Descărcați cea mai recentă versiune a instrumentului Flash SPD (100% funcțional)

⌛ Reading Time: 3 minutes

Descărcați instrumentul SPD Flash: Doriți să blocați firmware-ul stocului pe dispozitivul dvs.? Doriți să actualizați sau să retrogradați firmware-ul stoc pe smartphone-ul dvs. Android? Atunci, prietene, ai abandonat locul potrivit. Iată cum puteți face acest lucru. În acest articol, vă vom împărtăși toate versiunile faimosului instrument flash SPD. La fel ca alte instrumente similare intermitente, SPD este conceput pentru intenția principală de a clipi firmware-ul stocului, pentru actualizarea și retrogradarea firmware-ului pe dispozitivele care acceptă Spreadtrum Devices. De asemenea, puteți descărca instrumentul SP Flash.

Ce este SPD Flash Tool?

SPD Flash Tool este un instrument dezvoltat oficial de Spreadtrum Communications Inc. Instrumentul de actualizare SPD vă permite să blocați firmware-ul PAC și P5C numai pe dispozitivul dvs. Spreadtrum. Acest lucru poate fi considerat unul dintre restanțele sale, că instrumentul SPD Flash nu va funcționa pe niciun alt chipset decât Spreadtrum.

Instrumentul SPD Flash este utilizat în general pentru a clipi fișiere PAC / PAC5 pe smartphone-urile dvs. Android. Versiunea mai veche a instrumentului SPD Flash are câteva bug-uri cu care va trebui să vă confruntați. Cu toate acestea, în cea mai recentă versiune a Instrumentului de actualizare SPD, veți vedea toate aceste erori remediate pentru dvs. Interfața cu utilizatorul celei mai recente versiuni a instrumentului SPD Flash este mult mai ușor de utilizat, precum și cea anterioară. Cea mai recentă versiune este plină de patch-uri foarte noi decât versiunea anterioară.

Descărcați instrumentul de actualizare SPD:

Descărcați instrumentul SPD Flash

Cum să flashezi telefonul Spreadtrum folosind instrumentul SPD Flash

Caracteristicile SPD Flash Tool:

Deși lista face un drum lung aici, am menționat câteva dintre caracteristicile evidențiate ale SPD Flash Tool:

1. Interfață ușor de utilizat

Veți obține o interfață extrem de ușor de utilizat și simplă pe SPD Flash Tool. Este o sarcină ușoară să încărcați firmware-ul în instrument și sunteți gata să blocați firmware-ul de pe dispozitiv.

2. Flash P5C ROM și firmware

Chiar dacă există doar un număr limitat de dispozitive pe tot globul care utilizează firmware-ul P5C, SPD Flash Tool vă permite să blocați firmware-ul P5C pe dispozitivul dvs.

3. Flash PAC ROM și firmware

Instrumentul SPD Flash vă permite să blocați firmware-ul PAC pe smartphone-ul dvs. Android, precum și pe telefoanele funcționale. Acum, nu este atât de cool despre acest instrument? Tot ce trebuie să faceți pentru a clipi firmware-ul PAC este să adăugați firmware-ul în SPD Flash Tool și să faceți clic pe butonul Start pentru a descărca și a iniția procedura de intermitent.

4. Recuperare Flash

În scopul de a afișa orice recuperare personalizată sau recuperare stoc, puteți utiliza instrumentul Flash SPD. Dar rețineți că aveți fișierul de recuperare personalizată adecvat pentru dispozitivul dvs. Android. adică ar trebui să fie în formatul .img.

5. Formatare și resetare hard

Instrumentul SPD Flash vă permite să formatați și să vă resetați smartphone-ul Android compatibil cu spreadtrum.

6. Test de memorie

Puteți verifica memoria RAM și memoria internă a smartphone-ului dvs. Android cu ajutorul instrumentului SPD Flash Tool.

7. Alte opțiuni

Există o serie de alte opțiuni pe care le puteți încerca pe SPD Flash Tool, cum ar fi adăugarea mai multor limbi și configurarea ecranului LCD, etc. Cu toate acestea, aceste alte opțiuni vor funcționa numai atunci când setați un fișier special NV și imagine de utilizator.

Alternativă la SPD Flash Tool:

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la instrumentul de actualizare SPD, permiteți-mi să vă spun că instrumentul de cercetare SPD este cea mai bună opțiune. Atât instrumentul de actualizare SPD, cât și instrumentul de cercetare SPD sunt dezvoltate oficial de Spreadtrum și vin cu aceeași interfață de utilizator și caracteristici.

Încheierea:

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați SPD Flash Tool și să îl instalați pe dispozitive Android. De asemenea, v-am împărtășit toate caracteristicile evidențiate, o alternativă pe care o puteți folosi pentru instrument.

Instrumentul Flash SPD este unul dintre cele mai bune instrumente pentru a bloca firmware-ul Stock. De asemenea, vă permite să adăugați mai multe limbi și să configurați și opțiunile LCD. De asemenea, puteți bloca firmware-ul PAC și P5C.

Dacă ne lipsește ceva, spuneți-ne în comentariul de mai jos. De asemenea, dacă vă confruntați cu o problemă în timp ce instalarea lasă un comentariu în secțiunea de comentarii. avem o echipă care vă va ajuta. Sper că ai găsit util ghidul nostru. Vă mulțumim că ați citit articolul nostru. Continuați să vizitați Routech.ro.

Conectați-vă cu noi pe Facebook, Twitter și Instagram pentru Tech Update. și Asigurați-vă că vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu Tech World. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la procesul de tutorial, nu ezitați să lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.