Descărcați fișiere Torrent cu IDM (Torrent în IDM)

⏱️ 5 min read

Descărcați fișiere Torrent cu IDM

Dacă sunteți un tehnician sau un utilizator Android, este posibil să cunoașteți o serie de moduri prin care puteți descărca fișiere Torrent. Cu toate acestea, la fel de multe opțiuni, veți putea descărca anumite lucruri, cu atâtea confuzii rămâneți.

Nu toate metodele de descărcare a fișierelor Torrent vă conduc de fapt la același lucru. Mulți dintre ei ajung să transfere viruși sau programe malware în dispozitivul dvs. Și, prin urmare, a avea o referință ca mai jos se dovedește a fi util.

Un alt obstacol major în descărcarea fișierelor torrent este problema legată de viteza redusă. Cu toate acestea, atunci când luați în considerare IDM, este ceva de care nu trebuie să vă faceți griji. Deoarece veți obține o viteză de descărcare foarte mare atunci când descărcați torrente prin IDM.

Prin urmare, IDM se dovedește a fi una dintre cele mai preferate modalități prin care puteți descărca fișiere torrent. Și exact asta va acoperi articolul nostru de astăzi – Descărcați fișierul Torrent cu IDM. Dar, înainte de asta, să vedem ce înseamnă fișierele Torrent și ISM, în cazul în care avem câțiva începători aici!

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Ce sunt fișierele Torrent?

Fișierele Torrent sunt un tip special de tip de fișier în care veți obține un număr de fișiere și foldere, de dimensiuni mai mici în comparație cu munca lor. Puteți descărca filme, videoclipuri, aplicații, jocuri și multe altele prin intermediul acestor fișiere torrent.

Ce este IDM?

IDM este abrevierea pentru Internet Download Manager. Prin IDM, puteți pune mâna pe torrente fără să vă faceți griji cu privire la limitele de viteză.

Cum se descarcă fișiere Torrent cu IDM

Deși există o serie de alte modalități prin care puteți descărca fișiere Torrent. Unele dintre acestea includ: – Furk.me, Torrent2exe, FileStream.me, PutDrive, BoxOpus, Torrent Handler etc. Dar în acest articol, ne vom concentra asupra celor mai convenabile și mai importante metode de descărcare a fișierelor torrent. Începem-

METODA 1: Descărcați fișiere Torrent cu IDM prin ZbigZ

ZbigZ este un site web prin care puteți descărca fișiere Torrent. Puteți descărca fișiere torrent prin acest site web utilizând oricare dintre tipurile de cont – fie gratuit, fie plătit. Veți obține stocare în cloud pentru contul plătit. Pentru prețul de 142 INR, veți obține o cantitate bună de servicii, deoarece puteți descărca numeroase fișiere torrent.

Pasul 1: copiați linkul de orice fișier torrent pe care doriți să o descărcați.

Pasul 2: Mergi la ZbigZ site-ul web. Creați-vă contul – gratuit sau plătit, la alegere.

Pasul 3: Completați acreditările și veți vedea un ecran de pornire și un cutie alba dincolo.

Pasul 4: lipiți linkul din fișierul torrent pe care l-ați copiat mai devreme în primul pas din caseta albă. Și apoi apăsați pe Merge buton.

Pasul 5: Așteptați până când procesul se termină. Apoi faceți clic pe Buton de descărcare care este afișat în culoare albastră.

Și ați descărcat fișierul torrent cu ajutorul IDM prin ZbigZ.

METODA 2: Descărcați fișiere Torrent cu IDM prin ByteBx

ByteBx este un site web prin care puteți descărca fișiere Torrent. Veți putea încărca un fișier torrent care va fi descărcat pe servere cu viteze mai mari. Când descărcarea este finalizată pe serverul lor, cu ajutorul managerului de descărcări, o veți putea descărca.

Pasul 1: VizitaByteBx și Inscrie-te pentru un cont. Introduceți toate detaliile necesare care vor fi solicitate.

Pasul 2: confirmați ID-ul de e-mail și Cont și apoi Autentificare în contul dvs. ByteBx.

Pasul 3: Veți vedea o Ecranul de start și 3 opțiuni-

  • Încărcați Torrent
  • Încărcați adresa URL
  • Incarca fisier.

Pasul 4: Alege- Încărcați Torrent. Apoi selectați opțiunea pentru Alege fișierul. Apoi localiza fişier doresti a descărca.

Pasul 5: În curând vei da peste o Descărcați Blue Colored Opțiune. Faceți clic pe acesta și apoi va începe descărcarea.

Și ați terminat cu toții aici. Fișierul Torrent va fi descărcat în cel mai scurt timp.

Deși puteți descărca fără a plăti nimic printr-un cont gratuit care are o limită de stocare de 2,5 GB. În cazul în care doriți să descărcați fișiere cu o dimensiune mai mare decât aceasta, va trebui să aveți un cont plătit.

Încheierea

Rețineți că metodele discutate mai sus sunt cele pe care le-am găsit cele mai utile și convenabile din punctul de vedere al unui utilizator mediu de Android. Cu toate acestea, există multe alte modalități prin care puteți descărca Torrent în IDM. Unele dintre acestea includ: – Furk.me, Torrent2exe, FileStream.me, PutDrive, BoxOpus, Torrent Handler etc.

Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În caz de nelămuriri sau întrebări, ne puteți informa în căsuța de comentarii de mai jos. Pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie, continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro. Sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x