Cum se configurează Windows 10 Taskleisten-Widget tiri și interese

⌛ Reading Time: 5 minutes

Dacă doriți access ușor la știri și vreme direct din bara de activități, s-ar putea să iubiți noul Widget pentru bara de activități Windows 10 pentru știri și interese. A început să fie lansat treptat pentru toți utilizatorii la sfârșitul lunii aprilie 2021 și poate dura două sau trei luni pentru a fi lansat complet pentru toți utilizatorii. Este o funcție nouă distraktivă, dar aveți și capacitatea de ao dezactiva dacă nu vă place.

Ce este Windows 10 Taskleisten-Widget pentru știri

Dacă ați folosit vreodată meniul Start Live Tiles, Acest Widget poate părea vertraut. Este un flux personalizabil care se află in bara de activități lângă tava de notificări. Pictograma vă poate arăta temperatura și condițiile curente.

Când faceți clic pe acesta, veți vedea știri și articole bazate pe subiectele și sursele pe care le alegeți. Nu sunteți limitat doar la știri sau la o anumită sursă. După cum vă puteți aștepta, Widgetul este susținut von MSN.com, fluxul von știri Microsoft.

Cum so obțineți

ntr-adevăr nu există nicio modalitate manuală de a descărca widget-ul de știri i interese din bara de activități Windows 10. Chiar și unii utilizatori care testează beta currentizarea în ianuarie 2021 nu au avut niciodata

Menținerea computerului aktualizat este cel mai simplu mod de al obține. Continuați să instalați cele mai jüngste currentizări. Poate dura o zi sau două după instalarea currentizării din aprilie 2021 sau mai 2021 pentru ca widgetul să apară.

Cum se configurează Aktualisierung Widgetului Windows 10 Taskleiste pentru pentiri și interese

Unii utilizatori au avut succes cu Aktualisieren KB5001391, pe care îl puteți descărca și instala manuell im Katalog von Microsoft Update. De asemenea, puteți descărca de aici și orice currentizări cu care aveți probleme. Cu toate acestea, nu este o garanție că veți avea access instantaneu la Widget. Poate dura ncă câteva zile sau chiar săptămâni până când apare.

Exist o method manuală mai complexă, dar nu funcționează pentru toți utilizatorii. De asemenea, implizite modificări ale registrului, ceea ce ar putea determina ca funcția să nu funcționeze deloc, chiar și duupă aktualizarea prin Windows Update.

Utilizarea-Widgetului

Veți ști că widgetul din bara de activități Windows 10 este instalat când vedeți o piktogramă meteo. modn mod implizit, enthalten un simbol al condițiilor curente, temperatura și starea. Mi-am setat-o ​​​​pe simbolul meu doar pentru a ocupa puțin mai puțin spațiu.

Cum să configurați pictograma widgetului Windows 10 Taskbar pentru știri și intereseCum se configurează Piktogramme Widgetului Windows 10 Taskleiste pentru știri și interese

Nu pare prea mult din asta. De fapt, bin fost cam dezamăgit la nceput până und bin dat clic pe piktogramme. Acolo intră n joc toate lucrurile bune.

La început, vi se va afișa un amestec de cele mai latere titluri, o prezentare a vremii, prețurile acțiunilor și scoruri sportlich. Puteți personaliza ceea ce vedeți, ceea ce am făcut deja.

De fapt, puteți arăta doar știri, sporturi, doar acțiuni, un amestec, mai mult timp și multe altele. Acest-Widget sind ca scop să vă țină la current cu ceea ce este cel mai wichtig pentru dvs.

Cum se configurează Windows 10 Taskbar Noutăți și widgeturi de interese DeschisCum se configurează Windows 10 Taskbar Noutăți și widgeturi de interese Deschis

Dacă faceți clic pe o poveste, veți ajunge direct la MSN.com pentru a citi mai multe. Deși ar fi frumos dacă s-ar deschide in Widget, fiecare Element este doar un Link către MSN.com.

Personalizarea Widgetului

Deși puteți utilizawidgetul din bara de activități Windows 10 für să vă conectați, este mai ușor să vă personalizați dacă vă conectați la contul dvs. Microsoft. Faceți clic pe cele trei puncte din partea de sus pentru a vă conecta sau a schimba conturile.

Apoi, faceți clic pe „Gestionați interesele” pentru a accesa MSN.com pentru a vă personaliza fluxul.

Cum se configurează Windows 10 Bara de activități Gestionarea widgetului de știri și intereseCum se configurează Windows 10 Bara de activități Gestionarea widgetului de știri și interese

Aceasta se deschide in browserul dvs. implizit. De aici, alegeți ce doriți să includeți. Puteți utiliza meniul din stânga pentru a selecta subiectele. Utilizați caseta Căutare pentru a căuta anumite subiecte și surse. Faceți clic pe „+” lângă orice doriți să fie inclus.

Cum se configurează Windows 10 Bara de activități Știri și interese Interese WidgetCum se configurează Windows 10 Bara de activități Știri și interese Interese Widget

După ce ați selectat ceea ce doriți, selectați „Setări experiență”. Acest lucru vă allowe să alegeți ce cărți doriți să afișați.

Cum se configurează Windows 10 Bara de activități Știri și interese Widget Interese ExperiencețăCum se configurează Windows 10 Bara de activități Știri și interese Widget Interese Experienceță

Dacă nu alegeți interese sportlich, financiare sau de trafic, aceste carduri nu ar trebui să apară oricum.

Puteți personaliza și mai mult, plăcând și reacționând la povești. La fel ca can cazul rețelelor sociale, puteți adăuga oder reacție sau pur i simplu vă place articolul.

Cum să configurați Windows 10 Bara de activități Știri și interese Widget ReactCum să configurați Windows 10 Bara de activități Știri și interese Widget React

Dacă nu doriți să vedeți astfel de povești, faceți clic pe X in partea de sus. De asemenea, puteți utiliza pictograma marcaj pentru a salva o poveste pe care să o citiți mai târziu. Acestea sunt stocate in contul dvs. Microsoft pe MSN.com. Faceți clic pe cele trei puncte pentru mai multe opțiuni, inclusiv să nu mai vedeți povești dintr-o sursă.

Cum se configurează Windows 10 Bara de activități Știri și interese Widget personalizatCum se configurează Windows 10 Bara de activități Știri și interese Widget personalizat

Schimbați pictograma sau ascundeți widgetul barei de activități

Dacă doriți să schimbați pictograma din bara de activități sau să ascundeți komplettes Widgetul din bara de activități Windows 10 pentru știri și interese, tot ce trebuie să faceți este să faceți clica deapite

Selectați „Știri și interese”. Alegeți dacă doriți să afișați doar piktogramma, piktogramma i textul sau dezactivați-le. De asemenea, puteți reduzieren frecvența currentizrilor pentru a evita utilizarea atât de multe resurse. Da, acest lucru vă poate consuma mai repede bateria. Gândiți-vă la asta ca la aktualizări pe telefonul dvs. Cu cat mai multe notificări ăi aktualizări intr-o aplicație, cu atât mai multe resurse useaz utilize.

Cum se configurează Windows 10 Bara de activități Știri și interese Widget DezactiveazăCum se configurează Windows 10 Bara de activități Știri și interese Widget Dezactivează

Aveți de gând să utilizați această Charakteristikă? Dacă îl aveți deja, cum vă place? Spuneți-ne in comentariile de mai jos. De asemenea, dacă aveți probleme cu bara de activități care nu funcționează corect, ncercați acești pași depanare pentru ao rezolva.

Legat de:

  • Cum se instalează Treiber Nesemnate in Windows 10
  • 3 moduri de a redumi fișierele n lot n Windows
  • Ar trebui să dezactivați procesul „Antimalware Service Executable” unter Windows?

Bewerte diese Nachricht

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.