Descărcați APK-ul Technocare; Cel mai bun instrument FRP pentru Android

⏱️ 3 min read

Descărcați APK-ul Technocare: Android este totul despre personalizare. În cazul în care ați încercat să vă rădăcinați dispozitivul, să actualizați firmware-ul regiunii neacceptate sau ceva de genul acesta, s-ar putea să vă sfărâmați dispozitivul. Când dispozitivul este blocat, este posibil să resetați dispozitivul pentru a-l readuce la stadiul de lucru și ați putea ajunge la blocarea FRP.

Dacă vă amintiți adresa de e-mail și parola conectate anterior ale dispozitivului dvs., atunci este bine și bine, dar dacă uitați parola, atunci merge mai departe. Acum, acolo intră în joc Technocare APK. Dacă ați ajuns să vă blocați PRF, atunci acest ghid este pentru dvs. În acest ghid, permiteți-ne să discutăm cum puteți descărca APK-ul Technocare și ocoli FRP-ul.

Ce este Technocare APK 2021?

Așa cum am menționat anterior, aceasta este o aplicație pentru Android, care permite utilizatorilor să ocolească conturile și modulele FRP, indiferent de dispozitive și OEM. Puteți ocoli pur și simplu blocarea FRP de pe dispozitivul dvs. și creați și conectați-vă la conturi noi.

Ce este FRP?

Factory Reset Protection sau FRP este o caracteristică de securitate introdusă pentru a bloca telefoanele furate și scoase de la utilizatorul principal. DACĂ sunteți utilizator și ați uitat totuși parola, devine enervant, deoarece până nu terminați acest pas, nu mai există nicio cale înainte. Se știe că 90% dintre dispozitivele Android se bazează pe contul Google pentru a activa sau procesa în continuare.

De îndată ce vă conectați la orice dispozitiv Android, FRP preia informațiile. În cazul unei resetări defectuoase sau ceva de genul acesta, FRP intră în joc înainte de a începe procesul de pornire.

Caracteristici ale Technocare APK FRP

 • Sigur, simplu și de încredere
 • Procese ușoare de deblocare
 • Posibilitatea de a instala ROM-uri personalizate
 • Nu este necesară înregistrarea
 • Protejat de bug-uri, programe malware și viruși
 • Fără restricții de vârstă
 • Ușor de utilizat

Descărcați APK-ul Technocare

Descarca

Cum se instalează Technocare APK

 • Descărcați aplicația din secțiunea de descărcare de mai sus
 • Activați surse necunoscute din setări
 • Găsiți APK-ul descărcat și instalați-l.
 • Odată descărcat, deschideți aplicația.

Cum să ocoliți FRP cu APK-ul Technocare

 1. Resetează din fabrică telefonul și la pornire alege limba ca engleză
 2. Alegeți opțiunea de activare Talkback și puteți face acest lucru apăsând de trei ori continuu tasta de pornire și când meniul Talkback este deschis, atingeți pentru a începe cu conversația înapoi.
 3. Acum trebuie să jucați YouTube și să alegeți pictograma de partajare, apoi selectați pictograma Google Plus și veți fi direcționat către opțiunea Termeni și politică de confidențialitate YouTube, faceți clic pe marcaje și apoi alegeți istoricul. În pagina cu istoricul descărcărilor care se deschide cu Manager fișiere, faceți clic și alegeți fișierele mele și selectați cardul SD.
 4. Acum alegeți Apex Launcher care este deja descărcat și introdus în cardul SD
 5. Odată ce lansatorul este instalat, accesați setări> ecran de blocare și alte setări de securitate și deselectați-mi dispozitivul.
 6. Acum deschide setările aplicațiilor și alegeți Afișați aplicațiile de sistem.
 7. Deschideți Technocare APK FRP și descărcați de pe cardul SD și, după descărcare, activați administratorul dispozitivului.
 8. Atât, acum reporniți dispozitivul și ați ocolit cu succes FRP.

Deci, aceasta este ideea noastră despre descărcarea APK-ului Technocare. La Routech.ro ne străduim să vă oferim în fiecare zi soluții și sfaturi de acest gen pentru jocuri. Așadar, asigurați-vă că ne urmăriți pe Google News și Twitter, pentru a primi o notificare ori de câte ori o postare este publicată. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi. Până data viitoare, rămâi tehnic

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x