Descărcați Antiban WhatsApp Aero APK 7.92 pentru Android

⏱️ 6 min read

WhatsApp a fost pe lista de top a fiecărui utilizator Android din cauza nenumăratelor clone care oferă mult mai mult decât WhatsApp. Diferitele WAMOD, cum ar fi – GBMods, YoMods, FouadMods, etc. îmbunătățesc experiența generală a utilizatorului. WhatsApp are peste peste 100 de moduri, dintre care unul este WhatsApp Aero Apk, eroul articolului de astăzi!

WhatsApp Aero este o clonă a YoWhatsApp Apk. În cazul în care nu știți Fouad WhatsApp Apk, faceți clic aici să știți despre acest mare fișier apk. În acest articol, vă împărtășim totul despre WhatsApp Aero Apk

Anti Ban WhatsApp Aero Apk

WhatsApp Aero este doar un alt WAMOD și este mai mult un fișier apk clonat al Fouad WhatsApp Apk. Dacă sunteți în aplicații care vă ajută cu opțiunile tematice și personalizarea, atunci WhatsApp Aero este destinația dvs. perfectă. Acest apk este similar cu clona YoMods – RC YoWhatsApp Apk.

Caracteristicile WhatsApp Aero sunt similare cu cele ale modurilor Fouad, dar au mai multă temă și personalizare. Veți cunoaște diferența imensă existentă între WhatsApp Aero și alte celebre aplicații WhatsApp precum – GBWhatsApp Apk, Apk GB Delta WhatsApp, etc. numai atunci când le încercați și voi.

Wood-Mizer la BIFE-SIM 2021
Wood-Mizer la BIFE-SIM 2021

Descărcare Antiban WhatsApp Aero Apk

Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe linkul de descărcare de mai jos pentru a descărca fișierul WhatsApp Aero Apk și apoi puteți urma ghidul scurt și ușor de instalat WhatsApp Aero pe dispozitivul dvs. Android.

Numele fișierului – WhatsApp Aero Apk

Versiunea fișierului – 7.92

Dimensiunea fișierului – 60 MB

Autor – Bozkurt Hazarr

Ultima actualizare – 26 aprilie 2019

Com.wa (recomandat): Descarca

Com.AERO (Clonă): Descarca

Must See – Cele mai bune 50 de descărcări de autocolante WhatsApp pentru Android

Instalați WhatsApp Aero Apk

Dat mai jos este un ghid ușor pas cu pas și rapid despre cum să instalați WhatsApp Aero Apk pe Android. Dar înainte de aceasta, asigurați-vă că ați respectat condițiile preliminare date chiar mai jos, deoarece acestea sunt cruciale în instalare WhatsApp Aero Apk ultima versiune v7.92.

Cerințe prealabile pentru instalarea WhatsApp Aero Apk

  • Ia o backup complet din chat-urile dvs. WhatsApp.

Puteți face acest lucru mergând la WhatsApp (original)> Setări> Chaturi> Backup.

  • Dezinstalați WhatsApp original.

Pentru a dezinstala aplicația WhatsApp de pe dispozitivul dvs. Android, urmați calea către Setări> Aplicații> WhatsApp> Dezinstalare.

  • Activați surse necunoscute opțiunea de pe dispozitivul dvs. Android.

Activați comutarea surselor necunoscute accesând pagina Setări> Securitate> Activare comutare surse necunoscute.

Instalați WhatsApp Aero Apk pe dispozitivul Android

Acum, că ați urmat toate cerințele menționate mai sus, puteți acum instalați WhatsApp Aero Apk ultima versiune 7.92 urmând pașii de mai jos –

Pasul 1. Descărcați WhatsApp Aero Apk din linkul menționat mai sus.

Pasul 2. Accesați locația fișierului descărcat. Poate fi afișat în Manager fișiere sau poti vedea Bara de notificari.

Pasul 3. Faceți clic pe fișierul descărcat, astfel încât să deschidel și apoi faceți clic pe butonul de instalare existente în fișier.

Must See – YoWhatsApp 7.90 Ultima descărcare APK pentru Android

Caracteristici WhatsApp Aero Apk –

Menționate mai jos sunt câteva dintre caracteristicile semnificative ale WhatsApp Aero Apk. După ce le-ați citit pe toate, sunt sigur că veți accesa linkul de descărcare dacă nu ați făcut-o încă!

  • Personalizare –

Aero WhatsApp Apk permite utilizatorilor să personalizeze temele, culorile aplicației. Literal, fiecare culoare din aplicație poate fi schimbată cu caracteristicile de personalizare ale Aero WA APK.

Aceasta nu face excepție de la bara de stare, bara de navigare și chat-ul, acasă, precum și culoarea universală a ecranului.

Nu ai crede, Aero WA oferă peste 14 stiluri doar pentru ecranul de start! Acestea includ – implicit, WAMOD, NL MODS, WACA, Telegram, ESki WAMOD, WANH și așa mai departe. De asemenea, oferă modele conceptuale, DELTA WA, iOS, Messenger, modele speciale etc.

  • Teme Aero –

Așa cum am menționat mai devreme în articol, WhatsApp Aero este despre modurile Fouad, cu funcții suplimentare pentru teme și personalizare. Temele acestui apk sunt concepute chiar de autorul acestei aplicații și au un număr de 3000 plus.

Temele acestei aplicații o fac atât de unică sau alte caracteristici sunt similare cu Fouad Mods și YOWA. Și cel mai ciudat lucru este că aceste teme sunt realizate numai pentru Aero WhatsApp APK și nu pentru nicio altă aplicație.

  • Confidențialitate –

WhatsApp Aero Apk asigură confidențialitatea utilizatorului său oferind o serie de funcții conexe, cum ar fi – ascunde starea vizualizării, ascunde ultima vizualizare, ascunde a doua bifă, ascunde bifă albastră, selectează cine te poate apela din contactele tale, toată lumea, o selecție specială de contacte sau nimeni. Ascunderea mass-media din Galerie este, de asemenea, ajutată aici.

La fel ca modurile Fouad și modurile YoWA, sunt adăugate diverse caracteristici de bază legate de confidențialitate. Include, de asemenea, toate modurile de bifare. Aplicația oferă, de asemenea, dezactivarea etichetei de redirecționare și a mesajelor anti-revocare. Acum puteți vedea chiar și mesajele care au fost șterse de expeditor.

Nu uitați să verificați – WhatsApp Mod – FMWhatsApp Apk

  • Alte caracteristici –

Apk-ul WhatsApp Aero face posibil ca utilizatorii să trimită mai multe imagini, mai mult de 10, la un moment dat și, de asemenea, nu compromite calitatea rezoluției imaginilor. Limita de partajare a videoclipurilor este mărită. Se pot trimite videoclipuri de 100 MB Limită de date. Aplicația permite backup de titan.

Se poate activa sau dezactiva senzorul de proximitate. Modul DND este acceptat pe apk-ul WhatsApp Aero. Există o serie de fonturi pentru a selecta. Se poate seta o parolă pentru aplicație cu o întrebare de recuperare. prin urmare, nu este nevoie să instalați separat o altă aplicație pentru a seta o parolă de securitate.

Cuvinte de încheiere –

Sper că ați găsit cu toții articolul legat de WhatsApp Aero APK de utilizare. În caz de nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Accesați pagina noastră Jungles-Android pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util despre postările noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x