Dell XPS 13 Plus este un monstru de laptop

Dell XPS 13 Plus este un monstru de laptop
⏱️ 3 min read

The Dell XPS 13 este un laptop remarcabil, dar se pare că Dell îl face și mai bun. La CES 2022, Dell a dezvăluit XPS 13 Plus, care se bazează pe ceea ce ne place la original cu și mai multe bunătăți.

???? Dell XPS 13 Plus este un How-To Geek Câștigător al premiului Best of CES 2022! Asigurați-vă că consultați lista noastră completă de câștigători pentru a afla mai multe despre produsele interesante care vor veni în 2022.

Noul procesor XPS 13 Plus este un cip Intel Core 28W de a 12-a generație, ceea ce reprezintă un salt frumos față de cel de 15W inclus în generația anterioară. Ventilatoarele mai mari despre care Dell spune că acceptă cipul oferă un flux de aer cu 55% mai bun, fără a crește zgomotul sau temperatura laptopului.

Cele mai bune laptopuri din 2021 pentru muncă, joacă și tot ce se află între ele1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop în general
Dell XPS 13


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop pentru jocuri
Asus ROG Zephyrus G15


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop pentru facultate
HP Envy x360 13


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop 2-în-1
HP Spectre x360 13


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop pentru editare
Apple MacBook Pro 16-ich cu Intel Core i7


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop pentru afaceri
ThinkPad X1 Carbon Gen 9


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop pentru copii
Lenovo Chromebook Duet


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop cu ecran tactil
Laptop de suprafață 4


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop de 15 inchi
Dell XPS 15


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun MacBook
Apple MacBook Pro cu cip Apple M1


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun Chromebook
Acer Chromebook Spin 713


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun laptop pentru Linux
Dell XPS 13 Developer Edition


1.JiBnMqyl6S

Cel mai bun înlocuitor de laptop
Apple iPad Pro de 11 inchi


1.JiBnMqyl6S

Nu uitați de tastatură!
Apple Magic Keyboard

În afara procesorului, Dell nu a defalcat toate specificațiile disponibile, deși știm că va exista o anumită personalizare a numărului de RAM, spațiu de stocare și alte opțiuni pe care le doriți. Dacă seamănă cu Dell XPS 13, care este laptopul nostru preferat, acesta va avea niște specificații puternice.

Puteți obține o rezoluție de până la 4K pe afișaj (deși probabil va fi un upgrade costisitor), care merge de la o margine la alta și arată destul de sexy.

Dell pare concentrat pe minimizarea suplimentelor cu acest laptop. „Performanță, design și ambalare; de sus în jos, am eliminat funcțiile inutile și simplificate pentru a oferi o experiență completă, fără întreruperi”, a spus compania într-un comunicat de presă. „XPS 13 Plus este proiectat să fie minimalist și modern. Tastatura elegantă, rândul de funcții, touchpad-ul și zona de sprijin pentru mâini oferă un aspect curat, iconic, ușor la atingere și completat de margini curbate și confortabile pe tot parcursul.”

Publicitate

De asemenea, vine cu Express Charge 2.0, care aduce laptopul la aproximativ 80% durata de viață a bateriei în mai puțin de o oră. Dacă intenționați să fiți mult în mișcare, aceasta este o caracteristică critică pe care trebuie să o aveți.

Din păcate, Dell nu a dezvăluit încă informații despre prețul noului laptop. Este programat să fie livrat în primăvara anului 2022, iar compania a spus că va anunța prețul mai aproape de data lansării.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x