar și atunci când este legat la ochi. Aceasta este o caracteristică importantă pentru personaj și a contribuit la popularitatea acestuia în rândul fanilor anime-ului.
Și asta a fost pentru astăzi! Ne pare rău că articolul nostru s-a încheiat, dar ne bucurăm că ne-ați însoțit până la capăt. Suntem mereu pregătiți să vă aducem cele mai recente știri și cele mai noi tehnologii din lume, așa că nu uitați să vă întoarceți pentru următoarea noastră postare. Până atunci, rămâneți conectați și nu vă pierdeți pasiunea pentru tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x