Descărcați instrumentul Frija și cum să îl utilizați pentru a descărca cele mai recente firmware Samsung Stock

⏱️ 5 min read

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la instrumentul SamFirm care ar putea oferi o interfață de utilizator mai bună, vine cu modul de noapte, poate relua / întrerupe descărcările, atunci prietene, ați ajuns în cel mai potrivit loc. În acest articol, vă împărtășim toate linkurile pentru a descărca și utiliza instrumentul Frija pentru a descărca cel mai recent firmware Samsung Stock. Deci, ce mai aștepți, iată –

Ce este Frija Tool?

Un instrument Frija este un software portabil utilizat în scopul descărcării firmware-ului pe computerul Windows. Acest instrument permite utilizatorilor să verifice dacă există și să descarce, dacă este disponibil, cel mai recent firmware stoc pentru un anumit dispozitiv Samsung Galaxy în funcție de numărul de model și codul CSC.

Acest instrument descarcă cel mai recent firmware stoc pentru un dispozitiv Samsung Galaxy de pe Samsung Firmware Update Server. Acest instrument este compatibil atât cu sistemul Windows pe 32 de biți, cât și cu sistemul pe 64 de biți. Cea mai bună parte a acestui instrument și de ce recomandăm utilizarea acestuia este că descarcă firmware-ul Samsung Stock la viteze mari.

Instrumentul Frija vine cu o interfață de utilizare intuitivă și urmărește, de asemenea, Google Material Design. De asemenea, include foarte faimosul – Dark Mode, care îl face mai fiabil în rândul utilizatorilor. Vine cu un actualizator încorporat pentru a permite utilizatorilor să îl actualizeze atunci când actualizarea este disponibilă din instrumentul însuși.

Acest instrument a fost dezvoltat de XDA Senior Member, wssyncmldm împreună cu alți membri – CrazyApe și eragon5779. Frija este considerată a fi soția lui Odin, conform mitologiei nordice, deoarece verifică și descarcă dacă este disponibil un fișier firmware Stock pentru un dispozitiv Samsung Galaxy și apoi acest fișier descărcat poate fi intermitent folosind instrumentul Odin. Este, de asemenea, considerat a fi adevăratul succesor al Instrumentul SamFirm.

Descărcați instrumentul Frija

Iată linkurile tuturor versiunilor instrumentului Frija pe care le puteți descărca. Rețineți că cea mai recentă versiune a instrumentului Frija ar putea fi detectată ca un virus de către software-ul antivirus al Windows Defender, dar nu vă faceți griji, deoarece dezvoltatorul însuși este sigur că acesta ar fi un răspuns fals.

Deoarece Frija este un instrument mobil, nu trebuie să îl instalați pe computer. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați cea mai recentă versiune a acestui instrument, apoi să extrageți fișierul zip descărcat și apoi să urmați pașii dați în ghidul de mai jos.

Frija v1.4.2 – Frija-v1.4.2.zip (Ultima versiune)

Frija v1.4.1 – Frija-v1.4.1.zip

Frija v1.4.0 – Frija-v1.4.0.zip

Frija v1.3.0 – Frija-v1.3.0.zip

Frija v1.1.2 – Frija.zip

Frija v1.1.1 – Frija.zip

Frija v.1.1 – Frija.zip

Cum se folosește instrumentul Frija pentru a descărca cel mai recent firmware Samsung Stock

 • Pentru început, Descărcați cel mai recent instrument Frija de pe linkurile menționate în secțiunea de descărcări.
 • Apoi extrage acest fișier zip descărcat folosind instrumente de arhivare precum WinRAR, WinZip etc.
 • Acum deschideți folderul extras și apoi faceți dublu clic pe Fișierul „Frija.exe” pentru a lansa acest instrument.
 • În câmpul de intrare ‘Model‘, introduceți numărul modelului a dispozitivului dvs. Samsung Galaxy. Asigurați-vă că introduceți numărul complet al modelului.
 • În cazul în care nu știți numărul modelului dispozitivului dvs., accesați Setări> Despre telefon. Aici veți vedea numărul de model al dispozitivului dvs.
 • Apoi introduceți CSC adică, codul specific țării dispozitivului dvs. în câmpul de intrare „CSC”.
 • În cazul în care nu sunteți conștient de CSC-ul dispozitivului dvs., accesați Tastatura a dispozitivului dvs. și apoi formează * # 06 # pentru a obține IMEI și copiați-l. Apoi apăsați * # 272 * IMEI # de pe tastatura. Și acum alegeți CSC dorit al țării dvs.
 • Dispozitivul va fi apoi reporniți automat.
 • Apoi, în fereastra Instrument, bifați caseta de selectare „Auto”.
 • După ce ați completat informațiile solicitate, puteți face clic pe ‘Verifica actualizarea’ opțiune.
 • Curând Instrumentul Frija va verifica dacă există firmware stoc este disponibil în actualizarea firmware-ului Samsung.
 • În cazul în care nu găsește un firmware pentru modelul dispozitivului și CSC-ul dispozitivului dvs., s-ar putea să fie din cauză că operatorul telefonului dvs. nu folosește Samsung Firmware.
 • Pe computerul dvs., în fereastra de instrumente, Informații despre firmware precum dimensiunea, versiunea, sistemul de operare etc. vor fi afișate.
 • În cele din urmă, va trebui să faceți clic pe „Descarca‘din partea stângă jos pentru a descărca firmware-ul stoc pentru dispozitivul dvs. Samsung Galaxy.
 • Când vi se solicită, alegeți locația de pe computer unde doriți să salvați firmware-ul descărcat și apoi apăsați pe „salva‘.
 • În curând, instrumentul Frija va începe să descarce fișiere firmware la cea mai mare viteză posibilă.

Rețineți că acest fișier Firmware de pe serverul Samsung este inițial criptat, dar va decripta automat și va fi salvat acolo unde îl alegeți. După ce ați descărcat fișierul firmware Samsung Stock folosind Frija Tool de pe computer, puteți porni dispozitivul Samsung Galaxy în modul Descărcare / Odin și apoi conectați-l la computer și Introduceți acest firmware pe dispozitivul dvs. Galaxy utilizând instrumentul Odin.

Sper că ați găsit articolul de utilizare. Și presupun că ați descărcat și utilizat cu succes Frija Tool pentru a descărca cel mai recent firmware Samsung Stock pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy. Pentru orice dubii, nu ezitați să ne întrebați mai jos.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x