Descărcați driverul serial Android CDC | Iulie 2021

⌛ Reading Time: 4 minutes

Descărcați CDC Serial Driver pentru Android: În acest articol, v-am furnizat linkurile pentru a descărca CDC Serial Driver MTK și, de asemenea, procesul de instalare pentru același lucru. Puteți descărca driverul serial CDC descărcând și instalând linkurile date mai jos. Pentru mai multe informații despre CDC Serial Driver pentru Android, continuați să citiți mai departe.

Ce este driverul serial CDC?

CDC Serial Driver este, de asemenea, cunoscut sub numele de CDC Serial Driver MTK (CDC Serial Driver Mt65xx) este un dispozitiv Ports. Driverul CDC Serial este creat și distribuit de MediaTek Inc.

De asemenea, rețineți că Android CDC Serial Driver este pus să funcționeze numai pe chipset-urile Mediatek. Va trebui să instalați driverul CDC pentru a bloca firmware-ul stocului utilizând SP Flash Tool. Este posibil ca driverul CDC să nu funcționeze cu SN Write Tool pentru a bloca IMEI pe dispozitivele MediaTek.

Descărcați driverul serial CDC

Nume fișier android cdc driver.zip
Mărime fișier 17KB
Titlul fișierului Driver CDC pentru Android
Tip fișier application / x-zip-comprimat
Extensie fișier exe
Suport pentru sistemul de operare Windows

DESCĂRCARE Driver CDC SERIAL Android

Instalați driverul serial Android CDC

Mai jos este prezentat un ghid pas cu pas despre cum se instalează Android CDC Driver pe computerul Windows.

Pasul 1. Pentru a începe cu procesul de instalare a driverului serial CDC, descărcați și extrageți Android CDC Serial Driver pe computerul dvs. Windows.

Pasul 2. Apoi, deschideți Device Manager pe computerul dvs. apăsând Câștigă + R a lansa Executa comanda> în Run Command Window Tip- devmgmt.msc și apăsați tasta Bine buton.

Pasul 3. Odată ce managerul de dispozitive este lansat, faceți clic pe Numele calculatorului.

Pasul 4. Acum faceți clic pe Meniul de acțiune și selectați Adăugați hardware vechi.

Pasul 5. În Adăugați expertul hardware, faceți clic pe Butonul Următor.

Pasul 6. Apoi selectând Instalați hardware-ul pe care îl selectez manual dintr-o listă (avansat) faceți clic pe butonul Următor.

Pasul 7. Acum sub tipuri de hardware obișnuite> selectați pentru a afișa toate dispozitivele și faceți clic pe Următorul buton.

Pasul 8. Apoi, faceți clic pe Aveți butonul Disk> găsiți driverul Android CDC (Android_Gadget_CDC_driver.inf) pe computer.

Pasul 9. Acum că șoferul dvs. este listat în zona goală, faceți clic pe Următorul a continua.

Pasul 10. Din nou faceți clic pe Butonul Următor.

Pasul 11. Acum veți putea vedea caseta de dialog Windows Security. Sub care va trebui să selectați Instalați acest software driver oricum.

Pasul 12. Managerul de dispozitiv va instala acum Driverul serial Android CDC pe PC-ul dvs. Windows și acest proces nu va dura mai mult de 2-3 minute.

Pasul 13. Apoi, faceți clic pe finisaj buton pentru închiderea Expertului Adăugare hardware.

Acum veți vedea driverul serial Android CDC instalat pe computerul dvs. Windows listat în Manager dispozitive.

De asemenea Citiți: Descărcați și instalați driverul Spreadtrum [Best Guide]

Întrebări frecvente:

1. Este sigur CDC Serial Driver pentru telefoanele noastre mobile?

Da. Dacă sunteți descărcat dintr-o sursă originală, de încredere, la fel ca una în care citiți acest lucru, driverul serial CDC este absolut sigur pentru dispozitivul dvs. Tinde să fie sigur atât pentru computer, cât și pentru laptop.

2. La ce se folosește CDC Serial Driver?

Driverul CDC Serial este utilizat în mod special pentru a conecta computerul sau laptopul la dispozitivul dvs. Android. Acestea sunt, de asemenea, utile în activități precum firmware-ul intermitent, intermitent IMEI, acces root etc.

3. Cât de des sunt CDC Serial Driver pentru actualizări de telefon mobil?

Driverul serial CDC se actualizează, în general, în momentul soluționării problemelor de performanță și remedierii erorilor.

4. Driverul CDC Serial necesită conectivitate la internet sau WiFi pentru a fi utilizat?

Nu. În scopul utilizării driverului serial CDC, nu este nevoie să aveți o conexiune la internet sau WiFi. Procesele pe care trebuie să le faceți cu USB Driver nu necesită nimic ca atare.

5. Driverul serial CDC pentru telefoane mobile funcționează și cu dispozitive mobile și desktop?

Driverul USB pentru telefoane mobile este conceput special pentru a funcționa și pentru a fi instalat pe computerul Windows. Dar dacă doriți să utilizați programul, un dispozitiv Android este esențial.

6. Cum se instalează CDC Serial Driver pentru telefoane mobile?

Driverul CDC Serial pentru Android poate fi instalat descărcând mai întâi fișierul de configurare .exe pentru programul respectiv. Mai târziu, poate fi deschis astfel încât să urmeze pașii de configurare în care utilizatorii pot selecta o destinație de stocare pe hard disk-ul lor pentru fișier.

7. Cu ce ​​este compatibil driverul serial CDC?

După cum spune numele, driverul serial CDC este compatibil pentru a funcționa cu smartphone-urile Android. Puteți testa cu ușurință aplicațiile care rulează sistemul de operare Android.

8. Pe ce sisteme de operare sunt disponibile CDC Serial Driver pentru telefoanele mobile?

Driverul CDC Serial este, așa cum sugerează și numele, conceput pentru telefoanele mobile Android și funcționează pe alte platforme pentru a conecta dispozitivele Android – Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Vista.

9. Sunt CDC Serial Driver pentru smartphone-uri gratuite?

Da. Driverul serial pentru CDC este absolut gratuit pentru descărcare, instalare și utilizare. Nu ați solicitat niciun fel de numerar sau depozit sau avans. Nu trebuie să plătiți niciun fel de bani pentru deblocarea oricărei caracteristici sau reclame din program.

Trebuie să faceți checkout: Descărcați ultimul driver USB AudioBox (Ghid uimitor)

Încheierea

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați Driver serial CDC și câteva dintre conceptele sale conexe.

Driverul CDC Serial vă ajută să stabiliți o conexiune cu dispozitivul Android și computerul sau laptopul. În acest fel puteți partaja și transfera fișiere, documente, audio, media, video etc. prin computer sau laptop pe un dispozitiv Android și invers. De asemenea, trebuie să efectuați diferite modificări la nivel de dezvoltator pe dispozitivul dvs. Android, cu pasul inițial de conectare la computer, cum ar fi Rooting, Flashing firmware Stock etc.

Conectați-vă cu noi pe Facebook, Twitter și Instagram pentru actualizări Tech World. Asigurați-vă că vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu afacerile tehnologice. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la ghidul de instalare a driverului Android CDC, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.