Jeff Meyerson este creatorul și gazda podcastului Software Engineering Daily.

Jeff a crescut în Texas. Și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei jucând jocuri de strategie competitivă precum Magic: the Gathering. Acest lucru l-a determinat să câștige mulți bani – și să piardă mulți bani – în timpul Epocii de Aur a Pokerului de la începutul anilor 2000.

Poker l-a distras pe Jeff de la academicienii săi, dar a reușit să se transfere la Universitatea Texas din Austin după ce a urmat o altă școală timp de un an. Acolo a studiat informatica și a făcut stagii la companii precum eBay.

Jeff s-a luptat cu ingineria software ca carieră. Primul său loc de muncă a fost la Chicago la o companie financiară. El spune despre experiență:

“Modul în care funcționează companiile comerciale este foarte diferit de companiile de produse din stilul Silicon Valley. Este un fel de farfurie Petri. Sunt atât de mulți bani în joc încât oamenii pe care îi aduc sunt ingineri uimitori, dar sunt la fel ca tăiați dintr-un pânză diferită.

„Îmi amintesc această zi când am deschis Hacker News și am văzut o grămadă de lucruri interesante pe care oamenii le construiau și apoi am trecut la testele unitare pe care le scriam pentru sistemul de tranzacționare a opțiunilor. Și a sunat mai bine să construiesc chestii. Și m-am dezamăgit destul de repede. “

Apoi, Jeff s-a mutat la Seattle pentru a lucra în tehnologia publicitară. Tehnologia publicitară nu era domeniul pentru el, dar a învățat multe despre cum funcționează publicitatea. Și asta s-ar dovedi instrumental mai târziu, când a creat Software Engineering Daily ca podcast publicitar.

Înainte de a ajunge la acest punct, însă, Jeff a decis să aplice pentru un post de inginer la Amazon. El spune despre timpul petrecut la Amazon:

“Amazon a fost ca un muzeu pentru mine. A fost un loc în care am vrut să observ. Am vrut să văd lucrurile oferite la muzeu. Dar am descoperit rapid că nu vreau să lucrez acolo.”

Jeff spune că timpul său la Amazon a coincis cu interesul său tot mai mare pentru antreprenoriat. El spune:

“Stăteam de vorbă cu un coleg de serviciu și îi spuneam: Hei, omule, ai văzut noul serviciu AWS? E foarte mișto. Imaginează-ți toți banii pe care ai putea să-i câștigi dacă ți-ar plăcea această afacere cu acest serviciu AWS împreună cu celălalt API, și apoi ai Stripe, și apoi ai putea să-ți faci propria afacere. Nu ar fi grozav? Și el a fost ca „Hei omule, trebuie să merg să lucrez pe propriul serviciu”, făcând un fel de element foarte subtil al infrastructurii.

„Și slavă Domnului că avem oameni de genul acesta acolo unde vor să facă. Oamenii aceia pun la punct sistemele care vă permit să primiți livrarea în aceeași zi. E minunat. Îmi place livrarea în aceeași zi. Dar nu vreau să fiu cel care construiește infrastructura din spate pentru a menține acel lucru în funcțiune. “

În timp ce se afla în Seattle, Jeff a devenit un ascultător intens al podcasturilor tehnologice.

„Acesta este un lucru pe care mi l-am dat seama că este atât de magic în ceea ce privește podcast-ul. Deoarece formatul de consum este o comunicare atât de pasivă între oameni, îți face companie un fel ciudat de„ Ea ”. ascultați sub formă de podcast. “

Aceste podcast-uri i-au oferit lui Jeff o privire asupra modului în care dezvoltatorii au construit de fapt software în diferite domenii.

“A fost șocant pentru mine cât de diferite au fost conversațiile podcast despre informatică aplicată față de conversațiile care ar avea loc în turnul de fildeș. Și această deconectare mi-a rămas de mult timp.”

În această perioadă, Robert Blumen, care conduce podcastul Software Engineering Radio, a lansat un apel pentru gazde voluntare.

Jeff a spus că i-a scris lui Blumen spunând:

„Sunt doar un inginer de software teribil. Voi face tot ce-mi spui. Lasă-mă să intervievez oamenii.

“Am făcut primele 5 interviuri și el m-a lăsat să rămân în continuare și am continuat să mă îmbunătățesc puțin. Pur și simplu nu am încetat niciodată să o fac.”

Ulterior, Jeff a primit binecuvântarea lui Blumen pentru crearea podcast-ului Software Engineering Daily. Obiectivul său a fost să ia zilnic formatul de inginerie software, și de fiecare dată cu o gazdă consistentă.

Înainte ca Jeff să-și lanseze podcast-ul, a calculat că nu mai avea decât 4 luni de cheltuieli de trai în economii. Dar a reușit să iasă și să găsească agenți de publicitate și să obțină podcast-ul la un nivel de echilibru în doar 2 luni. Și podcastul a fost profitabil de atunci.

Îl cunosc pe Jeff de vreo 5 ani, iar el și cu mine aveam o mulțime de alte subiecte de discutat.

De exemplu, vorbim despre dimensiunea corectă a unei organizații. Software Engineering Daily, de exemplu, este doar două persoane – Jeff și Erica. Și pot publica episoade de 1 oră în fiecare săptămână.

Vorbim și despre celelalte eforturi antreprenoriale ale lui Jeff – inclusiv FindCollabs – și cum a reușit să le finanțeze Software Engineering Daily.

Acest interviu este o ascultare de 2 ore în aplicația dvs. preferată de podcast player – căutați doar „freecodecamp” și ar trebui să o găsiți.

Dacă aveți un Amazon Echo, puteți spune doar „Alexa – redați podcast-ul Routech”.

Sau puteți ascultați-l chiar aici în browserul dvs..

Si tu poti urmează-l pe Jeff pe Twitter aici.