Descărcare gratuită IDMGCEXT.CRX: extensie IDM pentru Chrome și Opera

⌛ Reading Time: 2 minutes

Descărcare gratuită IDMGCEXT.CRX- Extensie IDM pentru Chrome: – IDM este într-adevăr cel mai popular și mai eficient manager de descărcare pe Internet. Cu toate acestea, împreună cu caracteristicile și serviciile, uneori s-ar putea să vă confruntați cu unele probleme cu IDM pe computer. Nu vă faceți griji, deoarece în acest articol, vă vom împărtăși modalitățile prin care puteți descărca cu ușurință extensia IDM Chrome de pe computer.

În articolul de astăzi, vă împărtășim modul de instalare a extensiei IDM pentru Chrome pe computer și, de asemenea, posibilele motive pentru care IDM nu ajută la descărcarea videoclipurilor și fișierelor de pe computer. De asemenea, am menționat linkul de descărcare pentru a descărca extensia IDM de pe orice browser. Continuați să citiți articolul pentru a afla mai multe.

IDMGCEXT

Motive pentru care IDM nu funcționează pe computer

Iată câteva dintre motivele pentru care IDM poate să nu funcționeze pe computerul dvs.

  • Dacă IDM este înregistrat folosind tasta greșită.
  • Dacă ați actualizat IDM, dar nu extensia.
  • În cazul în care ați instalat un software patch sau modificat al IDM.
  • Dacă ați șters, fără să știți, IDMGCEXT.crx din browser.
  • Dacă resetați browserul după ce ați descărcat extensia IDM chrome.

În cazul în care v-ați confruntat cu oricare dintre problemele de mai sus sau nu puteți descărca videoclipuri de pe YouTube sau fișiere folosind IDM, atunci iată un ghid despre modul în care puteți face ca IDM să poată descărca videoclipuri și fișiere de pe diverse site-uri precum YouTube etc.

IDM Trial Reset (Utilizați durata de viață fără fisuri) Descărcare IDM Trial Reset: Personal, nu cred că nimeni nu ar vrea să accelereze diversele descărcări de până la 5 ori mai devreme. Sincer, cine nu dorește să utilizeze software care este capabil să facă mai multe descărcări să aibă loc progresiv în același timp și prea absolut gratuit pentru o viață.
Descărcați instrumentul IDM Trial Reset

Descărcați IDMGCEXT.crx gratuit

Prin intermediul linkului de descărcare gratuit IDMGCEXT.crx de mai jos, puteți descărca extensia IDM pentru Chrome și apoi puteți instala aceeași pe browserul dvs.

Descărcați extensia IDM: Click aici

Ghid video pentru instalarea IDMGCEXT.crx pe toate browserele

Cum se instalează IDMGCEXT.crx pe Google Chrome | Opera | Mozilla Firefox?

Mai jos este prezentat un ghid simplu și pas cu pas despre modul în care puteți instala IDMGCEXT.crx pe browserul Google. Urmați ghidul pentru a avea extensia IDM pentru Chrome pe computer.

Pasul 1:- Presupunând că este posibil să aveți a descărcat extensia IDM fișier din linkul dat mai sus, vă voi duce la pasul următor. Va trebui să extrage fișierul zip cu ajutorul WinZip sau WinRAR.

Descărcați IDMGCEXT

Pasul 2:- Acum du-te la Pagina extensiei Google Chrome.

idmgcext.crx

Pasul 3: – Activați modul dezvoltator și apoi faceți clic pe opțiunea de Încărcați extensia neambalată.

Descărcați idmgcext.crx

Pasul 4: – Apoi, selectați fișierul IDMGCEXT.crx și apoi faceți clic pe OK.

IDMGCEXT

În curând extensia IDM va fi instalată pe browserul Google Chrome. Puteți utiliza aceeași metodă pentru orice alt browser, inclusiv Opera sau Mozilla.

IDMGCEXT

Înfășurându-l

Presupun că ați adăugat până acum extensia IDM pentru Chrome pe computerul dvs. Dacă sunteți încă blocat la orice pas sau vă confruntați cu probleme, anunțați-ne mai jos în secțiunea de comentarii.

Continuați să vizitați pagina noastră-Routech.ro pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂