Descărcați Hz automată: controlați rata de reîmprospătare per aplicație pe dispozitivele OnePlus 8 și 7

⌛ Reading Time: 4 minutes

Utilizatorii OnePlus pot folosi acum AutoHz: controlează rata de reîmprospătare per aplicație pe OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro împreună cu dispozitivele din seria OnePlus 7 -OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro.

OnePlus este unul dintre cei mai populari OEM și are cu siguranță diverse motive pentru a fi așa. Unul dintre acestea este uimitorul afișaj cu o rată de reîmprospătare ridicată de 120Hz, care acceptă rezoluția + QHD. Chiar și Samsung Galaxy Note 20 Ultra nu va suporta o rată de reîmprospătare de 120 Hz la rezoluție QHD +! Dar OnePlus 8 și 8 Pro te-au acoperit!

Acum, chiar dacă OnePlus oferă atât o rată de reîmprospătare ridicată de 120Hz cu suport pentru rezoluția + QHD, utilizatorii au întotdeauna nevoie de mai mult. Setările Rată de reîmprospătare de pe OnePlus 8 și 8 Pro se aplică uniform tuturor aplicațiilor de pe dispozitiv.

Acum s-ar putea să vă întrebați că OnePlus a declarat anterior că rata de reîmprospătare a dispozitivelor OnePlus 8 va fi schimbată dinamic în funcție de scenarii. Cu toate acestea, scenariile pentru acest comutator nu au fost menționate în mod explicit.

Pe dispozitivul OnePlus, veți obține opțiunea de a seta Refresh Rate la – 1. 120 Hz sau opțiunea Auto care se schimbă de la 120 la 90 Hz conform unor criterii stabilite și 2. 60 HZ. Deci, vedeți că acest lucru nu vă oferă întreaga sau cea mai mare parte a controlului asupra ratei de reîmprospătare a dispozitivului OnePlus.

O ușurare este că există o soluție rapidă la utilizarea setării Hidden 90Hz / 120 Hz pe care o puteți activa utilizând comenzile ADB. Dar un dezavantaj major al acestor setări este că consumul de energie al bateriei va crește cu o rată imensă atunci când utilizați aceste comenzi.

Nu te simți neajutorat încă. Acum, că sunteți aici, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, de vreme ce vă acoperim. Acum puteți modifica rata de reîmprospătare a aplicației individuale. Te întrebi cum? Mulțumim XDA Developer Member – Arter97 a cărui aplicație AutoHZ le va permite utilizatorilor să controleze rata de reîmprospătare per aplicație pe dispozitivele OnePlus.

Ce este Auto Hz: Controlează rata de reîmprospătare pe aplicație pe OnePlus?

AutoHz este o aplicație dezvoltată de un dezvoltator XDA, Arter97, care permite utilizatorilor să controleze rata de actualizare a fiecărei aplicații pe dispozitivele OnePlus. Dacă sunteți un geek Android, este posibil să fi auzit la un moment dat numele – Auto90.

AutoHz este doar o modificare a acelei aplicații, care acum permite utilizatorilor să controleze rata de reîmprospătare pe OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro. Nu este uimitor? Acum puteți decide de fapt cât rata de reîmprospătare alocați aplicațiilor.

Cum funcționează Auto Hz pentru a controla rata de reîmprospătare per aplicație pe dispozitivele OnePlus 7 și 8?

AutoHz permite utilizatorului dispozitivului să decidă când OnePlus 8 va trece la 60 Hz sau 90 HZ și când OnePlus 8 pro va trece la 60 Hz sau 120 Hz.

Aplicația AutoHz funcționează pe dispozitivele OnePlus care vin cu rate de reîmprospătare ridicate. Funcționează numai pe OxygenOS.

Pentru a utiliza această aplicație, va trebui să o configurați o singură dată folosind Comenzi ADB. Deci, în principiu, trebuie să aveți cel puțin cunoștințele fundamentale despre Comenzi ADB.

După ce ați descărcat și configurat aplicația conform instrucțiunilor date, veți vedea o listă a aplicațiilor care sunt prezente pe dispozitivul dvs. OnePlus. Veți vedea o comutare în fața acestor aplicații folosind care puteți selecta rata de reîmprospătare a acestor aplicații ca 60Hz sau 90Hz (pe OnePlus 8) și 120 Hz (pe OnePlus 8 Pro).

Descărcați aplicația AutoHz

Descărcare aplicație AutoHz

Cum se folosește aplicația AutoHz pentru a controla rata de reîmprospătare per aplicație pe OnePlus 7 și 8?

Mai jos este prezentat un ghid detaliat despre modul de utilizare a aplicației AutoHz pe dispozitivul OnePlus –

Dar mai întâi asigurați-vă că urmați cerințele de mai jos-

Condiții prealabile

 • Descărcați driverele ADB și Fastboot
 • Descărcați și instalați ADB și Fastboot pe Windows, Linux, Mac

Instalați și utilizați aplicația AutoHz pe OnePlus

 • Descărcați aplicația AutoHz pe dispozitivul dvs. OnePlus seria 7 sau 8.
 • Acum veți vedea o pagină – cum functioneaza.
 • Mergi la pagina următoare iar acum va trebui să introduceți comenzile ADB.
 • Pentru asta, Conectați dispozitivul OnePlus la computer.
 • Acum du-te la Setări> Despre> Apăsați pe Build number de 7 până la 8 ori. Veți vedea un mesaj pe ecran – „Felicitări, sunteți dezvoltator acum”.
 • Acum întoarce-te la Setări> (opțiune nouă) Opțiuni dezvoltator> Activare depanare USB. Permiteți permisiunile dacă apare orice fereastră pop-up pe ecran.
 • Pe computer, accesați folderul ADB și Fastboot. În acest dosar, în bara de adrese, introduceți „cmd”.
 • introduceți comenzile ADB de mai jos –

adb shell echo success

 • Puteți copia această comandă și apoi lipiți-o de făcând clic dreapta pe fereastra CMD.
 • Această comandă va afișa mai întâi o eroare, nu vă faceți griji, este normal.
 • Vi se va solicita – Allow USB debugging
 • Lovit OK
 • Acum introduceți –

adb shell echo success

 • Va arăta – success
 • Introduceți comanda de mai jos în fereastra CMD, apoi apăsați Enter –

adb shell pm grant com.arter97.auto90 android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Deși numele aplicației este AutoHz, așa cum am menționat mai devreme, aplicația a fost cunoscută anterior ca auto90. Prin urmare, comanda rămâne în continuare com.arter97.auto90.

Nu se schimbă în AutoHz.

 • Pe dispozitivul dvs. OnePlus, accesați Setări> Opțiuni dezvoltator> Activați depanarea USB.
 • Introduceți comanda – adb kill-server din fereastra terminalului.

Asta e.

Sper că ați descărcat cu succes aplicația AutoHz și că modificați acum rata de reîmprospătare a aplicației pe OnePlus. Nu uitați să împărtășiți experiența dvs. cu această aplicație în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să auzim de tine!

Rămâneți la curent cu noi pentru mai multe astfel de postări!

Sursă

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.