De ce Xbox One este singurul player media de care aveți nevoie

Cum se migrează jocurile și setările pe Xbox One X
⏱️ 5 min read

Având în vedere că televizoarele 4K devin mai accesibile și mai obișnuite, o mulțime de iubitori de mass-media așteaptă cu nerăbdare să se bucure de conținutul impresionant 4K disponibil. Indiferent dacă sunteți dependent de streaming sau colecționar de materiale fizice, este posibil să căutați diverse dispozitive care pot livra bunurile. Singurul dezavantaj este că playerele Blu-Ray 4K și casetele de difuzare media pot costa un ban destul. Playere Blu-Ray 4K de marcă vă pot rula aproximativ 200 USD, cu mai multe modele premium la nord de asta. Televizoarele Roku, Amazon Fire și Apple pot costa 100 USD sau mai mult. Dacă costul nu te oprește, perspectiva de a gestiona mizeria de cabluri care vine împreună cu toate aceste dispozitive va fi sigur.

Deci, ce va face un cunoscător al mass-media iubitor de fidelitate? Răspunsul se află într-un loc puțin probabil, mai ales dacă nu sunteți un fan al jocurilor video. Xbox One de la Microsoft este cel mai bun bang pentru playerul dvs. multimedia disponibil acum. Microsoft a intenționat întotdeauna ca Xbox One să fie un centru de jocuri / multimedia. Chiar dacă adoptatorii timpurii își pot aminti încă de la lansare performanțele mai puțin stelare, Microsoft a eliminat de atunci problemele. Xbox One a devenit o soluție media accesibilă, all-in-one, care va zgâria aproape toată lumea de divertisment. Nu ne credeți? Aruncați o privire la unele dintre caracteristicile impresionante pe care le aduce la masă consola Microsoft.

Xbox joacă 4K Blu-Rays

Odată cu proliferarea fluxului video, s-ar crede că media fizică este un format pe moarte. Cei care sunt interesați de cea mai bună calitate a imaginii și a sunetului ar argumenta contrariul. Radioul Blu-ray 4K Ultra HD acceptă o rezoluție de 3840 × 2160 până la 60 de cadre pe secundă și o gamă dinamică ridicată (HDR) pentru o gamă de culori mai bună.

vechi-consolă-bluray

Blu-ray-urile 4K Ultra HD nu sunt compatibile cu playerele Blu-Ray standard. Acest lucru înseamnă că, dacă doriți ce este mai bun și mai luminos, va trebui să descărcați mult pentru un player 4K Ultra Blu-Ray. După cum am menționat mai sus, un player Blu-Ray 4K decent va rula aproximativ 200 USD. Sau poți captura un Xbox One, care poate reda 4K Ultra HD Blu-Rays în plus față de multe altele.

Practic fiecare serviciu de streaming este disponibil

servicii de streaming

Streamingul video este o afacere mare. Din păcate, acest lucru înseamnă că diferiți furnizori de conținut îl vor descurca în detrimentul consumatorilor. De exemplu, luați disputa între Google și Amazon. Această luptă între titanii din industrie a dus la YouTube este extras de pe dispozitivele Amazon Fire. Cu Xbox One, puteți uita de frustrarea certurilor între companii care vă afectează obiceiurile de streaming video. Netflix, Hulu, Amazon, YouTube și multe altele sunt disponibile.

Suport Kodi Media Center

kodi-logo

Super-popularul program de management media cunoscut sub numele de Kodi este disponibil pentru Xbox One. Acest lucru face ca software-ul Kodi să fie complet cercetat, deoarece a fost inițial cunoscut sub numele de XBMC sau Xbox Media Center când a fost dezvoltat pentru Xbox-ul original. În timp ce Kodi este o piesă software impresionantă care poate transforma modul în care consumați conținut media, versiunea pentru Xbox One este încă în Alpha. În cele din urmă, asta înseamnă că vor exista unele sughițuri și limitări, cel putin pentru moment.

Dolby Atmos și DTS: X

xbox-sound-dolby-dtsx

O actualizare din noiembrie 2017 a adus suportul Dolby Atmos și DTS: X pe Xbox One, satisfăcând pofta de audiofili de pretutindeni. Deoarece există un număr mare de titluri Blu-Ray 4K Ultra HD (ca să nu mai vorbim de jocuri) care acceptă Dolby Atmos, veți putea să vă oferiți urechilor, precum și ochilor, tratamentul pe ecran mare.

Xbox One este actualizat constant

xbox-one-update

Vă amintiți când am menționat cum Xbox One a primit asistență Dolby datorită unei actualizări la sfârșitul anului trecut? Xbox One face parte din generația actuală de console de jocuri video. Aceasta înseamnă că este în curs de dezvoltare activă, asigurându-vă că primiți actualizări de firmware în timp util. Aceste actualizări fac totul, de la remedierea erorilor până la adăugarea de suport pentru funcții noi.

În cele din urmă, joacă jocuri

xbox-one-games

Xbox One găzduiește o mulțime de titluri Triple A precum Halo și Gears of War, fără a mai menționa o gamă largă de indii descărcabili. În plus, Xbox One acceptă compatibilitate înapoi, ceea ce înseamnă că puteți juca anumite jocuri Xbox 360 și OG Xbox! Dacă nu sunteți foarte mult jucător, deținerea unui Xbox înseamnă că aveți întotdeauna opțiunea de a intra.

Posibile dezavantaje

În timp ce Xbox One este un player media solid cu o mulțime de capabilități, există unele neajunsuri.

  • Fără conexiuni analogice – Xbox One vine echipat doar cu ieșire HDMI și optică. Din moment ce probabil l-ați conectat la un televizor destul de modern, aceasta nu va fi o problemă pentru majoritatea. Cu toate acestea, dacă aveți un sistem de sunet mai vechi, este posibil să nu îl puteți utiliza fără a face schimburi pentru un convertor sau un sistem de sunet mai modern.

xbox-one-update-home

  • Interfața cu utilizatorul – Xbox este un produs Microsoft, astfel încât interfața sa este similară cu cea a sistemului de operare Windows. Din păcate, aceasta înseamnă că nu este cea mai intuitivă și nici nu este cea mai frumoasă interfață din jur.

Utilizați Xbox One ca centru media all-in-one? Dacă nu, care este setarea dvs. preferată? Aveți rezerve cu privire la utilizarea Xbox One ca centru media? Dacă da, anunțați-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x