de Rick West

De ce să te simți inconfortabil este cheia succesului

De ce sa te simti inconfortabil este cheia succesului
Zona ta de confort este un lucru frumos, dar nu vei crește niciodată acolo!

Când am început să învăț dezvoltarea web și mai ales de când am primit primul loc de muncă, sentimentul de inconfortare a devenit o temă recurentă.

Voi fi sincer, la început, a fost o adevărată luptă. De fiecare dată când m-aș găsi într-o situație incomodă, aș începe să mă ghicesc în al doilea rând – Este cu adevărat dezvoltarea web pentru mine? Poate că nu sunt suficient de inteligent? Voi fi vreodată bun? Voi învăța vreodată suficient pentru a obține efectiv un loc de muncă și a fi plătit pentru asta?

Sunt sigur că mulți dintre voi vă puteți relaționa.

Dacă vrei ceva în viață pe care nu l-ai avut niciodată, va trebui să faci ceva ce nu ai făcut niciodată

Poate ați învățat să codificați de ceva vreme, dar încă nu vă simțiți suficient de încrezători pentru a aplica pentru orice job de dezvoltator. S-ar putea să nu simți că ești pregătit încă. S-ar putea să vă temeți de respingere. Oricare ar fi motivul, lipsa de încredere în sine te va face să te simți inconfortabil. Și nu ești singur. Toți ne-am simți la fel în situația respectivă.

Cu toate acestea, persoanele care îl aspiră, aplică pentru fiecare loc de muncă pe care îl pot, contactează companiile care solicită muncă și se confruntă cu respingerea potențială după respingere, care vor câștiga.

La naiba, s-ar putea să nu fiți încă gata și s-ar putea să nu vă atingeți imediat munca de vis. Dar, punându-te acolo – ieșind din zona ta de confort – câștigi. Ai castigat! Veți obține practica interviului, experiența și veți obține feedback vital despre locul în care trebuie să vă îmbunătățiți.

La sfârșitul zilei, ați prefera să fiți cineva care a învățat să codeze de 18 luni, dar nici măcar nu a început să candideze pentru locuri de muncă, pentru că încă nu vă simțiți confortabil sau pregătit?

Sau ați prefera să fiți persoana care a învățat să codeze timp de 6 luni și începe să aplice pentru locuri de muncă? S-ar putea să vă simțiți inconfortabil și poate vă mai iau 6 luni pentru a obține un loc de muncă, dar la 12 luni de la deschiderea pentru prima dată a unui editor de text și lucrați în cariera de vis? Crede-mă, acest lucru se poate întâmpla.

Sentimentul inconfortabil nu se va opri sau va deveni mai ușor odată ce obțineți un loc de muncă

Urăsc JavaScript. (Ei bine, poate că ura este un cuvânt puternic, dar nu sunt cel mai mare fan al ei). De ce? – Pentru că e greu. Mi se pare greu.

Sunt un dezvoltator destul de încrezător, dar uneori mă trezesc în fața unei sarcini sau a unui proiect, iar tentația este să ajung la o tehnologie cu care mă simt confortabil, mai degrabă decât să construiesc cu ceva nou și provocator.

S-ar putea să știu că React va produce un produs final mai bun, dar reacția mea inițială este că nu vreau să fiu în acea situație incomodă în care nu știu ce fac și trebuie să mă documentez la fiecare 30 secunde.

Totuși, adoptând această abordare, îmi fac un serviciu. Îmi împiedic învățarea, dezvoltarea și progresul. Îmi inhib în cele din urmă propriul succes.

O zonă de confort este un loc frumos, dar nimic nu crește vreodată acolo.

Ceea ce trebuie să-mi spun în aceste situații este că, deși aș putea fi inconfortabil. Aceasta este de fapt o oportunitate. O ocazie de a încerca lucruri noi, de a învăța o nouă abilitate sau de a-mi continua cariera.

Deci … Care este cheia succesului continuu?

Simțiți-vă confortabil inconfortabil – Îmbrățișați-l

Când se prezintă o oportunitate, trebuie să o profitați. Trebuie să ieși din zona ta de confort.

La sfârșitul zilei, aceasta este dezvoltarea web. O industrie complexă, în continuă evoluție, în care nu poți ști niciodată totul și te vei confrunta în mod repetat cu situații în care ți se face să te simți inconfortabil făcând ceva ce nu ai făcut până acum. Acesta este prețul progresiei.

Ca dezvoltator web și, în general, în viață, să te simți inconfortabil este doar ceva cu care trebuie să te obișnuiești.

Nu poți lăsa „frica” de a te simți inconfortabil să-ți dicteze viața. Dacă faceți acest lucru, vă va limita ceea ce puteți face și cât de mult puteți realiza.

A fi în zona ta de confort este sinonim cu repetarea. În timp ce repetarea este ușoară, este, de asemenea, plictisitoare și nemotivantă. Cu toate acestea, dacă te străduiești să mai faci ceva, vrei să ieși din rutină, dacă cauți succes, atunci trebuie să ieși din zona ta de confort. A face asta este ceea ce separă oamenii fericiți, pasionați, de succes de cei confortabili și plictisiți.

Odată ce vei învăța să îmbrățișezi frica, vei fi uimit de progresele pe care le vei face, atât în ​​cariera ta de dezvoltare web, cât și personal.

Succesul nu se referă doar la ceea ce ați făcut, ci la ceea ce îi inspirați pe ceilalți să facă.

Recent am urmărit o discuție Ted, de @luvvie intitulat „Să te simți confortabil când te simți inconfortabil”. Il recomand cu drag!

Acum, această discuție nu este despre dezvoltare tehnologică sau web, ci aseară, în timp ce citeam Acest articol, paralela dintre discuție și dezvoltarea web m-a lovit.

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru succesul în viață și dezvoltarea web este depășirea limitelor și limitelor. Ceea ce este, de asemenea, important este că atunci când ieși din zona ta de confort și faci ceea ce te face să te simți inconfortabil, acest lucru la rândul tău inspiră schimbări similare și inspirație și pentru ceilalți să facă același lucru.

Aceasta întruchipează ceea ce înseamnă întreaga comunitate Routech. Făcând parte dintr-o comunitate, împărtășind povestea și succesele tale, îi inspiri pe ceilalți să facă același lucru.

Poate că v-ați străduit să finalizați certificatul front-end. Este posibil să fi avut perioade în care te-ai simțit inconfortabil și ai vrut să renunți. Dar, împingând-o, devenind confortabil cu a fi inconfortabil și atingând acea etapă, nu numai că îți atingi propriul succes, ci îi motivezi și pe ceilalți care se luptă sau simt că renunță.

Acesta este motivul pentru care este important să dăm înapoi comunității. Împărtășiți-vă proiectele, împărtășiți succesul, încurajați colegii de campare pe forumuri sau pe social media. Succesul dvs. este succesul Routech.

Ieșiți din zona dvs. de confort, vă simțiți confortabil, fiind inconfortabil, vă datorezi dvs. și celorlalți!

După cum o descrie Luvvie – Fii domino.

De ce sa te simti inconfortabil este cheia succesului

Verifică acest post de Sam Williams dacă vrei să îți creezi propriul gif „urmează-mă”! 🙂

De asemenea, sunt întotdeauna fericit să aud de la oameni cu aceeași minte, așa că nu ezitați să vă salutați Stare de nervozitate.