Descărcați Cloneit pentru PC Windows 10/8/7 / XP

⏱️ 4 min read

Descărcați CLONEit pentru PC: Doriți să transferați fișiere de pe un dispozitiv pe altul, sau mai precis de pe un PC? Veți primi o serie de opțiuni pe internet, cum ar fi Xender, Shareit, Zapya și multe altele pentru a partaja și a transfera fișiere de pe un dispozitiv pe altul. cu toate acestea, dintre toate, cea mai rapidă și mai ușoară este aplicația CLONEit. Din motive, oamenilor le place să aibă astfel de aplicații pe computerul lor și asta este articolul de astăzi.

În acest articol, astăzi, vă vom împărtăși metoda de descărcare și instalare a aplicației CLONEit pentru PC. Dar înainte de asta, să vedem ce este CLONEit în cazul în care sunteți un începător.

Ce este CLONEit?

CLONEit este una dintre cele mai populare și uimitoare aplicații de transfer de date prin Google Play Store. Această aplicație are milioane de instalări pe Google Play Store și este compatibilă cu toate dispozitivele cu versiuni Android 2.2 și versiuni superioare. Puteți pune mâna pe această aplicație gratuit.

Rata de transfer de date a unei aplicații CLONEit este de 20 MB / Sec, desigur, mult mai rapid, literalmente de 100 de ori mai rapid decât Bluetooth. Cu aplicația CLONEit, puteți transfera istoricul de navigare, imagini, videoclipuri, imagini, mesaje text, aplicații, date ale aplicației, date din calendar și aproape orice alt lucru pe care dispozitivul dvs. le-a stocat.

Această aplicație este compatibilă cu aproape toate dispozitivele Android. Rețineți doar un lucru – în timp ce utilizați aplicația CLONEit, asigurați-vă că ambele dispozitive ar trebui să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi. Sau nu îl veți putea folosi. În acest fel, datele dvs. sunt securizate și nu există șanse să se scurgă.

Deși este o aplicație atât de grozavă, CLONEit este disponibil doar pentru Android. Nu există nicio versiune a CLONEit pentru Windows sau Mac. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji. Deoarece avem soluția pentru dvs. Puteți descărca și utiliza CLONEit pentru computer cu ajutorul ghidului de mai jos. Am găsit o cale spre această problemă.

Notă: va trebui să instalați CLONEit pe ambele dispozitive pe care le utilizați pentru transferul datelor. Numai când atât dispozitivul de la care trimiteți fișiere, cât și dispozitivul care trebuie să primească fișierele au CLONEit, datele vor fi partajate.

Cum se descarcă CLONEit pentru PC:

Deși nu există nicio versiune de CLONEit pentru PC, o puteți descărca și instala pe computer cu ajutorul ghidului de mai jos. Cu ajutorul emulatoarelor Android, cum ar fi BlueStacks, Nox App Player, etc, puteți descărca și instala CLONEit pentru PC.

Pasul 1: Pentru a începe cu instalarea CLONEit pentru PC, mai întâi descărcați Android Emulator- BlueStacks sau Nox App Player oricare vrei.

Pasul 2: Acum găsiți folderul care conține fișierul descărcat. Faceți dublu clic și deschideți-l.

Pasul 3: De îndată ce faceți clic pe folder, fișierul va începe instalarea.

Pasul 4: Deschideți emulatorul care tocmai a fost instalat.

Pasul 5: Când deschideți emulatorul, accesați Magazinul Google Play. Acolo, veți vedea pictograma Magazin Google Play. Faceți clic pe el pentru a deschide.

Pasul 6: În bara de căutare a Magazinului Google Play, tastați aplicația CLONEit.

Pasul 7: Acolo veți găsi pictograma aplicației CLONEit. Faceți clic pe acesta pentru a instala același lucru.

Pasul 8: Doar în câteva secunde, veți vedea că aplicația va fi instalată pe computer.

Și ai terminat aici! Acum ați instalat aplicația CLONEit pentru PC. Puteți să-l utilizați pentru a transfera și partaja fișiere pe și de pe computer sau laptop.

Încheierea:

Totul a fost despre o aplicație CLONEit pentru PC. Sper că voi ați găsit articolul util. Dacă aveți nelămuriri sau sunteți blocați la oricare dintre pași, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro pentru mai multe astfel de articole sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletterul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x