Descărcați firmware-ul Samsung Stock utilizând instrumentul SamFirm de pe serverul Samsung

⌛ Reading Time: 3 minutes

Descărcați firmware-ul Samsung Stock utilizând instrumentul SamFirm de pe Samsung Server: – Dacă ați ajuns la un dispozitiv cu cărămizi în timp ce îl înrădăcinați sau dacă doriți să reveniți la un dispozitiv înrădăcinat sau la un dispozitiv cu ROM personalizat instalat, puteți face acest lucru descărcând flash-ul de stoc flash și apoi restaurați-l. Acest lucru poate fi, de asemenea, util în remedierea erorilor care ies din senin sau a unor probleme precum buclele de pornire. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă actualiza forțat dispozitivul Samsung Galaxy, atunci descărcarea unui firmware stoc este cea mai bună opțiune la îndemână.

Pe site-ul nostru, am făcut deja un articol despre cum puteți descărca firmware-ul Samsung Stock pe dispozitivul dvs. Samsung utilizând instrumentul Odin, dar această metodă are și propriile sale restanțe. De acum puteți descărca firmware-ul Samsung Stock folosind instrumentul SamFirm direct de pe serverul Samsung, timpul și eforturile necesare pentru a căuta mai întâi instrumentul Odin vor fi salvate.

În astfel de momente, o sursă fiabilă și ușor disponibilă ar putea fi de ajutor. În acest caz, instrumentul SamFirm de la Samsung Server servește la fel. Dacă doriți să aflați mai multe despre instrumentul SamFirm și cum puteți descărca Samsung Stock Firmware prin serverul Samsung, adică Instrumentul SamFirm atunci v-aș recomanda să citiți articolul-

Citiți celelalte articole ale noastre: – Descărcați și înrădăcinați cu cele mai recente SuperSU Zip și SuperSU Apk

Ce este instrumentul SamFirm?

Așa cum sugerează și numele, instrumentul SamFirm este un instrument dezvoltat de serverele Samsung pentru a permite utilizatorilor Samsung să descarce cel mai recent firmware stoc pentru dispozitivele Samsung Galaxy. Pentru a descărca firmware-ul stocului prin instrumentul SamFirm, tot ce trebuie să faceți este să completați acreditările necesare și să verificați fișierul disponibil pentru dispozitivul dvs.

Acest instrument vine gratuit și, de asemenea, vă permite să efectuați modificări pe dispozitivul dvs. după ce îl înrădăcinați prin fișierul flash firmware stoc. Acesta este instrumentul cel mai fiabil pentru a reveni la modificările făcute prin înrădăcinare și / sau orice ROM personalizată. Chiar dacă instrumentul SamFirm a fost înlocuit cu Updato.com, funcționează în continuare excelent în anul 2019.

Descărcați instrumentul SamFirm

Condiție prealabilă pentru a descărca instrumentul SamFirm

Mai jos sunt prezentate câteva cerințe pe care PC-ul dvs. trebuie să le îndeplinească pentru a le îndeplini Descărcați instrumentul SamFirm.

Cum se descarcă Samsung Stock Firmware utilizând instrumentul SamFirm?

Pasul 1:- Din linkurile date mai sus, descărcați fișierul ultima versiune de Instrumentul SamFirm pe computer.

Pasul 2:- Următorul, extrageți și apoi deschideți „SamFirm_v0.3.6.zip” sau orice versiune a fișierului SamFirm pe care ați descărcat-o în pasul anterior.

Pasul 3:- Va trebui acum faceți dublu clic pe „SamFirm.exe”.

Pasul 4: – Clic pe Câmp de intrare lângă „Model” și introduceți număr de model Samsung Galaxy dvs. Dacă nu cunoașteți numărul modelului dispozitivului dvs., îl puteți căuta prin Setări> Despre telefon. Vine cu Prefixul SM.

Pasul 5: – Apoi, introduceți fișierul Cod specific țării sau CSC al dispozitivului dvs. făcând clic pe câmpul de introducere de lângă Regiune. În cazul în care nu sunteți conștient de CSC-ul telefonului dvs., îl puteți descărca INFORMAȚII TELEFONICE Aplicația Samsung din Magazinul Google Play și apoi știți prin el.

Pasul 6: – Asigurați-vă că ați introdus informațiile corecte pe telefonul dvs. Samsung Galaxy și apoi verificați opțiunea Auto în SamFirm. După confirmarea informațiilor completate, faceți clic pe ‘Verifica actualizarea’ buton.

Pasul 7: – În Descarca secțiune, verificați- „Decriptează automat” și „Verificați CRC32”.

Pasul 8: – În cele din urmă, faceți clic pe Descarca opțiune pentru a începe descărcarea Samsung Stock Firmware utilizând SamFirm. Când faceți acest lucru, vi se va solicita locația în care doriți să salvați fișierul pe PC. Alegeți după comoditate și apoi faceți clic pe salva opțiune.

Fișierul dvs. va fi descărcat în cel mai scurt timp și veți vedea firmware-ul Samsung Stock descărcat folosind instrumentul SamFirm din locația în care l-ați pus.

Puteți urma ghidul nostru Cum se instalează firmware-ul stocului utilizând instrumentul Odin Flash

Verdict final: –

Deși vin și alte opțiuni precum Samsung-updates.com sau SamMobile.com, aceste site-uri vă oferă descărcări care consumă peste 1-2 GB de date și stocare cu viteze mici de descărcare. Prin urmare, alegerea serverului Samsung oficial va fi întotdeauna utilă. Din nou, instrumentul Odin este o altă opțiune excelentă, dar necesită prea multă muncă înainte de a descărca fișierul.

Această metodă se dovedește a fi cea mai fiabilă și mai convenabilă pentru a descărca instrumentul Samsung Stock Firmware. A fost dezvoltat de Membru XDA zxz000 (Consultați firul oficial XDA).

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.