Descărcare APK Game Hacker pentru Android

⏱️ 6 min read

Hei, oameni buni, căutați SB Game Hacker pentru telefonul Android? Dacă da, atunci ați aterizat la locul potrivit. În acest articol, astăzi, v-am împărtășit linkul de descărcare al Ultimul SB APK hacker joc. Puteți hack monede și pietre prețioase ale jocurilor Android folosind aplicația SB Hacker pentru jocuri.

Ce este SB Game Hacker pentru telefonul Android?

După cum poți ghici după nume, SB Game Hacker pentru Android este o aplicație de piratare a jocurilor, care este destul de populară pentru piratarea diverselor jocuri uimitoare pentru Android care funcționează offline. Deși se susține că funcționează pentru jocuri online precum Clash of Clans sau Pokemon GO, nu suntem siguri.

Cu ajutorul acestei aplicații, puteți rula trucuri pentru diferite jocuri Android care altfel sunt destul de greu de jucat cu resurse limitate. Această aplicație este absolut gratuită. Cu ajutorul acestei aplicații, puteți modifica bazele de date ale jocurilor care se termină printr-o sursă nelimitată de monede, bani, aur, pietre prețioase, cristale și toate celelalte resurse de joc.

În acest articol, vă prezentăm descărcarea apk SB Game Hacker și ghidul de instalare pentru acestea. De asemenea, am menționat lista de permisiuni pe care aplicația o solicită de pe dispozitivul dvs. și câteva caracteristici uimitoare ale aplicației. Începem-

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Descărcați SB Game Hacker 2019

Numele aplicatiei
SB Game Hacker
Dimensiunea aplicației 970 KB
Versiunea aplicației 5.2
Autor Instrumente SB
Compatibilitate Versiunea Android 2.3-4.4
Rădăcină
Descărcări totale 30 Lakhs +
Ultima actualizare 21 septembrie 2018

SB Game Hacker apk Descărcare gratuită

Condiție prealabilă pentru instalarea SB Game Hacker pentru Android

 • Un dispozitiv Android înrădăcinat.
 • Activați opțiunea Surse necunoscute.
 • Descărcați SB Game Hacker pentru Android.

Cum se instalează SB Game Hacker pentru telefonul Android?

Mai jos este prezentat un ghid pas cu pas despre modul în care puteți instala SB Game Hacker pentru telefonul Android.

Pasul 1:- Pentru început, presupun că ați descărcat versiunea cea mai recentă SB Game Hacker de pe linkul de mai sus.

Pasul 2:- Mergi la Setări a dispozitivului dvs. și apoi accesați Securitate și activați surse necunoscute.

Pasul 3:- Apoi faceți clic pe fișierul descărcat- sbgamehacker.apk și faceți clic pe Instalare opțiune.

Pasul 4: – Aplicația va începe să se instaleze în curând. Fii răbdător până atunci. Și odată ce este instalat, sunteți gata să vă bucurați de hacking-ul jocului.

Descărcați Cheat Engine pentru jocuri de piratare

Cum se utilizează SB Game Hacker Apk pentru Android?

Pasul 1:– În aplicația Manager rădăcină de pe dispozitiv, accesați lista de aplicații. În acea listă, selectați SB Game Hacker și acordați acces la același.

Pasul 2:- Apoi faceți clic pe pictograma aplicației SB Game Hacker pentru ao deschide. Veți vedea că aplicația va solicita acces root, pe care l-ați acordat deja la pasul 1.

Pasul 3:- Acum veți vedea o fereastră pop-up pe ecran. Minimizați-l și lăsați aplicația hacker SB Game să ruleze în fundal.

Pasul 4:– Deschide jocul pe care ești dispus să-l sparg.

Pasul 5: – Începeți să jucați jocul și puteți utiliza apoi toate resursele conform nevoilor dvs.

Odată ce începeți să jucați jocul, veți realiza cum funcționează de fapt această aplicație. Și atunci poți afla automat mai multe despre asta și te poți bucura de jocurile tale.

Descărcați cele mai bune aplicații de piratare jocuri pentru Android

Caracteristici ale SB Game Hacker pentru Android

Iată câteva dintre cele mai evidențiate caracteristici ale acestei aplicații, care vă vor asigura că o descărcați-

 • Confidențialitate: – Chiar dacă aceasta este o aplicație de hacker de joc, nu aveți de ce să vă faceți griji, deoarece această aplicație este sigură și sigură de utilizat. Datele dvs. de telefon sau orice spațiu de stocare nu vor fi încălcate în ceea ce privește politica prin intermediul acestei aplicații. Cea mai bună parte este că această aplicație poate fi utilizată și fără conexiune la internet. Deci ce mai aștepți?
 • Securitate:- Dacă securitatea este ceea ce vă preocupă în timp ce utilizați aplicații precum un hacker de jocuri pentru jocuri iOS și Android, atunci puteți alege această aplicație fără să vă gândiți din nou. SB game hacker este o aplicație bine codificată și cea mai bună parte funcționează pe aproape toate versiunile Android.
 • Hack orice joc: – Această aplicație poate hack majoritatea jocurilor Android care funcționează offline. De asemenea, ajută la piratarea unor jocuri online, cum ar fi 8 Ball Pool, dar funcționează cel mai bine pentru jocurile offline.
 • Alte caracteristici:– Când veți folosi această aplicație pentru jocuri de hacking, veți realiza cât de vastă este gama acestei aplicații pentru caracteristicile de hacking. Cu toate acestea, vă sugerăm să jucați mai întâi jocul pe care urmează să-l piratezi fără să-l piratezi. Abia atunci îți vei da seama ce diferență a făcut.

Lista jocurilor acceptate de SB Game Hacker

Mai jos este prezentată o listă de jocuri care sunt acceptate de SB Game Hacker pentru Android. Multe dintre jocurile menționate mai jos sunt unele dintre cele mai iubite și jucate jocuri de pe tot globul. să luăm de exemplu COC sau Pokemon GO. Acum puteți hack aceste jocuri folosind SB Game Hacker!

 • Clash Royale
 • Concursul MARVEL al Campionilor
 • Game of Ware
 • Candy Crush Saga
 • Toy Blast
 • Adolescenta Patti
 • biliard 8 bile
 • Castelul Clash
 • Game of War
 • Incaierarea clanurilor
 • Pokemon GO

Sunt necesare permisiuni de telefon pentru SB Game Hacker: –

În timpul instalării SB Game Hacker, vi se vor solicita câteva permisiuni pe telefon. Mai jos sunt cele menționate-

 • Contacte:- Găsiți conturi pe dispozitivul dvs., modificați contactele și citiți contactele.
 • ID dispozitiv și informații despre apel: – Citiți identitatea și starea telefonului dvs.
 • Istoricul dispozitivului și al aplicațiilor: – Citiți istoricul browserului și marcajele web.
 • Identitate:- Găsiți conturi pe dispozitivul dvs.
 • Telefon:- Citiți jurnalele de apeluri, starea telefonului dvs. și identitatea. Scrie mesaje vocale. Scrieți jurnale de apeluri.
 • Depozitare:- Citiți conținutul stocării USB. Ștergeți sau modificați conținutul stocării USB.
 • SMS:- Citiți SMS-uri și editați SMS-uri.

Înfășurându-l: –

Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În caz de nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră-Routech.ro pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x