Descărcați driverul MTK USB pentru PC Windows (toate cele mai recente versiuni)

⌛ Reading Time: 4 minutes

Descărcați driverul MTK USB: Dacă nu puteți conecta dispozitivul MTK la computer, un motiv ar putea fi driverul USB. Folosind Driver USB adecvat pentru Aici, în acest articol, am menționat pentru dvs. un ghid complet despre ce sunt Drivere USB MTK și linkuri conexe pentru a descărca aceleași. De asemenea, v-am prezentat câteva dintre caracteristicile majore ale dispozitivului.

Acest lucru nu mai este nou pentru a clarifica faptul că driverele USB adecvate sunt cruciale pentru conectarea corectă a dispozitivului dvs. la computer. Deși veți găsi zeci de milioane de drivere USB pe internet, majoritatea nu provin din sursa oficială a Drivere USB MediaTek.

Și dacă instalați un astfel de driver USB duplicat, puteți ajunge la o problemă de îngheț aleatoriu a computerului. Cu aceasta, dispozitivul dvs. nu va fi, de asemenea, conectat la computer.

Ce este driverul MTK USB?

Driverul MTK USB sunt fișiere special concepute pentru dispozitivele MediaTek care vă ajută să vă conectați dispozitivele MediaTek la computer prin intermediul cablurilor USB. Prin stabilirea unei conexiuni între dispozitivul dvs. și computer, puteți transfera fișiere, date, documente, audio, video etc. de pe dispozitiv pe computer și invers.

În afară de activitățile de partajare, puteți efectua și diverse sarcini complicate, cum ar fi intermiterea firmware-ului Stock, IMEI intermitent etc. Și, de asemenea, această conexiune între dispozitiv și computer este esențială pentru multe activități avansate, cum ar fi Rootarea dispozitivului, recuperarea stocului. etc.

Rețineți că, driverele USB MTK sunt compatibile pentru a funcționa numai cu computerul Windows. Acestea acceptă Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10. Drivere USB MTK vin, de asemenea, ca instalator. O alternativă la MTK USB Driver este MTK Driver Auto Installer. MTK Driver Auto Installer vă permite să instalați MTK USB Driver pe Windows în câteva clicuri. Cu ajutorul acestui program de instalare, nu trebuie să instalați manual driverele pe computer.

Descărcați driverul MTK USB

MTK_USB_ALL_v0.8.0
MTK_USB_ALL_v0.8.2
MTK_USB_ALL_v0.8.4
MTK_USB_ALL_v0.9.0
MTK_USB_ALL_v0.9.2
MTK_USB_ALL_v0.9.7
MTK_USB_ALL_v1.0.1
MTK_USB_ALL_v1.0.4
MTK_USB_ALL_v1.0.8

Cum se instalează MTK Driver pe Windows XP / 10/7

În acest ghid pas cu pas dat mai jos, vi se va arăta cum să instalați driverul MTK în Windows XP, Windows Vista și Windows 7.

Pasul 1. Pentru a începe cu procesul de instalare, descărcați mai întâi driverele USB MTK prezentate mai sus în secțiunea de descărcare.

Pasul 2. Apoi extrage .fișier Zip a șoferului.

Pasul 3. Acum alerga fișier extras ca administrator.

Pasul 4. Ceea ce trebuie să faci în continuare este, dezinstalați PreLoader USB VCOM. Va exista încă un PreLoader USB VCOM în USBdeview în partea de jos. Dezinstalați și asta.

Pasul 5. După aceea, va trebui reporniți computerul.

Pasul 6. Apoi Deschideți dispozitivul USB ca administrator.

Pasul 7. Apoi, va trebui să vă conectați dispozitivul MediaTek scoțând bateria din acesta.

Pasul 8. Windows va căuta acum un driver.

Pasul 9. Dacă Windows-ul instalează automat driverele, atunci nu trebuie să urmați pașii de mai jos. Cu toate acestea, dacă Windows-ul dvs. nu instalează driverele de unul singur, iată ce trebuie să faceți în continuare:

Pasul 10. Driverele se vor instala automat dacă l-ați instalat mai devreme.

Pasul 11. Mergi la Gestionarea dispozitivuluir dacă instalarea automată nu a început încă.

Pasul 12. Aici veți vedea un dosar sub Alte dispozitive numit MT65XX PreLoader.

Pasul 13. Acum faceți clic dreapta pe acea pictogramă și apoi faceți clic pe Actualizați software-ul driverului.

Pasul 14. Apoi va apărea o fereastră pop-up. Pe acea selectare Răsfoiți computerul meu pentru software-ul driverului.

Pasul 15. Acum răsfoiți calea driverului USB MTK către folder și alegeți calea folderului și apăsați butonul următor.

Caracteristici ale driverelor USB MTK

Numărul de caracteristici poate intra în coliziune cu numărul de utilizări ale driverelor USB MTK, deoarece ceea ce poate fi o caracteristică pentru unii poate fi utilizarea utilizării driverelor USB MTK pentru alții. Cu toate acestea, unele dintre funcțiile sau caracteristicile principale ale driverelor USB MTK sunt cele prezentate mai jos:

1. Intermitent IMEI

De multe ori driverele MTK VCOM sau CDC nu au reușit să detecteze dispozitivul în timp ce scriau IMEI cu ajutorul instrumentului de scriere SN. În astfel de momente, MTK USB All Driver vă ajută cu dispozitivul dvs. să fiți detectat de computer.

2. Conexiune la dispozitiv

Puteți să vă conectați dispozitivul Mediatek la computer și să transferați diferite tipuri de fișiere, documente, media, audio, video, date etc. de pe telefon pe computer și invers. Cu toate acestea, va trebui mai întâi activați depanarea USB pe dispozitiv înainte de a stabili o conexiune între acesta și computer.

3. Firmware intermitent

În cazul în care dispozitivul dvs. nu pornește sau nu se confruntă cu o buclă de boot și dacă doriți să blocați firmware-ul stoc pentru a repara bucla de boot, puteți face acest lucru cu ajutorul driverului MTK USB ALL care vă permite să conectați dispozitivul la computer.

Rotunjind:

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați MTK USB Drivers 2020. De asemenea, v-am împărtășit toate caracteristicile evidențiate și utilizările MTK USB Drivers.

Fiind unul dintre cei mai buni Drivere USB pentru a bloca firmware-ul stocului, Drivere USB MTK vă permit să IMEI Flashing, vă ajută la conectarea dispozitivului MediaTek la computerul Windows și, de asemenea, joacă roluri cruciale în înrădăcinarea dispozitivului Android în câțiva pași simpli. Și cu toate acestea, puteți scrie și IMEI.

Dacă ne-a lipsit ceva, ne puteți spune în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, dacă întâmpinați probleme în timpul instalării, nu ezitați să lăsați un comentariu în partea de jos a casetei de comentarii. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Sper că ai găsit ghidul nostru în valoare de timp. Vă mulțumim că ați citit articolul nostru. Continuați să vizitați pagina noastră Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie.

Conectați-vă cu noi pe Facebook, Twitter și Instagram pentru actualizări Tech World. Asigurați-vă că vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu afacerile tehnologice. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la articolul despre Drivere USB MTK, nu ezitați să lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

Androiding fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.