Descărcare Asus Flash Tool pentru toate dispozitivele Asus (site-ul oficial)

⏱️ 4 min read

Descărcați instrumentul Asus Flash: Asus Zenfone Flash Tool este un mic instrument de aplicație care vă permite să blocați firmware-ul stocului pe dispozitivele Asus Zenfone. În acest articol, am menționat pentru linkurile dvs. descărcarea Asus Zenfone Flash Tool. Instrumentul Asus Flash este compatibil cu Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 (× 64 biți sau × 86 biți), Windows XP, Windows Vista.

Descărcați Asus Flash Tool

Asus_Zenfone_FlashTool_v1.0.7
Asus_Zenfone_FlashTool_v1.1.1
Asus_Zenfone_FlashTool_v1.1.4
Asus_Zenfone_FlashTool_v1.1.7
Asus_Zenfone_FlashTool_v1.2.4
Asus_Zenfone_FlashTool_v1.3.4
Asus_Zenfone_FlashTool_v1.4.1
Asus_Zenfone_FlashTool_v1.4.3
Asus_Zenfone_FlashTool_v1.4.5
Asus_Zenfone_FlashTool_v2.0.1

Compatibilitate:

  • Windows XP
  • Windows 7
  • Windows 8 / 8.1
  • Windows 10

Cum se folosește Asus Flash Tool pentru Flash Firmware?

Înainte de a trece la ghidul nostru despre modul de utilizare a instrumentului Asus Flash pentru firmware-ul intermitent, asigurați-vă că aveți un înapoi din datele dvs. personale, deoarece acestea pot fi pierdute definitiv după ce ați aprins firmware-ul dispozitivului dvs. Asus. Dacă sunteți în căutarea Driver USB Asus de care veți avea nevoie în timp ce efectuați procedura de mai jos, îl puteți descărca de la Aici.

Pasul 1. După ce ați descărcat și instalat fișierul Instrumentul Asus Flash și Driver USB Asus pe computer, deschideți instrumentul.

Pasul 2. Acum că instrumentul este lansat, veți da peste o fereastră a instrumentului.

Pasul 3. Acum conectați smartphone-ul sau tableta Asus la computer.

Pasul 4. Apoi faceți clic pe Deconectat pentru a vă conecta dispozitivul la instrument.

Pasul 5. Când dispozitivul dvs. este conectat cu succes, veți întâlni o lumină verde.

Pasul 6. Apoi faceți clic pe Naviga și localizați butonul Firmware Asus pe calculatorul tau.

Pasul 7. Când firmware-ul este încărcat, faceți clic pe Butonul de start pentru a iniția procesul de intermitent.

Pasul 8. Dispozitivul dvs. va reporni acum automat.

Pasul 9. Apoi apăsați și mențineți apăsat butonul Creșterea volumului + reducerea volumului pentru a porni dispozitivul Mod de recuperare.

Pasul 10. Când sunteți în modul de recuperare, selectați Aplicați actualizarea de la ADB.

Pasul 11. Apoi faceți clic pe Relua Buton pentru a relua procesul de intermitent.

Procesul de intermitent poate dura aproape 5-10 minute pentru finalizare. După ce ați terminat, reporniți dispozitivul și deconectați-l de la computer.

Caracteristicile Asus Flash Tool:

Creați copii de rezervă pentru aplicații

Cu Instrumentul Asus Zenfone Flash puteți face backupul aplicațiilor utilizatorului instalate de pe dispozitiv și să le salvați în computer. Cu toate acestea, acest instrument nu vă permite să faceți o copie de rezervă a datelor aplicației care sunt utilizate pentru a restabili setările și punctele aplicației.

Faceți backup pentru aplicațiile de sistem

Puteți avea, de asemenea, o copie de rezervă a preinstalatului sau a ceea ce putem numi ca aplicații de sistem sau implicite ale smartphone-ului și tabletei Asus pe computer. Copia de rezervă va fi salvată într-un format .ab pe computerul dvs., care poate fi restaurat în orice moment.

Bara de progres

Interfața cu utilizatorul Flash Tool este mult mai ușor de tratat. De asemenea, după ce selectați fișierul și începeți procedura de intermitent, vi se va afișa o bară de progres care reproduce activitatea. De aceea, este util să vă asigurați că datele sunt transferate și că programul rulează.

Restabiliți Backup

Instrumentul Asus Zenfone Flash vă permite să restaurați Backup-ul pe care l-ați făcut, inclusiv Backup-ul aplicațiilor personalizate și sistemul preinstalat sau aplicațiile încorporate de pe computer.

Firmware Flash

Instrumentul Asus Zenfone Flash vă permite să blocați firmware-ul stocului pe aproape fiecare smartphone și tabletă Asus. Tot ce trebuie să faceți este să instalați această aplicație pe computerul dvs. Windows și apoi să o lansați. Apoi conectați dispozitivul la computer și selectați firmware-ul pe care doriți să-l clipiți și se face aici!

Gânduri finale:

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați Asus Flash Tools și dispozitivele flash Asus utilizând același instrument. De asemenea, v-am împărtășit toate caracteristicile evidențiate pe care le aveți în acest instrument. Fiind unul dintre cele mai bune instrumente pentru a bloca firmware-ul stocului, în special pentru smartphone-urile și tabletele Asus, Instrumentul Asus Zenfone Flash vă permite să faceți o copie de siguranță a recuperării, a face o copie de rezervă a firmware-ului stocului, a face o copie de siguranță a aplicațiilor de sistem, în câțiva pași simpli

Conectați-vă cu noi pe Facebook, Twitter și Instagram pentru actualizări Tech World. Asigurați-vă că vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu afacerile tehnologice. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la ghidul de descărcat Instrumentul Asus Zenfone Flash și utilizați instrumentul pentru a bloca firmware-ul stoc al procesului dispozitivelor Asus, nu ezitați să lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

Androiding fericit????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x