1606084983 840 560

Dead Cells, „roguevania” de succes și captivantă este acum disponibilă pe Android

După mai mult de nouă luni de așteptare de atunci lansare pe iOS, Utilizatorii de Android să se poată bucura pe dispozitivele noastre mobile de unul dintre cele mai bune jocuri pentru PC și consolă din 2018. Aclamatul Celule moarte este deja la vânzare pe Google Play.

Dezvoltat de Motion Twins și distribuit de Playdigious pentru dispozitivele noastre mobile, Celule moarte ne oferă o dependență joc de acțiune și platformă, creându-și propriul gen numit roguevania, rezultat al contopirii genului roguelike, cu temnițele și moartea permanentă, cu genul metroidvania și conceptul său de platforme neliniare. Totul într-o secțiune grafică în stil retro pixelart.

Platforme, temnițe și moarte permanentă

În Celule moarte va trebui să explorăm și să luptăm împotriva dușmanilor care ne vor apărea într-un castel care se schimbă și se extinde constant. Ne confruntăm cu un titlu foarte redat, mai ales pentru asta moarte permanentă.

În fiecare joc vom muri pentru a învăța cum să învingem noi dușmani și pentru a debloca noi niveluri. În plus, jocul ne permite să ne jucăm în ritmul și stilul nostru, deoarece oferă diferite căi de dificultate diferită datorită lui progresie neliniară.

Celule moarte Are un preț promoțional de 8,99 euro și ne oferă moduri de joc (Original și Auto-attack). Această versiune mobilă are comenzi tactile personalizate și suport pentru gamepad. Odată ce jocul este cumpărat, nu vom găsi reclame sau achiziții integrate.

Celule moarte
  • Dezvoltator: Jucați religios
  • Descărcați-l de la: Google Play
  • Preț: 8,99 €
  • Categorie: Acțiune