Descărcați Android Multi Tool v1.02b pentru PC

⏱️ 6 min read

Descărcați Android Multi Tool v1.02b pentru PC: Există numeroase motive care vă determină să utilizați Android Multi Tool. În cazul în care sunteți o persoană care își uită constant parola, atunci acesta este exact ceea ce ați căutat. Descărcarea software-ului Android multi tool v1.02b este soluția dvs. pentru toate aceste probleme.

Indiferent dacă doriți să verificați starea dispozitivului sau să resetați codul PIN sau blocarea feței sau a modelului. Dacă doriți să resetați Gmail sau Ștergeți datele sau să reporniți dispozitivul, acesta Instrument multi Android cea mai recentă versiune este ceea ce aveți nevoie.

Acest articol vă va ajuta dacă ați uitat parola în mod specific. În acest articol, vă împărtășim toate link-urile de descărcare gratuită pentru Android cu mai multe instrumente.

Continuați să citiți în continuare pentru a aduna mai multe informații despre instrument și pentru a-l utiliza la maximum.

Descărcați Android Multi Tool

Apăsând butonul de mai jos, puteți descărca Android Multi Tool v1.02b de pe computer.

Descărcați Android Multi Tool

Nu ratați – Ultima versiune a instrumentului de descărcare MSM

Ce este Android Multi Tool?

Pentru cei care nu știu ce este Android Multi-Tool, este un instrument dezvoltat pentru PC care vă ajută în mod specific prin deblocarea parolei.

Acest lucru poate fi util atunci când v-ați uitat parola. Puteți debloca codul PIN, blocarea feței, blocarea modelului sau blocarea numerelor dacă ați uitat-o.

Pe lângă deblocarea parolelor uitate, puteți utiliza noua versiune Android Multi Tool pentru a verifica starea dispozitivului dvs., hardware-ul și informațiile software ale acestuia, pentru a reseta datele Gmail sau Ștergeți.

De asemenea, puteți reporni dispozitivul și verificați-l în modul Fastboot. Există opțiunea de a șterge memoria cache sau datele atunci când dispozitivul dvs. se află în modul de pornire rapidă.

Cu ajutorul instrumentului multi-Android, puteți ieși din modul de pornire rapidă și, de asemenea, accesați linia de comandă. Cea mai bună parte a acestui instrument Android pentru PC este că vă puteți debloca dispozitivul fără a pierde din datele dvs. Nu este uimitor!

Dacă doriți să aveți cel mai recent privilegiu al acestui instrument excelent, descărcați-l de pe linkul de mai jos și aruncați o privire și la ghidul de utilizare. Dar înainte de aceasta sunt câteva utilizări pe care ar trebui să le aruncați o privire.

Utilizări ale Android Multi Tool

Mai jos sunt câteva dintre utilizările evidențiate ale Android Multi Tool v1.02b. Este recomandat să le aruncați o privire înainte de a descărca sau utiliza instrumentul, astfel încât să știți ce are de oferit.

  1. Cu Android Multi Tool v1.02b, puteți reseta parola sau modelul sau blocarea gestuală a dispozitivului.
  2. Instrumentul vă oferă posibilitatea de a reseta chiar și un uitat Gmail ID.
  3. Puteți lansa promptul de comandă
  4. Puteți cunoaște informațiile despre hardware și software cu ajutorul acestui instrument.
  5. Cu acest instrument, puteți verifica starea dispozitivului dvs. în modul Fastboot sau puteți șterge memoria cache sau datele în modul fastboot. De asemenea, puteți ieși din modul fastboot cu un singur clic.
  6. Puteți verifica starea dispozitivului.
  7. Dispozitivul dvs. poate fi repornit cu un singur clic.
  8. Toate datele dispozitivului dvs. pot fi șterse cu un singur clic.

Cum se folosește instrumentul?

Utilizarea Android Multi Tool pentru PC este destul de ușoară, dar aici vă oferim un ghid pas cu pas pentru utilizarea sa. Dar înainte de aceasta, va trebui să activați opțiunea de depanare USB din Setările dispozitivului dvs. Android.

Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos și veți putea folosi Android Multi Tool cel mai recent.

Pasul 1: Pentru început, descărcați inițial Android Multi-Tool făcând clic pe butonul de mai sus.

Pasul 2: Deschideți acum descărcarea software-ului și extrageți-l în oricare dintre locațiile din sistemul dvs.

Pasul 3: Când instalați fișierul, faceți clic pe Android Multi Tool v1.02b.exe pentru a rula fișierul.

Pasul 4: Aici va apărea un mesaj pop-up care vă solicită permisiunile necesare. Acordă-le pe toate.

Instrumentul se va deschide în curând și vi se va afișa o interfață grafică.

Iată cum puteți efectua diverse activități și utilizați unealtă multi Android –

Cum să verificați informațiile dispozitivului utilizând instrumentele multiple Android?

Apăsând 1, puteți verifica starea dispozitivului dvs. prin intermediul căruia puteți cunoaște toate informațiile de bază referitoare la dispozitivul dvs. Aceasta include un ID dispozitiv, IMEI și alte lucruri similare.

Resetați parola sau blocarea pinului utilizând instrumentele Android Multi

Apăsând 2, puteți reseta o parolă sau Pin Lock. Puteți urma instrucțiunile după ce apăsați pe două și eliminați PIN-ul sau parola dispozitivului. Și sunt sigur, motivul principal care sunteți aici este această caracteristică minunată.

Ștergeți datele folosind instrumentul multi Android

Apăsând 3, puteți șterge datele feței sau ceea ce se numește blocare gestuală, dacă asta este ceea ce utilizați pentru a vă bloca dispozitivul și ați uitat.

Resetați ID-ul Google cu software-ul Android Multi Tool

Când apăsați 4, puteți reseta ID-ul Google care este conectat cu dispozitivul dvs.

Reporniți dispozitivul cu Android multi-instrument

Când apăsați 5, toate datele de pe dispozitivul dvs. vor fi șterse. Apăsând opțiunea 6, puteți reporni dispozitivul.

Verificați starea dispozitivului în modul Fastboot

Când apăsați 7, veți primi starea dispozitivului dvs. atunci când acesta se află în modul fastboot. Acest lucru este cu siguranță util la momentul intermitentului TWRP și ROM-urilor personalizate.

Drivere ADB și Fastboot

Mai jos este procesul prin care puteți instala cu ușurință ADB, Fastboot și driverele. Doar urmați pașii menționați mai jos:

Pasul 1: Pentru a începe cu ghidul de utilizare, descărcați ADB. Click aici pentru a descarca.

Pasul 2: Rulați ADB ca administrator.

Pasul 3: Apoi, atingeți Y sau Da pentru a instala ADB și Fastboot sau N sau Nu pentru a omite procedura de instalare.

Pasul 4: Apoi, apăsați Y sau Da pentru a instala ADB System-Wide și faceți clic pe opțiunea N sau No dacă o utilizați în prezent.

Pasul 5: Acum, apăsați Y sau Da pentru a instala Drivere și N sau Nu pentru a omite instalarea driverelor.

Pasul 6: Mai târziu, continuați procedura de instalare a driverului.

Astfel, puteți utiliza driverul Android Multi Tools v1.02b.

Liniile finale

Așadar, băieți, totul a fost referitor la descărcarea Android Multi Tools v1.02B. Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În cazul în care aveți îndoieli de clarificat, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați Page-Routech.ro pentru mai multe astfel de articole sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale articolelor noastre.

Android fericit????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x