Descărcați Google USB Driver pentru Windows 10/8/7

⏱️ 8 min read

Descărcați Drivere USB Google: Puteți descărca Drivere USB Google pentru a conecta dispozitivul Android Nexus la computerul Windows. Nu numai pentru Nexus, ci și aceste drivere USB de la Google sunt universale pentru aproape toate dispozitivele Android și le acceptă și ele. Prin urmare, le puteți da o lovitură. Și chiar dacă utilizați ADB sau Fastboot, aceste utilitare funcționează cel mai bine și cu aceste drivere.

În acest articol, puteți descărca și instala cea mai recentă versiune de Google USB Driver pe computerele Windows 7/8/10. Așa cum știți majoritatea, vă puteți personaliza întregul dispozitiv la nivel de administrator, înrădăcinându-l. Acum cine nu vrea să se distreze tot felul și să experimenteze cu dispozitivul lor dincolo de limitele stabilite de producător?

Cu toate acestea, această opțiune are câteva râuri de traversat mai întâi. Unul dintre acestea fiind Deblocarea bootloaderului dispozitivului dvs. Și pentru astfel de sarcini, va trebui să aveți o conexiune bună între computer și dispozitiv. Și aici apar drivere USB. Driverele USB joacă un rol vital în stabilirea unei conexiuni sigure și absolute între dispozitivul dvs. și computer și este exact ceea ce este necesar în activități precum deblocarea încărcătorului de boot sau intermiterea firmware-ului stoc.

Descărcați Drivere USB Google:

Puteți descărca Drivere USB Google prin două metode, așa cum este prezentat mai jos. Puteți descărca direct pachetul USB Driver ZIP pentru Windows sau puteți utiliza SDK Manager în Android Studio pentru a descărca.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Descărcați Android Studio
Descărcați ultimul driver USB Google

Metoda 1: Descărcare manuală a pachetului ZIP

Puteți descărca cel mai recent pachet Google USB Driver de aici: Latest_usb_driver_windows.zip

Rețineți că ar trebui să instalați manual aceste drivere ulterior.

Metoda 2: Descărcați cu SDK Manager în Android Studio

Pasul 1. Într-un studio Android, faceți clic pe Instrumente> Android> Manager SDK.

Pasul 2. Apasă pe Fila Instrumente SDK.

Pasul 3. Selectați Google USB Driver și faceți clic pe BINE.

Pasul 4. Acum treceți la instalați pachetul.

Și ai terminat aici! Aceasta va descărca acum driverul USB Google.

De asemenea, citiți: Cum să descărcați și să instalați driverul Spreadtrum [Official]

Instalați driverele USB Google:

Aici v-am menționat un ghid pas cu pas despre modul de instalare a driverelor USB Google pe computerul Windows.

Instalați Drivere USB Google pe Windows 10

Pasul 1. Pentru a începe cu procesul de instalare a driverelor USB Google, conectați dispozitivul Android la portul computerului.

Pasul 2. Apoi, deschideți Computer Management din Windows Explorer și apoi Device Manager pe Computer Management. Sau puteți face acest lucru apăsând Câștigă + R a lansa Executa comanda> în Run Command Window Tip- devmgmt.msc și apăsați tasta Bine buton.

Pasul 3. Odata ce manager de dispozitiv este lansat, în panoul din dreapta, localizați și extindeți dispozitive portabile.

Pasul 4. Acum în Dispozitive portabile, faceți clic dreapta pe numele dispozitivului pe care tocmai l-ați conectat și apoi selectați Actualizați software-ul driverului.

Pasul 5. În Expert de actualizare hardware, Selectați Răsfoiți computerul meu pentru software-ul driverului și faceți clic pe Butonul Următor.

Pasul 7. Acum sub tipuri de hardware obișnuite> selectați pentru a afișa toate dispozitivele și faceți clic pe Următorul buton. Găsiți folderul USB Driver făcând clic pe BROWSER.

Pasul 8. Un exemplu pentru acest lucru ar putea fi – Google USB Driver este localizat în android_sdkextrasgoogleusb_driver.

Pasul 9. Acum că șoferul dvs. este listat în zona goală, faceți clic pe Următorul pentru a instala driverul.

Acum veți vedea Driverul USB Google instalat pe computerul dvs. Windows listat în Manager dispozitive.

Trebuie să citiți: Descărcați driverul USB Qualcomm

Cum se instalează driverele USB Google pe Windows 7/8

Pasul 1. Pentru început, conectați dispozitivul Android la portul USB al computerului.

Pasul 2. Acum faceți clic dreapta pe Pictogramă computer din Windows Explorer și selectați opțiunea de Administra.

Pasul 3. Apoi selectați dispozitivele din panoul din stânga. Și localizați și extindeți alte dispozitive în panoul din dreapta.

Pasul 4. Ce trebuie să faceți în continuare este să faceți clic dreapta pe numele dispozitivului și selectați Actualizare software driver. Aceasta ar trebui să lanseze Expert de actualizare hardware.

Pasul 5. Acum selectați pe Răsfoiți computerul meu pentru software-ul driverului și faceți clic pe următor.

Pasul 6. Apoi faceți clic pe Naviga și localizați folderul USB Driver. Și apoi faceți clic pe Următorul pentru a instala driverul.

Pentru a actualiza un driver USB Android existent pe Windows 7 sau o versiune ulterioară cu noul driver, puteți efectua următorii pași:

Pasul 1. Acționând cu, Conectați dispozitivul Android la portul USB al computerului.

Pasul 2. Faceți clic dreapta pe Ale mele Calculator de pe desktop sau din Windows Explorer și selectați Administra opțiune.

Pasul 3. Acum selectați Manager de dispozitiv în panoul din stânga al ferestrei Computer Management.

Pasul 4. Apoi Localizați și extindeți Telefon cu Android în panoul din dreapta.

Pasul 5. Faceți clic dreapta pe Interfață ADB compozită Android și selectați Actualizați driver-ul. Aceasta va lansa Expertul de actualizare hardware.

Pasul 6. Selectați Instalați dintr-o listă sau dintr-o anumită locație și faceți clic pe Următorul.

Pasul 7. Selectați Căutați cel mai bun șofer în aceste locații; debifează Căutați suporturi amovibile; și verifică Includeți această locație în căutare.

Pasul 8. Clic Naviga și localizați folderul driverului USB. Driverul USB Google este situat în <sdk>extrasgoogleusb_driver.

Pasul 9. Clic Următorul pentru a actualiza driverul.

Citește și: Descarcă driverul Qualcomm HS-USB QDLoader 9008

Întrebări frecvente:

1. La ce se folosesc Drivere USB Google?

Drivere USB Google sunt utilizate în mod special pentru a conecta computerul sau laptopul la dispozitivul dvs. Google. Acestea sunt, de asemenea, utile în activități precum firmware-ul stocului intermitent, intermitent IMEI, acces root etc.

2. Ce se întâmplă dacă șoferul pe care îl căutați nu este menționat în lista de mai sus?

Dacă dispozitivul și driverul său nu sunt enumerate mai sus, ceea ce puteți face este să ne lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos. Solicitarea dvs. din secțiunea de comentarii va fi observată.

3. Cât de des sunt actualizate Drivere USB Google pentru telefoane mobile?

Driverele USB Google sunt, în general, actualizări în momentul soluționării problemelor de performanță și remedierii erorilor.

4. Drivere USB Google necesită conectivitate la internet sau WiFi pentru a fi utilizate?

Nu chiar. În scopul utilizării Google USB Drivers, nu este necesar să aveți o conexiune la internet sau WiFi activată. Procesele pe care trebuie să le faceți cu Drivere USB Google nu necesită nimic ca atare.

5. Drivere USB Google pentru telefoane mobile funcționează și cu dispozitive mobile și desktop?

Driverul USB Google pentru telefoane mobile este conceput special pentru a funcționa pentru telefoanele inteligente Google USB și pentru a fi instalat pe un computer Windows. Dar dacă doriți să utilizați programul, un dispozitiv Android este esențial.

6. Cum se instalează driverul USB Google pentru telefoanele mobile?

Drivere USB Google pentru dispozitivele USB Google pot fi instalate descărcând mai întâi fișierul de configurare .exe pentru programul respectiv. Ulterior, acesta poate fi deschis astfel încât să urmeze pașii de configurare în care utilizatorii pot selecta o destinație de stocare pe hard disk pentru fișier.

7. Drivere USB Google sunt sigure pentru telefoanele noastre mobile?

Da. Dacă sunt descărcate dintr-o sursă originală, de încredere, la fel ca una în care citiți acest lucru, driverele USB Google sunt absolut sigure pentru dispozitivul dvs. Tinde să fie sigur atât pentru computer, cât și pentru laptop.

8. În ce sisteme de operare sunt disponibile driverele USB Google pentru telefoanele mobile?

Drivere USB Google sunt, așa cum sugerează și numele, concepute pentru telefoanele mobile Android și funcționează pe alte platforme pentru a conecta dispozitivele Android – Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Vista.

9. Drivere USB Google pentru telefoane inteligente sunt gratuite?

Da. Driverele USB pentru Google sunt absolut gratuite pentru descărcare, instalare și utilizare. Nu vi se solicită niciun fel de numerar sau depozit sau avans. Nu trebuie să dați niciun fel de bani pentru deblocarea oricărei caracteristici sau reclame din program.

10. Cu ce ​​sunt compatibile driverele USB Google?

Așa cum am spus mai devreme, driverele USB Google sunt compatibile pentru a funcționa cu aproape toate smartphone-urile și tabletele Android. Puteți testa cu ușurință aplicațiile pe sistemul de operare Android.

Încheierea:

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați Drivere USB Google și câteva dintre conceptele sale conexe.

Drivere USB Google vă ajută să stabiliți o conexiune cu dispozitivul Google și computerul sau laptopul. În acest fel puteți partaja și transfera fișiere, documente, audio, media, video etc. prin computer sau laptop pe dispozitivul Android și invers. De asemenea, trebuie să efectuați diferite modificări la nivel de dezvoltator pe dispozitivul dvs. Android cu pasul inițial de conectare la computer, cum ar fi Rooting, Flashing firmware-ul Stock etc.

Conectați-vă cu noi pe Facebook, Twitter și Instagram pentru actualizări Tech World. Asigurați-vă că vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu afacerile tehnologice. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la ghidul de instalare a driverului USB USB, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x