Descărcați cea mai recentă versiune a instrumentului de scriere SN gratuit pentru PC Windows

⏱️ 5 min read

Descărcați instrumentul de scriere SN: Fiind unul dintre cele mai bune instrumente disponibile pe internet pentru a scrie numărul IMEI, adresa Bluetooth, adresa Wi-Fi, adresa Ethernet Mac, MEID și multe altele, instrumentul SN Write este un instrument uimitor cu o serie de astfel de motive nesfârșite pentru a-l descărca.

În acest articol de astăzi despre Instrumentul de scriere SN, veți ști cum să descărcați acest instrument împreună cu pașii de utilizare și câteva dintre caracteristicile evidențiate la sfârșitul articolului. Continuați să citiți pentru mai multe.

Ce este instrumentul de scriere SN?

Instrumentul de scriere SN este un instrument de scriere IMEI care vă ajută să remediați lucrurile corupte sau nule IMEI, adresa Bluetooth, adresa Wi-Fi etc. pe dispozitivele Android sau alte dispozitive. Instrumentul clipește IMEI pe Android sau pe alte dispozitive cu ajutorul computerului Windows.

Acest instrument ajută practic la remedierea IMEI-ului pierdut și, prin urmare, își primește numele ca instrument de scriere IMEI. În cazul în care adresa Bluetooth sau Wi-Fi de pe dispozitivul dvs. este deteriorată, atunci dispozitivul dvs. nu se va putea conecta la dispozitivul Bluetooth sau, respectiv, la rețeaua Wi-Fi. Acest instrument este un instrument multifuncțional, vă ajută să remediați problemele legate de adresa Bluetooth și Wi-Fi și să le readuceți la lucru.

De asemenea, verificați: Cum să schimbați numărul IMEI Android

Declinare de responsabilitate:

Intermitentul IMEI, altul decât originalul, este ilegal și poate avea probleme serioase. De aceea, vedeți ce faceți odată.

Noi, la www.androidjungles.com, nu vă obligăm să acceptați această metodă de scriere IMEI, vă oferim doar mijloacele privind modul în care se face. Nu suntem responsabili pentru orice acțiune nefericită cauzată dvs.

Notă: Verificați dacă blocați numai IMEI-ul original pe dispozitivul dvs., deoarece intermitentul IMEI, altul decât cel original, este considerat a fi o infracțiune.

Descărcați instrumentul de scriere SN:

Descărcați instrumentul de scriere SN

Cum se folosește instrumentul de scriere SN?

Iată pașii care vă permit să știți cum să schimbați sau să scrieți IMEI folosind instrumentul de scriere SN:

Pasul 1: Pentru a începe cu procesul de schimbare sau scriere a IMEI utilizând instrumentul SN Write, Descărcați și extrageți instrumentul de scriere SN pe computerul dvs. Windows. După ce extrageți acest instrument, veți întâlni fișiere așa cum se arată mai jos:

Pasul 2: Acum deschideți fișierul SN Writer.exe.

Pasul 3: Când instrumentul este lansat, veți vedea un ecran după cum urmează:

Pasul 4: Apoi faceți clic pe Se comporta și selectați USB VCOM.

Pasul 5: Acum faceți clic pe Tipul de țintă și selectați Smartphone în cazul în care doriți să scrieți IMEI pe Smartphone. Trebuie să selectați Feature Phone dacă doriți să scrieți IMEI pe un telefon Feature.

Pasul 6: Apoi va trebui să faceți clic pe Buton Configurare sistem.

Pasul 7: Când se lansează odată configurarea sistemului, în Opțiunea de scriere, selectați IMEI, Adresă BT și Adresă Wi-Fi.

Pasul 8: Dacă dețineți un Dispozitiv dual SIM, apoi selectați Opțiune duală IMEI. Nu este necesar să selectați nicio opțiune dacă aveți un singur dispozitiv SIM.

Pasul 9: În Opțiune fișier bază de date, adăuga MD1_DB și apoi AP_DB. Aceste două fișiere vin cu firmware-ul dispozitivului sau descărcați AP BP Base.

Pasul 10: În cele din urmă, faceți clic pe butonul de salvare.

Pasul 11: Nu s-a terminat încă cu !, Faceți clic pe butonul Start și apoi sub datele de scanare scrieți IMEI_1 și IMEI_2, Adresa Bluetooth, adresa Wi-Fi și faceți clic pe OK Buton.

Pasul 12: Acum puteți conecta telefonul cu ajutorul cablului USB după oprirea acestuia și scoaterea bateriei.

Pasul 13: Când se termină scrierea IMEI, veți întâlni un mesaj Green Pass.

Și ai terminat aici!

A se vedea, de asemenea: GBWhatsApp APK și Lucky Patcher Original Apk

Caracteristicile instrumentului de scriere SN:

1. Elimină blocarea IMEI: În cazul în care doriți să eliminați blocarea IMEI de pe dispozitiv, instrumentul SN Write vă ajută să eliminați opțiunea de blocare IMEI de pe dispozitiv.

2. Scrie IMEI unic sau multiplu: Cu ajutorul instrumentului SN Write, puteți scrie IMEI unic sau multiplu pe dispozitivul dvs. Android.

3. Compatibil cu toate dispozitivele MediaTek: Acest instrument creat de MTK acceptă toate dispozitivele MediaTek. Prin urmare, îl puteți folosi pentru a scrie IMEI pe toate dispozitivele folosind MediaTek Chipset.

4. Suport pentru diferite opțiuni de scriere: Împreună cu scrierea IMEI pe dispozitivul dvs., instrumentul de scriere SN vă permite, de asemenea, să scrieți adresă Wi-Fi, Wi-Fi Eppcopy, adresă Bluetooth, cod de bare, adresă Mac și cheie DRM MCID.

5. Fișiere de bază de date esențiale: Veți avea nevoie de fișierele bazei de date de pe dispozitivul dvs. pentru a utiliza acest instrument pe dispozitivul dvs. Va trebui să descărcați firmware-ul stocului pentru dispozitivul dvs. și obțineți fișierul bazei de date în cazul în care nu îl aveți.

6. Suport pentru mai multe dispozitive: Acest instrument incredibil este compatibil cu scrierea IMEI pe tot felul de dispozitive MediaTek, adică smartphone-uri, tablete, telefoane cu funcții, SP Dual Modem, Rndis Dongle etc.

7. Altele: Instrumentul de scriere SN vă ajută să reparați IMEI corupte sau nule, adresa Bluetooth, adresa Wi-Fi și adresa Mac Ethernet, MEID, cheia DRM MCID.

Citiți mai multe: Descărcați SP Flash Tool și descărcați SPD Flash Tool

Rotunjind:

Sper că ați găsit articolul de utilizare. Deoarece am clarificat faptul că acest proces este ilegal și s-ar putea să vă aflați într-un fel de probleme, este în continuare o alegere a dvs. dacă doriți să îl executați sau nu. Cu toate acestea, dacă sunteți blocat pe orice pas sau aveți câteva întrebări, nu ezitați să ne întrebați în caseta de comentarii de mai jos.

Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie. Sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru dacă doriți să primiți notificări în timp util ale articolelor noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x