Descărcați cele mai bune 7 emulatoare pentru PUBG

⏱️ 6 min read

Cele mai bune 7 emulatoare Android cele mai rapide pentru PUBG: – PUBG, cel mai popular joc din toată lumea este o platformă pentru un milion de jocuri ciudate. Nu mai este un lucru care trebuie introdus în mod specific, ce impact a avut PUBG asupra acestor milioane. Spre deosebire de alte jocuri similare, PUBG are grafică și caracteristici de mare calitate chiar și în versiunea sa mobilă. Cu toate acestea, ce puteți încadra într-un ecran atât de mic?

Cei care joacă PUBG pe mobil pot avea legătură cu acest lucru – datorită dimensiunii reduse a ecranului, acțiunile noastre pot provoca unele complicații necunoscute. Apăsați pe o opțiune ca aceea de a regla poziția jucătorului, dar datorită dimensiunii mai mici a ecranului, ajungeți să trageți o armă.

O altă întârziere de a juca PUBG pe un telefon mobil este scurgerea nesfârșită cu o singură baterie. Dacă jucați jocul pe dispozitivul dvs., există șanse uriașe de a ajunge la o baterie descărcată. Acest lucru poate fi cu adevărat enervant. Dar când treceți la computer, pur și simplu nu există astfel de probleme de care să vă faceți griji. Tot ce trebuie să faceți este să instalați și Emulator și sunteți bine să mergeți. Cu un ecran mai mare, veți obține o experiență de joc mai precisă.

Disclaimerwww.androidjungles.com nu este responsabil pentru nicio problemă cauzată de utilizarea emulatoarelor. Deoarece nu toate emulatoarele sunt compatibile cu toate aplicațiile și jocurile, limitările emulatoarelor pot cauza un fel de probleme tehnice. Utilizarea acestor emulatoare este alegerea dvs. personală și nu subliniem utilizarea emulatoarelor.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cele mai bune 7 emulatoare Android cele mai rapide pentru PUBG

1. NoxPlayer6

Când vine vorba de jocurile mobile pe PC, NoxPlayer6 este emulatorul care îți vine în minte. Într-adevăr, se dovedește a fi unul dintre cele mai bune emulatoare PUBG pentru PC. Și cea mai bună parte? Este absolut gratuit pentru utilizare. Emulatorul NoxPlayer6 are un software care vă permite să încărcați pe computer aplicații și jocuri pe care le-ați descărcat dintr-o altă sursă decât Google Play Store.

Mecanismul funcționării sale este că funcționează pe software-ul care folosește acea versiune, dezvoltată în principal pentru jocurile de Android. Veți obține o serie de caracteristici pe acest emulator – Opțiuni pentru a face capturi de ecran și înregistrare video. De asemenea, primiți un PC Gamepad, iar emulatorul afișează tastele pentru a funcționa.

2. Bluestacks

Când vorbim despre emulatoare, discuția nu poate fi încheiată fără menționarea Bluestacks. Bluestacks, fiind cel mai de sus emulator pentru Android este o platformă pentru milioane de utilizatori. Dar motivul pentru care am înrolat acest lucru pe a doua poziție, deoarece există cazuri de reclamații privind serviciul și calitatea acestui emulator.

Cu toate acestea, ne puteți face din Bluestacks pentru a rula PUBG pe PC fără probleme. Puteți utiliza Bluestacks gratuit și, dacă căutați funcții suplimentare, vine și o versiune cu plată a Bluestacks. Similar oricărei alte versiuni cu plată și gratuite, veți obține o interfață fără anunțuri în versiunea cu plată a Bluestacks.

3. Tencent Gaming Buddy

Tencent Gaming Buddy este un emulator conceput special pentru jocul PUBG Mobile. Acest emulator a apărut datorită numărului tot mai mare de reclamații referitoare la controlul problemelor legate de ecranul tactil pe ecranele mai mici ale telefoanelor mobile.

Pe acest emulator, puteți juca PUBG cu un joc mult mai bun și comenzi mapate pe mouse și tastatură. Există aspecte din care puteți alege, conform dorinței dvs. Acest lucru îl face mai convenabil pentru utilizatori.

4. Andy

Acest emulator este cam ieșit din cutie. Caracteristicile sale sunt un motiv care îl face atât de unic. Puteți rula aproape fiecare aplicație Android pe PC și Mac prin intermediul acestui emulator. Vă permite să descărcați direct aplicația de pe orice browser desktop pe Andy. Conectează PC-ul sau Mac-ul cu aplicațiile Android pentru a lansa, a primi notificări și scopuri de stocare.

Puteți utiliza telefonul mobil ca joystick și apoi vă puteți bucura de întreaga experiență de joc pe un ecran mai mare. Acest emulator se sincronizează automat pe toate dispozitivele conectate la acesta. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transferul de jocuri.

5. Remixează OS Player

Acest emulator este, de asemenea, conceput special pentru jocuri. Puteți mapa butoanele tastaturii și astfel puteți controla jocul la nivelul dvs. de confort. Rețineți că acest emulator necesită activarea tehnologiei de virtualizare în BIOS și nu acceptă chipset-ul AMD.

Acest emulator Android rulează și pe Android Marshmallow. Această aplicație vine cu o interfață ușor de utilizat și o serie de opțiuni de modificare. Permiteți-mi să vă aduc la cunoștință acest lucru, acest emulator Android este singurul emulator care vă permite să jucați mai multe jocuri în același timp.

6. Apowersoft Android Recorder

Acest software care proiectează ecranul telefonului mobil pe computer poate fi utilizat dacă doriți să aveți experiența PC pentru PUBG. Acest software vă oferă un joc în timp real. Astfel, spre deosebire de emulatoare, aici puteți rula jocul cu mai multă acuratețe.

Puteți face capturi de ecran și puteți înregistra și proiecția. Aceasta înseamnă că vă puteți înregistra și jocul. Pentru jocuri precum PUBG, acest emulator cum este o alegere bună de făcut.

7. Memu

Un emulator care a devenit destul de popular în scurt timp, da este Memu. Cu numeroase caracteristici de care să fii uimit, experiența de joc prin intermediul acestui emulator de pe PC este un avantaj! Puteți instala fișiere APK din Google Play Store sau puteți copia jocurile și aplicațiile APK pe Memu.

Cea mai bună parte este că puteți avea acces la caracteristicile de mapare a tastaturii care ar putea fi modificate în funcție de nevoile de joc PUBG. Toate graficele pot fi îmbunătățite mai mult prin activarea virtualizării pentru PC.

Citiți mai multe: Cel mai bun 14 LightWeight Emulator pentru PC

Rotunjind:

Și închei articolul despre Cel mai rapid emulator Android pentru PUBG presupunând acum că toți ați obținut ceea ce vă așteptați prin acest articol. Dacă nu, nu ezitați să ne informați despre sugestiile și întrebările dvs. de mai jos, în caseta de comentarii.

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x