Descărcați instrumentul de deblocare a contului Mi Ultima versiune | Iulie 2021

⏱️ 10 min read

Cel mai simplu mod de a Descărcați instrumentul de deblocare a contului Mi pentru a ocoli contul meu: Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a descărcați instrumentul Mi Account Deblocare, iată un ghid care să vă ajute cu toate acestea. Instrumentul pentru contul Mi vă va ajuta să eliminați contul Mi de pe dispozitivele dvs. Xiaomi.

Dintre toate numele populare pe care le considerăm pentru smartphone-uri, într-adevăr Xiaomi Mi s-a dovedit a fi unul. Telefoanele Mi rulează pe sistemul de operare MiUi care se bazează pe Android.

Oferă un aspect curat și performanțe fluente, împreună cu multe alte caracteristici interesante. Dacă aveți un smartphone Mi despre care trebuie să știți contul Mi.

instrument de deblocare cont mi

Cu mai multă tehnologie, avem mai multe funcții și o astfel de caracteristică și în securitate. Vine numele tău Contul Mi Cloud.

Cât de util poate fi acest cont Cloud, uneori din anumite motive, cum ar fi un telefon furat sau dacă ți-ai pierdut telefonul sau ai făcut o resetare din fabrică din greșeală, pierzi o comandă în contul tău Mi. Și apare maestrul nostru al articolului de astăzi, Instrumentul de deblocare Cont Mi sau Instrumentul Mi Bypass. Pentru telefoanele Mi Am împărtășit câteva instrumente pe care le puteți utiliza pentru intermitent ROM-urile personalizate sau pentru a conecta dispozitivele Xiaomi la PC sau Mac. Pentru stocurile Flash, puteți utiliza instrumentul Mi flash, iar pentru Conectare la PC sau Mac, puteți utiliza Mi Pc Suite.

Instrumentul de deblocare a contului Mi Descărcați fișierul Rar (2021)

Instrumentul de deblocare a contului NameMi
mărimea 26 MB
Versiune 2.2.406.5
Tip fișier exe
Dezvoltator Mobile Software Advance
Format Instrumentul de deblocare a contului meu Rar
Compatibil cu Windows 10/8/7, Vista și XP

În această secțiune, v-am oferit un link direct pentru a descărca instrumentul de deblocare a contului Mi pentru PC Windows. Dacă linkul nu funcționează, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos.

Descărcați instrumentul de deblocare a contului meu

Cum se instalează instrumentul de deblocare a contului MI [2021]

Pasul 1. Trebuie să descărcați instrumentul de eliminare a contului MI de pe linkul dat pe pagina noastră web de mai sus.

Pasul 2. Acum extrageți fișierul zip pe computer.

Extrageți instrumentul de eliminare a contului MI

Pasul 3.Apoi deschideți fișierul și faceți clic pe.exe pentru a instala acest software.

Pasul 4. Urmați instrucțiunile și faceți clic pe următoarea opțiune. Terminați imediat toate opțiunile de configurare.

Descărcați instrumentul de eliminare a contului Mi

Și acum vă puteți bucura de Instrument de resetare a contului MI pe dispozitiv.

Cum să ocoliți contul Mi folosind instrumentul de deblocare a contului Mi

Cea mai bună utilizare a acestui instrument este că puteți elimina contul mi cu ușurință de pe smartphone-urile dvs. mi. Până acum s-ar putea să aveți o imagine de ansamblu a ceea ce Mi Hard Reset Tool este. Deci, aici vine procedura de Cum se utilizează instrumentul de deblocare a contului Mi pentru a elimina contul Mi.

Pasul 1. Pentru început, presupun că este posibil să fi descărcat și instalat până acum Instrumentul Mi Remover pentru conturi cu ajutorul pașilor și linkurilor date mai sus.

Pasul 2. Va fi descărcat un fișier zip din care va trebui să extrageți software-ul. Înainte de asta, ai ajuns dezactivați antivirusul.

Pasul 3. După extragerea folderului zip descărcat, rulați „Miaccountunock tool.exe” ca administrator.

Pasul 4. Acum Opriți dispozitivul Mi.

Pasul 5. Apoi porniți-l în modul de recuperare. În acest scop, va trebui să țineți apăsat butonul Butonul de creștere a volumului și butonul de pornire până când întâlnești opțiunea de pe modul de recuperare de pe telefon. Când vedeți sigla Mi, eliberați tasta de pornire.

Pasul 6. Acum rulați instrumentul de deblocare a contului Mi pe computer și Conectați telefonul și PC printr-un cablu USB.

Pasul 7. Click pe Fila Informații în Mi Unlock Tool și veți vedea informațiile despre telefonul dvs. acolo.

Instrumentul de eliminare a contului meu

Pasul 8. Apăsați pe Opțiunea Bypass Mi Account.

Instrumentul de deblocare a contului meu

Pasul 9. După aceea, dumneavoastră telefonul se va restabilit automat.

Și ai terminat! În acest fel ați finalizat procesul de ocolire a Contului Mi cu succes. Telefonul dvs. va reporni singur. Apoi finalizați setarea în consecință.

Întrebări frecvente

Ce este instrumentul de deblocare a contului meu?

Instrumentul de deblocare a contului Mi sau Instrumentul de eliminare a contului Mi sau Instrumentul Mi Bypass instrumentul pentru elimina sau Ignorați verificarea Mi Cloud ori de câte ori uiți contul și parola de cont Mi.

Cu ajutorul acestui instrument, puteți Ignorați contul sau Dezactivați contul. Acestea sunt singurele două servicii disponibile în această aplicație.

Ori de câte ori vă resetați dispozitivul, la prima încărcare trebuie să introducem autentificarea ID-ului contului anterior, fără a introduce detaliile, nu puteți utiliza dispozitivul.

Acum, pentru a ocoli acest lucru, avem două opțiuni. Primul este să alegeți să uitați parola de acolo și să recuperați datele de conectare sau dacă nu v-ați amintit ID-ul exact, puteți utiliza acest instrument pentru Dezactivează Contul meu Opțiuni.

Cu contul de stocare în cloud, vă puteți găsi telefonul pierdut, puteți șterge de la distanță toate datele mobile și, de asemenea, puteți seta telefonul pe o alarmă continuă.

Dacă cumpărați un telefon MI nou, conectați-vă cu contul MI existent. Toate datele dvs. de pe vechiul telefon MI vor fi sincronizate cu noul telefon MI.

Mulți oameni caută Instrument de eliminare a contului MI ca să poată ocolirea contului MI Cloud. Cu MI-ul asociat cu telefonul dvs. Xiaomi, puteți avea acces la serviciile lor cloud, unde puteți sincroniza toate datele telefonului mobil, cum ar fi contacte, audio, video, mesaje, note etc.

Ce fac dacă am uitat parola contului Mi?

Vin momente când vă pierdeți parola sau dacă în orice circumstanțe relative ați făcut o resetare din fabrică pe telefonul Mi.

  • dacă doriți să utilizați din nou serviciile cloud Mi, completați datele de conectare și obțineți accesul la cont.
  • În acest caz, trebuie ocoliți verificarea cloudului Mi pentru a activa din nou accesul dispozitivului. Se poate face prin eliminarea contului Mi cu totul.
  • Instrumentul de deblocare a contului Mi este cea mai convenabilă și eficientă metodă de deblocare a contului.
  • În cazul în care ați uitat parola, nu aveți de ce să vă faceți griji. Puteți folosi „parola uitata”Opțiune pentru recuperarea parolei contului.

Cu toate acestea, uneori acest lucru poate deveni iritant. S-ar putea întâmpla să nu vă amintiți atât ID-ul contului MI, cât și parola.

  • În acest caz, puteți ocoli procesul de verificare a contului utilizând Instrument de deblocare a contului MI. Acest proces va păstra garanția dispozitivului în siguranță.

Aici vă aducem soluția perfectă de lucru pentru aceasta. Nu trebuie să parcurgeți pași complexi pentru a recupera parola. În schimb, poți doar descărcați instrumentul de deblocare a contului Mi.

Este un software mic pentru PC-ul dvs., care face mai ușoară ocolirea verificării în cloud Mi. Funcționează pe toate telefoanele Mi, cum ar fi Mi Note 4, Redmi Note3, MI 4c, MI note pro, MI 5.

Notă Înainte de a intra în procedura de descărcare a instrumentului de deblocare a contului MI, mai întâi vreau să vă anunț că dacă doriți să vă deblocați oficial telefonul, atunci mai întâi trebuie să luați permisiunea de pe site-ul web oficial Mi Trebuie să așteptați câteva zile sau mai mult pentru asta.

Pe de altă parte, dacă nu doriți să așteptați instrumentul de deblocare MI, continuați cu tutorialul nostru.

Instrumentul de eliminare a contului Mi

Instrumentul de eliminare a contului MI sau Instrumentul de deblocare a contului Mi este un instrument mic pentru a elimina contul Mi. Dacă dispozitivul afișează o notificare de genul acest dispozitiv poate fi asociat cu un cont Mi existent, apoi puteți utiliza instrumentul de deblocare a contului Mi pentru a elimina blocarea din contul Mi.

Puteți elimina blocarea contului în majoritatea telefoanelor Xiaomi actuale și viitoare. Descărcați acum cea mai recentă versiune a Instrumentului de deblocare a contului Mi și accesați toate serviciile cloud furnizate de MI.

Ce este securitatea contului meu și cum funcționează securitatea contului meu?

Cu cele mai noi tehnologii și modificări în timp util, Smartphone-urile Mi vin cu funcții de securitate suplimentare încorporate și puteți utiliza această caracteristică de securitate a contului Mi pentru a vă proteja propriile date și informații de alte persoane.

Când primiți un nou telefon Mi sau Xiaomi în mâinile dvs., acesta vă va cere să activați contul Mi pentru a vă proteja dispozitivul, datele, blocarea ecranului și criptarea datelor etc.

Odată ce ați introdus ID-ul și parola de e-mail, contul Mi a fost activat. Acum, dacă încercați să efectuați o resetare din fabrică sau o resetare hard, nu puteți face asta până nu vă conectați la contul Mi folosind combinația corectă de nume de utilizator și parolă.

În momentul resetării din fabrică sau resetării hard, toate setările revin la setările implicite ale telefonului. Toate datele utilizatorului și datele telefonului se vor șterge după o resetare hard, dar trebuie să intrați în contul Mi pentru a configura din nou dispozitivul Mi.

Dar problema este că veți face dacă combinația de nume de utilizator și parolă a contului Mi nu este corectă. În această condiție, trebuie să introduceți numele de utilizator și parola corecte ale contului Mi.

În caz contrar, veți primi o eroare „acest dispozitiv poate fi asociat cu un cont Mi existent, vă rugăm să vă conectați pentru a activa acest dispozitiv”.

Ce sistem de operare Windows acceptă instrumentul de deblocare a contului meu?

Instrumentul Mi FRP Unlock este compatibil cu Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10. Instrumentul de deblocare a contului Mi acceptă toate variantele de ferestre date. Puteți folosi acest instrument Mi Password Remover pe toate platformele menționate și ocoliți contul Mi cu ușurință.

Instrumentul Mi Recovery este foarte util atunci când uitați ID-ul contului și parola. Ghidul privind utilizarea instrumentului Mi Remove Remove Tool este menționat mai jos, cu detalii în acest articol. Continuați să citiți mai departe.

Încheierea

Acesta a fost întregul ghid pentru a descărca instrumentul de deblocare a contului Mi și modul în care puteți descărca, instala, și evitați contul Mi Șterge contul Mi Șterge contul fără parolă.

Vă puteți ocoli cu ușurință contul Mi Cloud cu ajutorul acestui proces. Sper că voi ați găsit articolul util.

Dacă întâmpinați probleme sau aveți întrebări pe tot parcursul procesului, anunțați-ne prin comentariul dvs. din caseta de comentarii de mai jos.

Simțiți-vă liber să ne anunțați dacă sunteți blocat la orice etapă sau proces. Am fi bucuroși să vă ajutăm. De asemenea, asigurați-vă că v-ați abonat la newsletter-ul nostru pentru a nu rata aceste actualizări, trucuri și sfaturi.

Androidng fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x