Descărcați cele mai bune teme Samsung gratuite pentru 2019 pentru Android 9 Pie sau 8.0 Oreo

⏱️ 5 min read

Fără îndoială, smartphone-urile Samsung sunt de ce atât de populare datorită caracteristicilor sale hardware și TouchWiz Home. Cu Nougat Update, ROM-ul dispozitivelor Samsung a fost redenumit ca Samsung Experiences (SE). Pentru TouchWiz Home, Samsung oferă programului său Software Development Toolkit dezvoltatorilor pentru a crea teme, pictograme, aplicații și așa mai departe. Drept urmare, există a unsprezecea temă disponibilă pentru dispozitivele Samsung.

Samsung a lansat firmware-ul oficial One User Interface pentru dispozitivele sale – Galaxy S8, S8 Plus, Note 8, Galaxy S9, S9 Plus, Note 9, care sunt dispozitive bazate pe Android Pie 9.0. Firmware-ul One UI SE 9.0 vine cu un motor tematic și are și modul de noapte. Astfel, prin SDK, au fost create un număr mare de teme în conformitate cu One UI pentru dispozitivele Samsung Galaxy. Iată câteva dintre cele mai bune teme Samsung gratuite pentru 2019 pentru Android 9 pie sau 8.0 oreo pe care ați dori să le vedeți-

Tema Samsung Oreo și Oreo Dark

Primul de pe lista noastră cu cele mai bune teme Samsung gratuite pentru 2019 pentru Android 9 pie sau 8.0 oreo este Oreo și Oreo Dark sau Oreo_Black. Acestea sunt teme foarte populare dezvoltate de cel mai popular MINU Themer.

Această temă simplă nu conține icoane sau ecusoane colorate, dar are un ton simplu de culoare gri. Insignele și icoanele monocromatice fac ca această temă să fie mai puțin strălucitoare și scoasă din cutie.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Dar dacă sunteți o persoană care are culori, atunci există o alternativă la tema Oreo și Oreo Dark – tema Android Oreo de Filipe Leite. Dacă nu sunteți atât de monocromatic sau de AOSP Oreo UX, atunci nu vă faceți griji, deoarece există mai multe opțiuni ca mai jos-

Lămâie

Una dintre cele mai frumoase teme decente este Lemon. Această temă este de la Aire Design – dezvoltator pentru teme precum Lonely, Sea Cliff Bridge, Dreamy și altele. După cum se poate ghici după nume, culoarea acestei teme este oarecum lămâie și are de fapt un ton dublu.

Tema este disponibilă în Magazinul de teme Samsung și are o dimensiune de 2,2 MB. Dacă sunteți în căutarea unei teme decente și proaspete, atunci Lemon este ceea ce ar trebui să mergeți.

Albul

O altă temă grozavă dezvoltată de renumitul MINU este Albul. Dacă sunteți în căutarea unei teme mai simple, dar clasice, cu alb perlat ca ton principal și nuanță neagră, atunci Albul este tema pe care trebuie să o obțineți.

Puteți încerca și alte teme de la MINU precum Dark Mint. Puteți încerca această temă. Proiectele de icoane aici sunt deosebite.

Dacă vi se pare plictisitoare această temă albă cu accent negru, puteți încerca alternativa ei – Tema pisicii albe de FUNI. În loc de negru, această temă constă dintr-un pic de culoare roz în insignele și icoanele.

Black Onix

Un altul de pe lista noastră este Black Onix, care este destul de inspirat din filmul – Tron. O interfață neagră completă cu chenare și ecusoane ușoare, pictograme, setări, aplicație de mesagerie, contacte. etc.

Tema Samsung Pixelize sau PixelizeD

Tema Pixelize nu este similară cu Oreo și Oreo Dark pe care le-am menționat mai devreme. Așa cum ați fi putut ghici după nume, această temă oferă utilizatorilor cea mai recentă interfață Google Pixel.

Dacă sunteți ademenit de cea mai recentă interfață de utilizare a Google, atunci aceasta este tema pe care trebuie să o aveți. Diferența dintre cele două Pixelize este albă, în timp ce PixelizeD este întunecată, D aici înseamnă Dark.

Folosind pictogramele, lansatoarele, ecusoanele acestei teme, puteți avea pentru voi o experiență absolută precum Pixel pe dispozitivul dvs. Ambele teme au fost dezvoltate de themer-Cameron Bunch.

Tema de contrast înalt II

Dacă vă interesează culoarea și interfața neagră, trebuie să încercați această temă întunecată. După nume, sunt sigur că s-ar putea să fi avut ideea pentru această temă. Interfața completă vine în culoare neagră, iar icoanele, insignele, textul sunt în contrast.

Cu toate acestea, nu există un contrast atât de mare în cele două culori, precum spune numele. Culorile oricum arată drăguț. O puteți vedea prin captura de ecran de mai jos. Dacă nu ți-a plăcut asta, poți încerca Tema de contrast înalt I.

Descărcați fonturi pentru telefoanele Samsung Galaxy

Alte teme Samsung gratuite gratuite la Galaxy Store

 • EiD- Brown
 • Spațiul V1 de THENEW
 • AmyOS
 • Sandbeach de Maihe
 • Pânză de „Pabodi Upekshala”
 • Dark Mint de MINU
 • Tema pisicii albe de FUNI
 • Spumant de WoOS_Design
 • Singuratic
 • Podul Cliff Sea
 • Tema cu contrast ridicat I.
 • Visător

Încheierea

Asta a fost pentru cele mai bune teme Samsung gratuite pentru 2019 pentru Android 9 Pie sau 8.0 Oreo. Deși puteți folosi și Nova Launcher pentru personalizarea dispozitivului dvs. Android, temele de aici sunt gata făcute și puteți începe cu ușurință cu acestea.

De asemenea, puteți opta pentru utilizarea combinată a temelor Nova Launcher și Samsung. Presupun că articolul ți-a fost util. În caz de nelămuriri sau întrebări, nu ezitați să ne anunțați în căsuța de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Accesați pagina noastră Jungles Android pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util despre postările noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x