Descărcați Framaroot Apk pentru dispozitive Android

⌛ Reading Time: 7 minutes

Descărcați Framaroot APK 2021: Framaroot Apk este o aplicație incredibilă, care îi ajută pe utilizatori să își rădăcină dispozitivele cu un singur clic și fără bani pe care trebuie să le plătim. Dacă căutați o modalitate ușoară și mai rapidă de a vă înrădăcina telefonul sau în caz de urgență imediată pentru înrădăcinarea dispozitivului, sunteți în locul potrivit, deoarece Framaroot Apk se dovedește a fi unul dintre cele mai rapide și mai ușoare moduri de a înrădăcina dispozitivul.

În acest articol, vă vom ajuta să știți exact ce este Framaroot Apk și, de asemenea, să descărcați și să instalați și să utilizați APK-ul Framaroot. De asemenea, am menționat câteva dintre caracteristicile cheie ale acestui instrument și modul în care puteți executa scripturi cu Farmaroot și procedura de unroot. Continuați să citiți articolul pentru mai multe.

Ce este Framaroot APK?

Framaroot APK este o mică aplicație care îi ajută pe utilizatorii săi să își înrădăcineze dispozitivele Android cu un singur clic. Cu acest instrument pentru computer, puteți să vă rădăcinați dispozitivul Android printr-un singur clic. Vă ajută să economisiți eforturi suplimentare și să asigurați un proces de înrădăcinare sigur, fără să vă preocupe de niciun risc.

Practic, Framaroot are un număr de Exploit-uri Android de dragul proceselor de înrădăcinare și dezrădăcinare pentru smartphone-uri și tablete. Explorează fiecare dispozitiv după modelul său, sistemul de operare, Chipset și rulează un set de comenzi care ar transforma exploatarea într-o oportunitate de rootare. Acest lucru permite aplicației să rooteze sau să dezrooteze dispozitivul Android cu un singur clic.

Acest Framaroot este compatibil cu un număr de producători populari precum Huawei, Samsung, Oppo, YU, ZTE, LG, HTC și așa mai departe. Cu toate acestea, majoritatea programelor antivirus contează APK-ul Framaroot ca un fel de chestii malware. Prin urmare, va trebui să dezactivați orice tip de software antivirus pe care l-ați instalat pe dispozitiv. Puteți considera acest lucru ca o condiție prealabilă pentru procesul de descărcare a aplicației.

Descărcați Framaroot APK 2021

Nume aplicație Fructaroot
Licență Freeware
Mărime fișier 1,25 MB
Tip fișier APK
Compatibil cu Versiunea Android 4.0+
Versiune 1.9.3
Suport lingvistic Engleză

Descărcați Framaroot Apk

Notă: Dacă aplicația Framaroot APK nu funcționează bine pe dispozitivul dvs., puteți alege alternative precum: KingRoot, Root genius pentru mobil, SRS Root, Towelroot, iRoot, Rădăcină 360, etc.

Cum se descarcă și se instalează Framaroot APK?

Procesul de descărcare și instalare a aplicației Framaroot APK este mult mai ușor decât pare și necesită doar câteva clicuri. Cu toate acestea, rețineți că Framaroot APK nu este disponibil pe Google Play Store pentru descărcare și, prin urmare, va trebui să-l descărcați de pe site-ul oficial al Framaroot, dar și pentru PC-ul Windows. Deoarece nu există încă o versiune a aplicației disponibilă pentru dispozitivele Android.

Prin urmare, va trebui să descărcați cea mai recentă versiune de pe un site web de încredere, precum al nostru, și apoi să descărcați aplicația PC pentru Framaroot și să o instalați pe computerul dvs. Windows. Deoarece acesta este un program bazat pe PC pentru înrădăcinarea dispozitivului Android, va trebui să vă conectați dispozitivul Android printr-un cablu USB la computer.

De asemenea, rețineți că aveți o copie de rezervă a tuturor datelor dvs. personale înainte de a începe acest proces. Deoarece este posibil să-l pierziți în timp ce înrădăcinarea dispozitivului dvs. se desfășoară.

Pasul 1. Pentru început, descărcați, deoarece aplicația nu este disponibilă în Google Play Store, va trebui să faceți acest lucru Descarca de la linkul dat mai sus.

Pasul 2. După ce descărcați fișierul apk, instalați aplicația făcând clic pe ea. Dacă întâlniți un mesaj precum Instalare blocată sau Eroare la instalare, atunci va trebui să lucrați la setările Android ale dispozitivului dvs. Nu mult, activați opțiunea surse necunoscute.

Pentru care, mergeți la setările dispozitivului dvs.> Securitate> Surse necunoscute.

Pasul 3. Următorul, faceți clic pe folder și va începe în curând procesul de instalare.

Pasul 4. După finalizarea procesului de instalare, puteți începe să utilizați aplicația Framaroot pentru înrădăcinarea dispozitivului cu acesta.

Cum să vă rădăcinați dispozitivul utilizând Framaroot APK 2021?

Rețineți că Framaroot este o aplicație de rootare și nu modifică comenzile superutilizatorului. Vom avea nevoie de SuperSU, una dintre cele mai bune aplicații de comandă pentru dispozitivele înrădăcinate. Puteți descărca această aplicație direct din Google Play Store, dar nu va fi de nici un folos dacă dispozitivul dvs. nu este înrădăcinat.

Prin urmare, după înrădăcinarea prin exploit-uri, Framaroot apk instalează automat SuperSU pentru verificarea comenzilor. Pentru a vă rădăcina dispozitivul cu ajutorul Framaroot APK, va trebui să efectuați pașii de mai jos.

Pasul 1. După ce ați descărcat și instalat aplicația Framaroot APK pe computerul dvs. Windows prin linkul de mai sus, deschideți-l.

Pasul 2. Pe pagina de pornire a Framaroot, veți găsi opțiunea de rădăcină. Apasa pe el.

Acum aplicația va verifica potențialele exploatări pe dispozitivul dvs. Dacă aveți un Android cu versiunile 1.5 până la 4.5, șansele sunt mari, dar dacă utilizați cea mai recentă versiune Android, există șanse foarte mici să găsiți exploatări.

Pasul 3. Când aplicația este terminată de scanare pentru exploatări, vi se vor afișa opțiunile date mai jos.

 1. Exploatare reușită: Adică framaroot a găsit exploatări pe dispozitivul dvs. și este gata să fie înrădăcinat.
 2. Aparatul dvs. nu pare vulnerabil la exploatare: ceea ce înseamnă că telefonul dvs. este prea sigur pentru a găsi un exploit și nu poate fi înrădăcinat.

Pasul 4. Dacă ajungeți la a doua opțiune, va trebui să vă rădăcinați manual dispozitivul Depanare USB sau puteți încerca alte alternative la această aplicație, cum ar fi 360 Root Apk, SRS Root Apk, KingORoot, etc.

Pasul 5. Dacă vedeți un Exploatare reușită Mesaj pe ecran atunci faceți clic pe OK. Și apoi mergeți la exploatările disponibile. Încercați cu fiecare dintre exploatările găsite și dispozitivul dvs. va fi apoi înrădăcinat cu oricare dintre exploatări.

Pasul 6. După ce ați rădăcinat complet dispozitivul, veți găsi trei opțiuni: Executați scriptul, Unroot și Instalați Super SU. Alegeți oricare dintre opțiuni atunci când dispozitivul dvs. este înrădăcinat în cele din urmă.

Dispozitivul dvs. după repornire este acum complet înrădăcinat. Puteți verifica acest lucru printr-o serie de aplicații de verificare a rădăcinii disponibile pe Google Play Store.

Trebuie să verificați: Cum să rădăcinați telefonul Android folosind SuperSu și alte 3 metode

Cum se execută scripturi cu Framaroot?

Una dintre cele mai utilizate funcții de către dezvoltatorii Android Core este Executarea unui script personalizat. Folosiți această caracteristică pentru a testa cele mai înalte limite ale performanței Android-ului dvs. Este, de asemenea, în ceea ce privește viteza și stocarea. Mai mult, puteți crea și crea caracteristici mai noi cu ajutorul acestuia.

Executarea scriptului personalizat prin Framaroot va aduce modificări folderului rădăcină al Android. Prin urmare, ar fi recomandat să stați departe de acest tip de risc dacă sunteți doar un începător. Pentru executarea scripturilor, iată ce trebuie să faceți:

Pasul 1. Primul pas este un fel de premisă. Dispozitivul dvs. ar trebui să fie înrădăcinată și alergând cu SuperSU.

Pasul 2. Deschide Aplicația Framaroot. În Bord, faceți clic pe opțiunea de Executați scripturi.

Pasul 3. Acum acolo, crea A script personalizat sau poți și tu încărcați un script.

Pasul 4. Si acum a executa.

Simplu ca buna ziua. Ați terminat cu Executarea Scripturilor.

Cum să dezrootezi dispozitivul folosind Framaroot?

Dacă doriți să înrădăcinați sau să dezrădăcinați dispozitivul dvs. Android prin Framaroot, permiteți-mi să vă spun că amândouă sunt cele mai ușor de gestionat cu această aplicație. Dacă, în orice moment, credeți că dispozitivul dvs. trebuie să fie dezrădăcinat, îl puteți purta pur și simplu urmând pașii de mai jos:

Pasul 1. Înainte de a dezrădăcina dispozitivul, o singură dată pentru siguranță, verificați dacă dispozitivul dvs. este înrădăcinat corect cu SuperSU.

Pasul 2. Dacă este înrădăcinată, veți da peste Unroot Opțiune pe ecran în aplicație.

Pasul 3. După ce faceți clic pe opțiunea Unroot, veți vedea un mesaj pop-up pentru care va trebui să apăsați pe opțiunea Start pentru a continua cu procesul de deconectare a dispozitivului.

Unrooting este relativ un proces riscant decât înrădăcinare, deoarece este posibil să experimentați căderea dispozitivului, oprirea sau repornirea bruscă. Dispozitivul va porni de la sine după dezrootare.

Caracteristici ale aplicației Framaroot APK:

Dat mai jos sunt câteva dintre avantajele sau puteți spune, caracteristicile Framaroot Apk pe care ar trebui să le aruncați o dată o privire.

 • Ușor de folosit: După ce descărcați și instalați Framaroot APK, care este, de asemenea, o metodă mai ușor de urmat cu doar câteva clicuri, puteți efectua înrădăcinarea dispozitivului în cel mai scurt timp. Tot ce trebuie să faceți este câteva atingeri pe ecran în timp ce aplicația este deschisă, iar obiectivul dvs. va fi realizat în cel mai scurt timp.
 • Rădăcină cu un singur clic: Spre deosebire de alte instrumente, Framaroot vă ajută cu multiple exploatări care ar ajuta la înrădăcinarea oricărui dispozitiv Android. Când deschideți aplicația, dați peste un buton mare care vă va conduce direct la procesul de înrădăcinare.
 • Suport MOD APK: Framaroot apk vă ajută mobilul să se rooteze perfect și permite, de asemenea, o serie de Mod Apks care necesită acces root. Deci, puteți instala Spotify Premium APK, Facetune Mod Apk, Gamekiller No Root Apk, etc., astfel de aplicații care necesită rădăcină pe dispozitivul dvs.
 • Instalare SuperSU: Framaroot 1.9.3 Apk instalează implicit SuperSU odată ce vă rădăcinați dispozitivul cu acesta. #SU este o comandă care este utilizată pentru permisiunile la nivel de rădăcină în sistemele de operare. Puteți efectua toate aceste funcții cu SuperSU.
 • Executați scripturi: De asemenea, puteți executa scripturi personalizate în sistemul de operare cu ajutorul Framaroot. Aceste scripturi ar putea fi exploatări sau simple modificări ale sistemului de operare deja existent.
 • Sigur de utilizat: Framaroot Apk este o aplicație de rootare sigură și una dintre cele mai populare folosite de milioane de oameni de pe tot globul. Și întrucât o astfel de masă uriașă depinde de această aplicație, este cu siguranță mai sigură de utilizat.
 • Unroot ușor: Framaroot apk vă oferă o opțiune de a dezrădăcina dispozitivul la fel de ușor pe cât l-ați înrădăcinat.
 • Gratuit: Spre deosebire de unele dintre metodele mai sigure de înrădăcinare a dispozitivului cu mai puține eforturi și timp, Framaroot APK vine cu un pachet de utilizare gratuit. Nu trebuie să plătiți niciun ban pentru utilizarea acestui dispozitiv.
 • Rădăcină fără PC / computer: Nu mai sunteți obligat să vă folosiți computerul sau computerul Windows pentru a vă înrădăcina dispozitivul. Puteți face acest lucru direct din aplicație.
 • Alții: De asemenea, puteți verifica starea rădăcinii după înrădăcinarea dispozitivului, puteți instala cu ușurință SuperSU, Secure root sau chiar anula în cazul în care credeți că este dăunător. Cu apk-ul Framaroot, puteți să vă rădăcinați și să dezrădăcinați dispozitivul.

Cuvinte finale:

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați, să instalați și să utilizați Framaroot APK pentru a vă rădăcina dispozitivul. De asemenea, v-am împărtășit toate caracteristicile evidențiate ale aceluiași. Fiind unul dintre cele mai bune instrumente pentru a vă rădăcina dispozitivele Android, puteți efectua sarcina în aproape toate dispozitivele Android în câțiva pași simpli, fără bani sau o altă condiție prealabilă.

Veți putea să vă rădăcinați dispozitivul cu eforturi mai mici într-un timp mai scurt sau să efectuați alte sarcini precum FRP Bypass pe dispozitivele înrădăcinate, să citiți și să resetați mai multe blocări pentru oaspeți, Tmobile Sim Locks, mai degrabă decât să vă rădăcinați dispozitivul. Tot ce aveți nevoie este dispozitivul pe care doriți să îl rootați. Cu doar câteva clicuri, puteți să vă rădăcinați dispozitivul în cel mai scurt timp.

În cazul în care am ratat ceva demn de menționat, ne puteți anunța în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, dacă întâmpinați probleme în timpul instalării sau utilizării Framaroot sau a oricăror aspecte conexe, nu ezitați să lăsați un comentariu în caseta de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Sper că ați găsit articolul nostru de ceva folos. Vă mulțumim că ați citit postarea noastră. Continuați să vizitați pagina noastră Routech.ro pentru mai multe astfel de lucruri orientate către tehnologie.

Alătură-te nouă pe Facebook, Twitter și Instagram pentru actualizări legate de tehnologie. De asemenea, asigurați-vă că vă abonați la Newsletter-ul nostru dacă doriți să fiți la curent cu lucrurile tehnologice. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la APK-ul Framaroot, nu ezitați să lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

Androiding fericit😊

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.